vrijdag 16 augustus 2013

WALK THE DINOSAUR!!

Goedemorgen creamutsen,

Vandaag alweer vrijdag, heb het idee dat de weken omvliegen de laatste tijd! Eigenlijk een goed teken, toch? We vervelen ons dus niet ...NOG STEEDS niet.. lekker bezig in huis om alles een beetje extra aan kant te maken, want we hebben nog een vakantie tegoed. Ff bloggies kijken en facebooken, met op de achtergrond lekker de radio aan..heerlijk, alles lekker zijn gangetje! Ik moet jullie eerlijk zeggen dat ik eigenlijk niet een bijzonder verhaald heb dit keer, errruggg hè??? Krijg ik nou straf van jullie? ....hihihihi!

Ben weer bezig geweest met een Bestie digi van Sherri Baldy. En wat zijn er weer hele leuke bijgekomen de laatste dagen. Veel hebben met kerst te maken, dus we kunnen zometeeen onze hart weer ophalen en ons helemaal uitleven. De nieuwe uitdaging op het Amerikaanse Bestie blog is om een dier toe te voegen aan je creatie. Laat ik nu net een digi uitgekozen hebben, waarop een ANIMAL voorkomt...Alleen dit dier is eigelijk al jaaaaaarrren overleden! Snik, snik...heeft iemand een zakdoekje, zo zielig joh. Pppwwwwwttt.. zo dat lucht op!

Mijn nieuwe huisdiertje is zo schattig ...of WAS eigenlijk!  De Dinosaurus.....En moest direkt aan The Flintstones denken, waar ik vroeger altijd naar keek...WILLLLMAAAAA!!! Want daar zat ook altijd zo schattig dinosaurusje in. En moest ook meteen denken aan een liedje, wat nu dus echt niet meer uit mijn hoofd gaat. Deze is van de band Was Not Was..Hier is de link waar je de band het lied kan zien en horen: http://www.youtube.com/watch?v=vgiDcJi534Y. En...?? Heb ik jullie al aangestoken? Jullie zitten vast het hele weekend ook met dit liedje in je hoofd....hahahaha!


Deze heel bekende planteneter die ooit geleefd heeft was deze langnekdinosaurus: de bracchiosaurus. Hij was gigant en zo hoog als een flatgebouw! Zijn lange nek had ie om de hoogste blaadjes van de bomen te kunnen eten. Al deze dinosaurussen zijn heel lang geleden uitgestorven. Ze denken, dat dit komt doordat er een enorme meteoriet op aarde is gestort. Door een stofwolk werd het toen overal donker. Er konden geen planten meer groeien en de dino’s vonden geen eten meer. Het enige dat nu nog overgebleven is zijn fossielen. Het lichaam van de dinosaurus kwam steeds dieper in de grond terecht. En die botten versteenden. Wetenschappers graven deze botten weer op en puzzelen de botten weer in elkaar. Veel van deze skeletten kunnen we daardoor in het museum bekijken. We weten inmiddels best veel over deze dieren, maar welke kleur een dinosaurus nou echt precies had of wat voor geluid ze maakten, dat zullen we waarschijnlijk nooit meer te weten komen.

Nou ik weet wel welke kleur hoor, gewoon, blauw met roze en een strikje niet te vergeten. Dus ik heb weer helemaal tot leven gewekt en dit is het levendige resulaat. En hij was ook de alleereerste met een vriendinnetje met heeeleee grote ogen! Je kan weer op de foto klikken voor een vergroting.



Binnenkant

Een MD mal als doorkijkje gebruikt en de bloempjuss stansen zijn ook van MD. Pompommetjes en knoopjes erop geplakt en van het designpapier ook nog confettie rondjes gemaakt. Pareltjes en stoffen minibloempjes toegevoegd en natuurlijk niet te vergeten beetje frantage Enamal Shabby Pink erbij! Nou genoeg elementen die kunnen meedoen bij de volgende challenges:

Besties Challenge blog: Include an Animal
My Besties UK Challenge blog: Circles
My Besties Dutch Girlsdesigns blog: Doorkijkkaart

O ja, gisteravond de verjaardag van schoonmoeders gevierd en mijn kaartje was letterlijk een schot in de ROOS. Ze vond hem geweldig! Hihihihi. Allemaal weer een creatief weekend gewenst...


