donderdag 5 december 2013

MET LIEFDE KLAARGEMAAKT!!

Hallo blogvriendinnetjes en mijn nieuwe volgers,

Maken jullie vaak een ontbijtje voor je geliefde klaar? Of krijgen jullie zelf wel eens ontbijt op bed van je mannetje? Nou, die van mij, die mag er wezen hoor, krijg in iedergeval elke doordeweekse ochtend koffie op bed... hoe luxe is dat!!! En dan doen we bijvoorbeeld met pasen , kerst en pinksteren wel een ontbijtje op bed: lekker croissantjes bakken en eitjes koken en dan een glas jus d'orange erbij. Krentenstolletje met spijs...mmmmmm.


Voor de rest is het vlug ff boterham smeren dubbelvouwen een klap erop geven en dan zeg ik altijd : "Hier Ar, je brood... met liefde klaargemaakt! Hahahahahaa...Eigenlijk hoef ik het niet te smeren,want hij eet zijn boterhammen altijd zonder boter, vindt ie niet zo lekker, zegt hij! Ja... en als er dan vlokken op gaan, dan smeert hij er wel boter op.... ja , zegt ie dan, anders valt het er zo snel tussenuit! ....Pfffftttt ja tuurlijk, logisch! Hihihihi...mannen???


Nou, omdat ik toch wel een beetje van hem houd, hihihih.... heb ik een boterhamkaart gemaakt om een Brunch te gaan nuttigen bij een echte Oudhollands bakkerij à la tearoom. Het bammetje is belegd met de heerlijke en smaakvolle nieuwe mallen. Daarbij zijn er zoete stempels geserveerd met een heerlijke geur van croissantjes, verse broodjes en knapperig stokbrood uit een echte steenoven!


Ook kunt u kiezen voor een eventueel roombroodje en deze verse room komt uit onze nieuwe kollektie spuitzakken. Alles smaakvol gepresenteerd op gaaf bijpassend bakkerdesignpapier. En deze keer heeft onze bakker dan ook zijn beste tenue aangetrokken om dit tweetal te ontvangen. Ik heb nog wel even zijn broek wat moderner gemaakt, want die was zo strak en glad , dat ik hem maar even een lekker kontje heb gegeven en wat vouwen in zijn broek! Hihihiii....


Zoals het kaartje al aangeeft: Echte Bakkersliefde zou ik zeggen! Nu is het ook zo dat bij Joy!crafts deze week het Bakkersthema In The Picture staat en op het blog kunnen jullie vandaag kijken wat de andere dames er van gebakken hebben! ... Huh?? Hahaaha... Dit typte ik zonder erbij na te denken... Eetsmakelijk allemaal en geniet van die rijkbelegde boterham...


44 opmerkingen:

  1. Wat maak je er toch altijd een leuk berichtje van. Ja ik mag mij ook prijzen met mijn man, gelukkig hoef ik geen boterhammen te smeren haha.

    Groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Whahaha, wat heb je er weer een smakelijk verhaal van gemaakt!
    Hier geen bammetje 's morgens, geef mij maar een schaaltje lekkere Brinta pap!
    Maar je kaart is prachtige. Super leuk idee en heel mooi uitgewerkt!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat heb je weer een gave kaart gemaakt Antoinette.
    en weer zo'n gaaf verhaal geschreven hoe verzint je het.
    ben blij dat de bakker een broek aan heeft hoor [ lol ].

    gr karin

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel leuk verhaal over ontbijt op bed, hier is dat niet , maar daar heb ik ook geen behoefte aan. Ik sta al 43 jaar het eerste op s'morgens, dan douce en tafel dekken.....
    En dan komt manlief uit zijn kuitje....Het maar hoe het loopt. Je boterhamkaartje is superleuk geworden , wat een leuke bakkersaccentjes erop gemaakt...PRACHTIG!!!!!
    Groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een fijne man heb je, elke dag koffie op bed :), je kaartje mag er ook wezen, liefs, Marion

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een bofferd zo'n heerlijke onbijt op bed. Wat heb je een hele leuke kaart gemaakt. Groetjes en een fijne dag Marga.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hallo Antoinette,
    Nou weet ik wat ik mis...zo'n lief mannetje die mij ook koffie en croissantjes op bed brengt. Maar helaas, hij is er niet meer. Verwen me zelf dus maar.
    Vind jouw verrassing voor hem helemaal geweldig. Weet zeker dat hij het op prijs zal stellen met jou te gaan brunchen. Veel plezier.
    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  8. leuke kaart.
    Mijn man staat min. een uur eerder op dan ik, maar ontbijt op bed zit er niet in.
    Alleen als ik zwanger was, want ik kon dan op een lege maag niet opstaan omdat ik gewoon 9 mnd. niets anders deed dan overgeven

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een smakelijke kaart met dito begeleidend schrijven...heerlijk!
    Ik hou niet van ontbijt op bed, maar mijn mannetje komt 3x in de week (op mijn werkdagen) uit bed om mijn ontbijt te maken én mijn lunchpakketje....en ik krijg ook altijd fruit én een extraatje mee....is dat niet lief????

