zondag 16 februari 2014

HOE OUDER, HOE GEKKER!

Hoi, hoi maatjes,

Nee, dit keer niet ik, hoor! hahaha.. Ben af en toe wel een beetje gek, maar zo oud ben ik nog niet...gelukkig. Moet niet gekker worden..Of toch wel?


Vandaag viert mijn moeder haar 60ste verjaardag. Wat een mijlpaal he? Moest natuurlijk wel weer met wat origineels komen bij mijn mams, want met een simpel kaartje hoef ik niet aan te komen! En iedere keer, van de week maar vragen aan de telefoon : Waar blijft mijn kaart? ...Moeders van mij krijg je geen kaart.. hihihi. Toch doorvragen: wat voor kleur heeft ie?.. geen idee moeder!! Zitten er veel bloemen op??... Weet het niet mam! Moeilijk hoor je mond stijf dicht houden en ook nog nergens kunnen plaatsen, want aangezien zij ook aardig actief is op het net... moest ik uitkijken...hihihi!


Ik heb namelijk een MDF drieluik gepimpt .Deze stond al heel lang in de planning om een keer te maken.. Nu heb ik er een extra gekocht om ook voor mezelf te maken. Hij is natuurlijk in wit met blauw gemaakt. Want we vinden die kleur allebei hartstikke mooi. Het is een lekker zomers thema geworden met de drie bekende plaatjes van Nellie Snellen. Kijk en geniet...


De mooie vlinderranden van Noor! mogen bij dit kado niet ontbreken die zaten er als eerste op... hihihihi! Alle mallen en stempels die erop zitten zijn van Noor!Design. Leuke bedeltjes toegevoegd aan een strikje en in het schilderijframe. Die is van klei gemaakt en zo ook de twee fleur de lis ornamentjes ernaast.




Bij een strand hoort natuurlijk ook flessenpost en schelpjes. In het flesje zaten van die piep, piepkleine kraaltjes. Heb die weggegooid en er schelpenzand in gedaan met ook weer kleine mini schelpjes en een briefje gestempeld en opgerold !


De roos is weer DE LEONIE van der PLUIM roos en bewerkt met frantage light blue! De bloementoef is afgewerkt met veertjes mallen en nepbloempjes en twee kleine vlindertjes van het designpapier wat ik op alle drie de luikjes heb gebruikt. Die is van Maja Design Vintage Spring Basics. De parelpin vind ik ook super gaaf!


Dit is een Noor!Design roos die ik in punten heb gebogen en gevouwen en ook weer frantage op heb gebruikt.

De stempels met de slippertjes mallen en de flourish flourishes swirls maken een gave combi met elkaar. Zo ook de bikini, die helemaal op het rechterluikje te zien is.



Zo hier en daar heb ik ook leuke kleine voetstapjes gestempeld , als afdrukjes in het zand. En alles afgewerkt met witte reepjes kant. I
Inschrijving challenge bij:



NU komt de allergrootste verrassing nog.... hierbij hebben we kaartjes gegeven voor de voorstelling van Tineke Schouten : Het moet niet gekker worden! Ze is helemaal fan van Tineke, dus we waren al snel op pad voor deze kaarten en binnen een mum van tijd waren ze in huis!


Als dit geen binnenkomer is op je 60ste verjaaradag weet ik het ook niet meer!.. Ben benieuwd naar haar gezicht... hihihihihi! En ben ook nieuwsgierig weer naar jullie reactie en hoe jullie mijn drieluik vinden...hele fijne zondag allemaal!



65 opmerkingen:

  1. Wat een gave creatie heb je voor je moeder gemaakt Antoinette!!! Ik vind die plaatjes echt geweldig van NS, en inderdaad de tinten blauw erbij maken het helemaal goed, en wat leuk die flessenpost. Erg erg leuk! Nou als ze hier niet blij mee is dan weet ik het niet meer, maar dat zal vast en zeker als ik hoor dat ze al de hele tijd aan het vissen is. Hi hi, ik moet er wel om lachen, leuk is dat als mensen zo geiinteresserd zijn in je creatie. Gefeliciteerd met je moeder en een hele leuke dag gewenst! Groetjes, Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat gaaf !!
    En wat mooi gemaakt, alles zit erin verwerkt in je drieluik.
    Wat zal je moeder daar trots op zijn. Het is ook echt een perfect kunstwerk.
    En de kaartjes erbij super leuk
    Dat is genieten vandaag
    En nog gefeliciteerd met je moeder natuurlijk
    Fijne dag verder. groet Marian