66 opmerkingen:

  1. VERVELEN?? Dat woord kennen wij niet maar jij al helemaal niet volgens mij!! Je moet boeken gaan schrijven Antoinette, maar ja dan heb je geen tijd meer voor die super gave kaartjes van je dus misschien toch maar beter niet????? Dit is me toch weer een beauty!!!

    Fijn weekend, xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jij lijkt wel een beetje op mijn dochter Antoinette, als je daar een woord bij noemt komt zij meteen met een heel verhaal, en ze heeft een hele rijke fantasie, ik moet wel lachen om je verhaaltje, en die plaatjes erbij, en dan komt er op het einde een heel mooi kaartje te voorschijn. In het begin vertel je nog dat je niet zoveel te melden hebt, en kijk nu wat een verhaal. Ga zo door! Fijn weekend groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Flintstones. Meet the Flintstones.
    They're the modern stone age family.
    From the town of Bedrock,
    They're a page right out of history.

    Let's ride with the family down the street.
    Through the courtesy of Fred's two feet.

    When you're with the Flintstones
    you'll have a yabba dabba doo time.
    A dabba doo time.
    You'll have a gay old time.

    Zo jij een verhaal ik een verhaal, ga dit lied maar zingen en er komt weer genoeg jeugdsentiment naar boven!

    Baidewee wat een beeldige kaart heb je weer gemaakt.
    Moeten we je binnenkort even gaan missen?
    Jeetjuh....wat nu? Ok als je in die tijd maar genoeg inspiratie op gaat doen om ons weer te verrassen!

    Groetjes
    Ada Martens

    BeantwoordenVerwijderen
  4. En weer iets geleerd vandaag! Geweldig hoe jij je kaartjes opleukt met een toepasselijk verhaal.
    Wat een heerlijke roze kaart heb je gemaakt. En weer knap ingekleurd!
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  5. hoi Antoinette, jij houdt ons wel bezig hoor met alles en nog wat, je bent weer goed gedocumenteerd met je grappige dinosaurus, je levert niet alleen prachtige kaartjes, maar ook nog eens hele verhalen eromheen, iedere keer weer leuk om te lezen. Je kaartje is ook weer zo lief en leuk, die stempels zijn echt geweldig en ik denk dat je weer hoge ogen gaat gooien, de zoveelste op rij en terecht. En als ik heel goed kijk, denk ik een pomponnetje te missen linksonder, klopt dat of is dat bewust gedaan om ons wakker te houden haha, groetjes en tot blogs, Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hahaha... dankje Jeannette, foutje bedankt!!! Goed gezien en heb direkt nieuwe foto gemaakt.. doeii doeii

      Verwijderen
  6. Wat heb je weer een prachtige kaart gemaakt en je verhaaltje is ook helemaal super, leuk dat je weer meedoet aan de challenge van het My-Besties Dutch Girls blog.

    Groetjes Hanny.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een mooi verhaal Antoinette over de dinosaurus, wat heb je een schitterende kaart van het dinosaurusje gemaakt, een bjoetie.....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een prachtige kaart weer. Heerlijke kleuren heb je gebruikt en door dat er blauw bij zit: niet te zoet. Mooie uitwerking en prachtig gekleurd.