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wij verwennen elkaar ook regelmatig met een ontbijtje op bed hoor!Toen de jongens klein waren was het vaste prik dat er een verjaardags verrassings ontbijt werd klaar gemaakt! niet met gewoon beleg, maar brood met snoep of kerstkransjes, paaseitjes op brood heb ik ook langs zien komen, hihi dat was altijd dolle pret!! Maar nu jouw rijkelijk belegde boterham, weer zo orgineel bedacht! En prachtig uitgevoerd!!
    En een smakelijke Brunch bij de oud hollandse bakkerij!!
    lieve groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Geweldig gaaf gemaakt... Alweer. Hoe krijg je het toch elke keer weer voor elkaar?! Je berichten zijn elke keer een feestje om te lezen.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. hahahah hoe kom je er weer op!
    superleuk kaartje en lief mannetje heb je. houden hoor.
    groetjes mandy

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Leuk Antoinette.
    Ik krijg altijd op Zondag ontbijt op bed,met alles erop en eraan.
    En op Zaterdagis manlief de gelukkige.
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hassannnnnn brrrooodje, Twee ! Mette saus erbij!!!!
    Wat een enige kaart heb je weer gemaakt.
    Waar haal je toch iedere keer weer de inspiratie vandaan?!
    Volgens mij waan je je iedere keer in het wereldje van je thema en ga je in je hoofd inbeelden wat je ziet en dat verwerk je weer op je kaart. Je verhaaltje is weer om te smullen.
    Ik kan alleen maar zeggen ...
    Je bakt ze met deze kaart wel weer bruin!

    Groetjes
    Ada

    BeantwoordenVerwijderen
  15. zit altijd je bericht te lezen met een glimlach van oor tot oor, zo vrolijk!! en je kaart ziet er versgebakken en mooi uit,zou het bijna kunnen ruiken,haha
    en broodje of koffie op bed nou dat kan ik vergeten dat kan mijn mannetje niet meer:-((
    fijne avond en groetjes van corry

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Schitterend gemaakt Antoinette, wat weer in leuk verhaal verpakt....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Het is weer lachen bij je Antoinette!! Neen, geen ontbijt in bed hier, vinder er niks aan om met ons.........in de kruimels te liggen whahaaaaaaaa!!
    Elke ochtend ieder een stuk krant, heerlijke koffie en 2 crackers (zie je die harde kruimels al voor je??)vinden we stukken prettiger!! Maar jouw met liefde gemaakte boterham is wel heeeel erg lekker en dat met/zonder boter ken ik, wij hebben zo'n dochter...'t is dat we van ze houden anders....... *lol*!!!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Supers heb je deze creatie gemaakt en met een grijns heb ik je bericht gelezen wat leuk heb je het weer verteld en bij ons geen koffie of brood op bed teveel kruimels in bed.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Leuk verhaal weer Antoinette,mijn vader heeft mijn moeder, zolang als ze getrouwd waren en dat was 50 jaar, elke ochtend koffie op bed gebracht, zóó lief..
    Jouw vriend zal deze belegde boterhan vast op prijs stellen, weer supermooi gemaakt en..geniet van je brunch, liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat een heerlijk en smakelijk verhaal en ja krijg dan niet altijd ontbijt op bed, maar op zondagmorgen wel altijd een lekker bakkie thee en zeg nou zelf dat is ook heel lekker. Je kaart ziet er in ieder geval goed gebakken uit, heerlijk van smaak en over smaak valt niet te twisten.

    Liefs van Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  21. hi hi hi hier af en toe broodjes gesmeerd of op bed gebracht door manlief

    je broodjes kaart is erg gaaf en mooi geworden

    lieve gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Leuk kaartje met een bakkertje!! Ik hou daar wel van, want vroeger was mijn vader bakker. Hij had altijd een bakkerbroek met zo'n fijn blauw ruitje aan.Bijna zoals het achtergrondpapier van je kaart :-)
    groetjes
    Aukje

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Supermooi en weer zo leuk bedacht.
    Geniet nog van jullie brunch.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Vroeger Kreeg ik vaker ontbijt op bed. Maar ik ben het wel met je man eens eens. Ik eet ook geen boter op mijn brood maar wel bij gekleurde hagelslag of ontbijtkoek. het is dan de combinatie met het zoete. Je kaart is weer schitterend en ik vin deze mallen heel gaaf. En je verhaal heb ik met plezier gelezen.
    Groetjes, Anja (3D)

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wat heb ik weer met plezier en een glimlach op mijn gezicht je verhaal gelezen en je foto's bekeken. Koester je mannetjes maar hahaha. die bakker heeft inderdaad zo wel een lekker kontje, goed idee.......lol.
    Even zonder gekheid nu, wat een leuk cadeau is dit zeg en wat heb je het prachtig gemaakt!
    Fijne avond, liefs Hanny♥
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Ik ruik haast de geur van versgebakken brood! Is dit een leuke manier om je mannetje te verrassen of niet? Echt supergaaf gedaan Antoinette, hij zal er blij mee zijn! (en jij natuurlijk ook, want ik neem aan dat jij gezellig meegaat ;-) Ga er maar lekker van genieten samen, geniet ik nog even verder van je mooie kaart! Liefs, Ira
    Ira’s Crea Corner

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Ziet er geweldig uit Antoinette. En je verhaaltje was weer heerlijk om te lezen.