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw...wat ziet dat er prachtig uit, Antoinette. En zoveel mooie details, overal is aan gedacht.
    Een schitterend cadeau voor je moeder en dan ook nog eens de kaartjes voor Tineke Schouten erbij, wat zal ze genieten.
    Fijne zondag!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ha die Antoinette,
    nou ik vind het superknap dat je je mond kon dichthouden als je met zo'n mooi project bezig bent voor je moeder. En als ze zelf actief op het net is moet je driedubbel uitkijken.
    Ik heb hier echt met open mond zitten kijken, wat een geweldig mooi drieluik. De details zijn stuk voor stuk geweldig. Maarre.....je hebt toch niet echt die kraaltjes weggegooid he?? Dan ben toch wel een beetje gek, hoor.
    Van harte met je moeder, 60 is inderdaad een mijlpaal. Toen mijn moeder dat werd zei: Gek he, 60!! Het is net of ik het over iemand anders heb als ik de leeftijd 60 noem.
    Lieve groet!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat wij er van vinden.... Nou.....ik vind hem GEWELDIG.
    Wat is die mooi geworden , zoveel leuke aparte gekke gave details erop. En het kadootje erbij, nou dat is helemaal super denk ik!!!!!
    Een hele fijne verjaardag en gefeliciteerd met je mams!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Prachtige creatie heb je gemaakt..en natuurlijk gefeliciteerd met je meder:-))

    Groetjes,Willy

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtige creatie heb je gemaakt..en natuurlijk gefeliciteerd met je meder:-))

    Groetjes,Willy

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik denk dat je je moeder hiermee helemaal stil krijgt Antoinette...wat een schitterende creatie...je komt ogen te kort...alvast proficiat en een gezellige dag met elkaar gewenst!
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hallo Antoinette,

    Wat een gaaf cadeau heb je voor je moeder gemaakt o ja nog gefeliciteerd met haar 60st verjaardag je 3 luik vind ik schitterend wat een mooie details heb je er allemaal op verwerkt en wat zal je moeder hier blij mee zijn en natuurlijk super trots op haar dochter die dit schitterende cadeau toch maar weer gemaakt heeft voor haar.

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Als eerste gefeliciteerd met je moeder Antoinette en oh oh oh wat heb je iets schitterends voor haar gemaakt, daar blijft ze naar kijken!!!!!

    Fijne dag, xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi,

    Wat een prachtige 3-luik. Super mooi gedaan. Ook ze veel leuke details, super. Nog gefeliciteerd met je moeders verjaardag.

    grtjs
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Heel mooi kaartje heb je gemaakt voor je moeder! Wat zal ze blij zijn!!!
    Liefs, Deborah

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Gefeliciteerd met je moeder. Wat een prachtige drieluik heb je ervan gemaakt. Lekker zomers. Als je vandaag buiten kijkt, dan lijkt het er wel op!!! Leuk ook dat ze de kaartjes van Tineke van je gehad heeft. Ik ben pas naar die voorstelling geweest met mijn dochter en kan je zeggen dat ik erg gelachen heb. Mijn buikspieren hadden hun best weer gedaan, die avond. Hihihi. Ik denk dat ze er aardig van kan gaan genieten.

    Liefs, Astrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wauw,wat mooi.Nou daar zal je moeder echt blij mee zijn zo'n mooi drieluik in prachtigekleuren en zoveel details en wat een leuk cadeauhebben jullie haar gegevenheden veel plezier vandaag engefeliciteerd metje moeder en sorry bloggendoet weer vervelend wil geen spatie tussen de woorden zetten.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wow wat een gave drieluik, en wat is er veel op te zien. Ik denk zeker een dubbele verrassing voor je moeder. Gefeliciteerd met je moeder. groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wow nou daar kan je mee thuiskomen hoor, bij je moeder dan. Werkelijk schitterend gedaan. Echt....en dan hoe orgineel die flesenpost ja ik heb hier ook aardig wat flesjes staan met kraaltjes en ik zit dicht bij het strand dus wie weet.
    Je hebt niks teveel gezegd hoor hij is helemaal super, super en nog is superrrr.

    Liefs jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Gefeliciteerd met de verjaardag van je moeder. Wat een prachtige 3-luik, een schitterend kado! En je heb van de week echt niet gelogen tegen haar, tenslotte is het geen kaart!
    En dan ook kaartjes voor Tineke Schouten, haar dag kan volgens mij niet meer stuk.
    Liefs, Ditta

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hallo Antoinette,

    Wowwww zeg! Wat een bjoetie van een drieluik.
    En van Harte Gefeliciteerd met je moedertje! Ja 60 het is een hele leeftijd maar als ze net zo creatief is zal ze zich geen 60 voelen!
    Je hebt dus heel goed je mond kunnen houden en niet gejokt!
    Volgens mij is ze rete trots op je drieluik!
    En dan nog naar Tineke schouten wauwie die komt met pijn in haar kaak en buikspieren terug.
    Je hebt weer vreselijk je best gedaan met al die gave details erop!