    Groet van Yvonne Rijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. hoi antoinette
    wat een leuk verhaal om te lezen en op het einde zo verschrikkelijk leuke kaart,nou echt top!!
    daar doen wij bloggers het voor lekker genieten van elkaar's creatie's
    groetjes...corry

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuk verhaal and soo cute the card Antoinette hihi , fijne kleurtjes ook , top
    Lieve groetjes Emma

    BeantwoordenVerwijderen
  11. prachtige kaart Antoinette,mooi ingekleurd ook.
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Nou Antoinette, je schrijft dan wel dat je geen verhaal hebt voor vandaag, maar de werkelijkheid is heel anders. Vond het weer helemaal gezellig om het te lezen.
    O ja, je kaart is ook weer bijzondere geslaagd. Mooie kleurencombinaties. Een toppertje hoor!
    Fijn weekend.
    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Gezellige dinosaurus-song, was die er maar geweest in de tijd dat mijn zoon helemaal gek was van dino's... Je kaart is super, een te gekke dino, mooi ingekleurd! Je rozenkaart van je vorige bericht was ook prachtig en je blog is erg leerzaam. "Ga zo door", zegt de juf, haha. Lieve groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een schitterende kaart Antoinette en grappig verhaal, superleuk dat je meedoet met de challenge van My Besties Dutch Girls, suc6!

    Liefs Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat istie gaaaafff Antoinette...geweldig gekleurd en die pomponnetjes vind ik zó leuk gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hoi hoi Antoinette,
    wat weer een geweldig leuk verhaal heb je geschreven,
    je kan zo een boek schrijven!
    Wat is je kaartje mooi!!!!!!
    Kan me voorstellen dat je schoonmoeder er mee in haar sas is!!!
    groetjes van Daatje

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hoi hoi

    Wat een heerlijk verhaal weer .
    En je kaart met de Dino heb je super gemaakt en heerlijk dat kleurtje weer .
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  18. wat weer een prachtige kaartje met deze dino en zo mooi weer in gekleurd

    mooie kleurtjes en detai,s er bij

    lieve gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Een geweldig mooie kaart Antoinette. Superleuk met de dino, ook heel mooi van kleur.

    Groetjes,
    Nans

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Welke kleur heeft een Dino? Voor ons geen vraag meer. In 1988 zijn wij een maand bij een nicht in de VS geweest. Hebben een geweldige reis gemaakt en hebben ook 3 dagen in Disney World doorgebracht. In Epcot Center daar weden de dino's weer levend. In een Carrousseltheater draaide en bewoog je langs de scenes in de Oudheid. Hoe of de mensen ??? vuurtjes maakten om hun buit op te roosteren etc etc en dan uiteindelijk langs de dino's, die levensecht bewogen , vuur spuwden etc. Dus wuij hebben in 1988 de Dino's in het echt gezien. Zeg nu niet, dat waren maar beelden, vernietig mijn droom niet, Voor mij waren ze echt.
    grleny w

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Oooh Antoinette, wat een snoezig kaartje, helemaal leuk!
    Jij ook een fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wauw...Antoinette, wat weer een prachtige zoete kaart.
    En niet zoveel te vertellen.....nou dat valt best mee hoor, weer heel veel nieuwe informatie, super.
    Ook de kaart van je schoonmoeder is prachtig, oefening baart kunst, zeggen ze toch?
    Nou deze ziet er "Bjusterbaarlik"mooi uit, geen wonder dat je schoonmoeder hier blij mee was.

    Fijn weekend en groetjes Sippie.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wat een geweldig mooie stempel erg mooi ingekleurd lief kaartje

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Hoi Antoinette,

    Ja de weken gaan inderdaad hard, maar je kaart is helemaal te gek zeg met die dino erop leuk hoor.

    Gr...Bep ☺ ☺ ☺

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Hoi Antoinette,wat is die LÉUK!!!! Ik zit met m'n neus tegen het scherm geplakt om maar niets te missen,wat een frisse mooie kleuren en de kaart in z'n geheel,WAUWDEWAUW, ik ben er echt weg van (maar dat had je ondertussen vast al door :P ....) lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Ha Antoinette,
    wat een gave kaart! Ik vind hem helemaal super! at een lief dinosaurusje.
    En de kleuren die je gekozen hebt: toppie.
    Ik zei het je toch, dat je schoonmoeder het prachtig zou vinden! Lekker hoor, trouwens nog een vakantie tegoed! Mijn eerste nacht zit er al weer op en maandag naar school!
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Prachtig kaartje Antoinette, mooie felle kleurtjes en prachtig afgewerkt.