    Groetjes,
    Nans

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Gezellig zoals je alles weer weet te brengen Antoinette, een lekker ontbijtje is nooit weg, zeker niet als het "met liefde" voor je is klaargemaakt. En die bakkerspullen en heerlijke broodjes, liever nog een lekker gebakje snak ik nu naar, wij zijn nl al een tijdje aan het lijnen, en we houden vol en dat voor een ex-bakker (mijn man) knap he? dus ik weet alles van lekkere broodjes hihi, groetjes weer en een gezellige Sinterklaasavond, Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Je kaart is super mooi Antoinette.

    Fijne avond en veel liefs van Ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Wat een leuke post om te lezen. Ja, wie wil er nu geen ontbijtje op bed. Wij doen het hier altijd met verjaardagen. De jarige wordt dan lekker verwend. Altijd succes verzekerd. Maar wat een leuk idee om hier een kaart van te maken. Erg origineel en mooi gemaakt hoor. Superleuk! Wat heb je een leuke spulletjes gebruikt.
    Groetjes Mirande

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Ontbijt op bed is er hier niet bij. Vroeger toen de kinders klein waren wel met vader- en moederdag. Tijdens de zwangerschappen heb ik tot 18 weken elke morgen ontbijt op bed gekregen omdat liggend eten iets langer binnen bleef... Dus ik hoef niet zo nodig meer ontbijt op bed ;-) En ik eet 's morgens altijd yoghurt met cruesli.
    Een superleuke belegde boterham!
    Groetjes Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Antoinette wat een smakelijk verhaal. En als toegift daarop zo'n mooie kaart. En verwend worden ken ik. Vanaf dat ik zwanger was krijg ik iedere, ja iedere morgen, ontbijt op bed. Het is ook een beetje anders hoor. Wim kan helemaal niet tegen gepraat s morgens, de jongste zoon ook niet.
    Dus die staat supervroeg op - nu nog , terwijl hij al 20 jaar pensionado is. Maar iedere morgen kopje thee en tegenwoordig muesli. met de krant. 2 stukjes tenminste. De rest houdt hij beneden natuurlijk. Maar ik geniet er nog steeds van en net als jij Pasen, Kerst e.d. is het anders. Dan wordt er netjes de tafel gedekt en is er allerlei warms.
    Superman ? Ja vaak wel.
    gr leny w

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Hoi Antoinette
    Wat een heerlijke boterham heb je gemaakt, dat ziet er goed uit. Je hebt ook nog van die leuke mallen allemaal gebruikt, super leuk idee.
    Groetjes Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Dat ontbijtje op bed krijg ik bij speciale gelegenheden van mijn 2 kids, manlief is niet zo attent.
    Jouw boterhammetje ziet er heel smakelijk uit.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Ha Antoinette,
    wat een superlieve man heb je toch.
    Ontbijt op bed krijg ik echt nooit. En geef ik ook nooit. Het ziet er wel heerlijk uit.
    Je kaart is weer een toppertje, maar of Arjan dat nou in plaats van een ontbijtje op bed wil.....vraag ik me wel af.
    Lieve groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Ha Antoinette,
    wat een superlieve man heb je toch.
    Ontbijt op bed krijg ik echt nooit. En geef ik ook nooit. Het ziet er wel heerlijk uit.
    Je kaart is weer een toppertje, maar of Arjan dat nou in plaats van een ontbijtje op bed wil.....vraag ik me wel af.
    Lieve groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Hallo wat word jij lekker verwend moet eerlijk zeggen zijn 21 jaar getrouwd en we hebben nog nooit een ontbijtje op bed gegeten.Mijn mannetje eet s'morgens nooit.en ja kruimels in bed ba ba nee dat hoeft ook niet.Je kaartje is weer prachtig en je verhaaltje was weer gezellig om te lezen.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Wat een smeuïg verhaal heb je weer geschreven. Kant en klaar om op die schitterende boterham van je te smeren ;-)

    groetjes Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  39. In één woord SCHITTEREND! Wat een leuk verhaal en een supermooie kaart.
    xxx Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Jeetje wat a jij snel, deze had ik nog niet gelezen!
    Hilarisch dit verhaal hoor je kunt het altijd zo smakelijk vertellen, ik zie het zo voor me!
    Leuk je bammetje voor de lieve schat die zoveel ontbijtjes voor je verzorgd.
    Ik krijg die echt nooit, vinden ze vies al die kruimels in bed jammer voor mij dus.
    Ik lees even verder....

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Wat een lekker bammetje heb je ervan gemaakt Antoinette en zeker heel toevallig dat we dezelfde gedachten over de mallen hadden. Maar het is toch nog ietsje anders geworden.

    Groetjes, Astrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Wat is je bammetjes kaart leuk zeg,
    echt gaaf gedaan !
    Een fijn en gezellige (knutsel) week gewenst ☺
    Grtjsss en liefsss van Erica ☼

    BeantwoordenVerwijderen