    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Wat een gezellig verhaal heb je geschreven en wat een mooie kaart gemaakt. Nog gefeliciteerd met je schoonmoeder. Niks geen geknutsel voor mij (vingers kriebelen wel) alles is buiten bereik.
    Groetjes vanaf een zonovergoten Terschelling,

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Whaw, wat een mooie kaart!!! Ben helemaal weg van de kleuren ;-) En zo'n mooie afbeelding.
    Deze kaart is TOP!

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Hoi Antoinette, Wat heb je een gave kaart gemaakt. Super die felle kleuren en natuurlijk ook weer prachtig gekleurd. Leuk dat je weer meedoet bij my Besties Dutch Design girls. Groetjes, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  31. what a stunning card, totally love the colour choices and the design. Thank you so much for entering the UK my besties challenge and good luck. Tina-Maree DT x

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Ohh wat een gave kaart is dit! Ben weg van de felle kleuren, zo mooi gedaan.

    Liefs,
    Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Leuk dat je volger bij mij bent geworden dus ben ik ook even bij jou langsgegaan en ben hier ook volger geworden het ziet er hier ook mooi uit.
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Haha, gelukkig maar dat jij de kleur van dit dier nog wel wist, hij is weer prachtig!
    Fijne zondag, liefs Hanny♥
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Hoihoi Antoinette tuurlijk kom ik ff een rondje bloggen bij je en moet zeggen als rasechte Westlander (dat blijf je in hart en nieren ook als je verhuist bent) heb ik genoten van je foto reportage van het varend corso schitterend, maar ook je andere creaties zijn schitterend en dus een volger rijker en ik hoop nog heel veel moois te mogen zien van je.

    Groetjes en liefs van Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Hallo Antoinette,
    Wat heb jij een gezellig blog. Niet alleen hele mooie creaties maar ook leuke verhaaltjes met veel humor en weetjes. Ik kom graag nog eens neuzen in je oudere berichtjes en om niets te missen van je nieuwe blogposten, meld ik me gelijk maar even aan als volger. Tot snel!
    xxx Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Hoi Antoinette,

    Wat gezellig dat je op bezoek was en volger geworden.
    Natuurlijk kom ik dan ook terug en ik moet eerlijk zeggen dat ik jou kaart met de Dino bewonderd heb op het Bestie blog en F.B. Zo levendig is die dus.
    Ik vind jou blog gaaf ,zeker de manier waarop je schrijft is zo leuk.
    Je kaarten ben ik vaker tegen gekomen en vindt ze helemaal geweldig en ook lekker gevarieerd,dus ik kan bij jou op bezoek komen en genieten.
    Nog een fijne zondag.

    Groetjes Mia

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Hallo Antoinette,
    Kom ik via, via hier terecht en hoor toch iemand roepen.....Wilmaaaaaaa ☺☺☺. Kan er echt niets aan doen, maar moest even alles lezen.....dat snap je natuurlijk wel. Enneh.....ik kom nog vaker terug, want het is hier SMULLEN.....dit Bestie-kaartje is daar een GEWELDIG voorbeeld van. Echt SUPER van kleur en gekleurd.
    Nog een fijne ☼-dag en liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Hoi Antoinette,

    Leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen en dat je volger geworden bent. Nu was ik natuurlijk wel benieuwd naar jou creaties.
    Wat zijn ze leuk zeg, ik wil hier wel meer komen piepen om ideetjes op te doen. Me meteen bij je volgertjes plaatsen.
    Tot een volgende keer.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Geen verhaal zegt ze dan hahahaah wat kan jij weer lekker schrijven,
    lachen met jou. Fijn dat je zo lekker geniet van de vakantie, heerlijk
    is dat toch hè.
    Je kaartje is echt super, ik vind hem heel gaaf van kleur en de Bestie
    is ook een schatje ☺

    Gezellige zondag, liefs Erica ☼

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Hallo Antoinet,
    Leuk dat je volger bij me ben geworden, wordt ik bij jou ook natuurlijk. Je maakt zulke leuke creaties en je kunt ook nog eens een gezellig verhaaltje erbij vertellen. Dus ik kom wel eens bij je kijken hoor.
    Dit is ook een mooie kaart geworden met die dino. Succes met je challenges en misschien val je in de prijzen.
    Groetjes Marijke.

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Dit is een erg scheetig kaartje. Helemaal leuk. Enne... het woord 'vervelen' komt in mijn woordenboek niet voor. Met zo'n mmoie hobby als deze hoeven wij ons toch nooit te vervelen.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Leuk verhaal weer Antoinette, Ik heb heel wat naar de flinstones gekeken.
    Maar wow wat is je kaart heerlijk fleurig. Zo mooi plaatje en kleuren!!! Ben er helemaal weg van. TOP.WEER!!!!
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Hallo Antoinette, bedankt voor je complimenten over mijn kaartjes, leuk om te horen. Ik ben ook even bij jou komen kijken en je maakt prachtige kaarten, ben natuurlijk je volger geworden.
    Groetjes Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Schitterende kaart, echt super mooi gemaakt, leuk verhaal er weer bij en alles is weer compleet.
    Heel veel succes met de challenges.

    Fijne zondag en groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Een prachtig kaartje Antoinette, heel leuke afbeelding en kleurencombi!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  47. such a cute card, love your colours, thanks for entering in the UK besties challenge. Gill DT

    BeantwoordenVerwijderen
  48. this card is such a beauty

    thank you so much for entering the Uk besties challenge

    Luv kerrie DT

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Echt een schat van een kaartje Antoinette! En ik ben nu eenmaal gek op Fran-Táge ;-)!

    Leuk dat je deze week mee doet bij het Besties Challenge Blog en natuurlijk veel succes :D!!

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Hoi Antoinnette,
    Leuk dat je volger bent geworden op mijn blog.Heb ook eens rond gekeken hier op jou blog prachtige kaarten maak jij en wat een leuke verhalen schrijf jij er bij.Als jij geen schrijfster van beroep ben dan heb je je baan gemist.Je hebt er weer en volger bij.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Prachtig gemaakt Antoinnette, inmiddels ben ik ook bezig met één van deze leuke meisjes. Moest eerst wel wennen aan die giga ogen, maar vind ze nu ontzettend leuk.

    Groetjes Thea

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Ook jij bent al voor de Bestie gezwicht, zie overal ze te voor schijn komen!

    Prachtige foto's heb je gemaakt van de bloemen corso.

    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Hoi Antoinette, nee...die dag uitgerekend niet . Wel do. middag of zaterdag de hele dag...zoek een dag uit....hahaha
    Nee joh, als je niet kan kan je niet. We zullen mekaar best nog wel eens tegenkomen. Groetjes Martine

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Ooooh, CUTE!!!! Zo'n prachtig kaartje, die draak is ook megaschattig natuurlijk!!!
    Liefs, Deborah

    BeantwoordenVerwijderen
  55. beautiful card, love the colors and design. Thank you for joining us at My Besties UK. Abbie DT xx

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Hoi Antoinette, Deze mooie roze creatie, had ik even gemist. Maar erg leuk! Mooi met de kleurtjes die je hebt gebruikt. Dre dinosaurus is ook geinig. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Hoi Antoinette,

    ja ja ik ben na een (te?) lange vakantie weer terug in Blogland!!!
    Jou kaart is super mooi geworden, lekker kleurtje!!!!

    Gr Hannie

    BeantwoordenVerwijderen