    Groetjes
    Ada

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Je hebt je moeder wel heeeel erg verwent zeg. En het drieluik is geweldig. Heel veel werk toch !!!
    Maar ja, voor moeders heb je dat over. Gefeliciteerd met haar verjaardag.
    liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Schitterend Antoinet!!!, voor je moeder kan de kaart ook niet mooi genoeg zijn en dat is-ie zeker!!!
    Helemaal TOP!!
    Proficiat met haar verjaardag en dat je nog maar lang mag genieten van haar!!
    Gr Hannie

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Prachtige creatie heb je gemaakt daar zal ze vast heel trots op zijn.
    En van Harte Gefeliciteerd met haar 60 ste verjaardag.
    Een gezellige dag gewenst.
    Groetjes Kitty

    BeantwoordenVerwijderen
  22. van harte met je moessie om in tineke's woorden te gaan en je drieluikkie zie er hartstikke gaaf uit en ja die schouten dat is er me eentje waar je helemaal uit je dakkie ga, dus voor moesiie lekker geniete
    groetjes corry

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wat mooi heb je dit gemaakt.
    Gefeliciteerd met je mams.
    Ben benieuwd naar haar reactie.
    Gr Jackelien

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Goh, denk ik dan, mijn moeder 79, wordt 80....heerlijk dat ze net 60 is geworden Antoinette, want dat is puur genieten!! Van harte gefeliciteerd met haar verjaardag! Wat je creatie betreft: Wow,wow en nog eens wow.....je raakt niet uitgekeken op al dit moois! Ook dat is puur genieten! Maak er een fijne dag met elkaar van!

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Dit heb je weer ff super mooi gemaakt meid. Je mams zal zeker verrast zijn. Zowel met haar kaartje als met haar kado. Veel plezier.
    Gefeliciteerd met de verjaardag van je mams.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Prachtig 3-luik gemaakt Antoinette, daar zal je moeder vast wel van opkijken, leuke verrassing en Tineke Schouten is ook erg leuk.....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Hij is echt prachtig geworden, daar zal mama blij mee zijn.

    Grtjs Inge

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Heel mooi Antoinette,je moeder zal hier wel blij mee zijn en natuurlijk ook met de kaartjes.
    Groetjes Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Van harte proficiat met je moeder Antoinette en wat een gaaf drieluik heb je voor haar gemaakt, dit zal ze zeker niet verwachten! Heerlijk om straks ongegeneerd te kunnen lachen bij en om Tineke, zal ze geweldig vinden! Veel plezier vandaag, groetjes, Ira
    Ira’s Crea Corner

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Gefeliciteerd met jouw mams, Antoinette! Het drieluik is heel mooi geworden.

    Groetjes,
    Daniƫlle

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Wauw Antoinette. Zo mooi.
    Hier gaat je moeder zeker blij mee zijn. Het is prachtig.

    Groetjes,
    Nans

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Hoi Antoinette,
    Van harte gefeliciteerd met je jarige moeder, wat heb je een schitterend 3-luik gemaakt, daar kun je mee thuis komen, prachtig gedaan en de kaartjes van Tineke, een super cadeau..liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  33. wauw antoinette wat een super mooi drieluik

    in al die mooie blauwtinten en zomers thema met de vintage plaatjes van nellie en alles van noor prachtig gedaan meid

    en de kaartjes voor de voorstelling van tineke super gaaf cadeautje

    ik word in mei 60 jaar dus ben benieuwd wat ze voor mij in petto hebben straks

    lieve gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Super mooi! Wat is dit een prachtig cadeau. Is je mam vast heeeeeeel blij mee.
    Groetjes Hilda

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Wat een prachtige drieluik en met zulke leuke details erop verwerkt. Je moeder zal wel blij zo ook met de kaartjes.
    Fijne zondag verder. Liefs,
    Elles

    BeantwoordenVerwijderen
  36. super mooi gedaan zeg
    en super leuk je kaarten
    wil ik ook wel hahaha leuk hoor

    groetjes grƩ

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Gefeliciteerd met je moeder en je hebt een prachtig drieluik voor haar gemaakt. Groetjes Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Proficiat met je moeder en voor je moeder.Gaaf cadeau heb je voor haar gemaakt.Veel op de luiken te zien.Mooi zo met de plaatjes erbij.Zal ze wel heelmaal blij mee zijn .En dan ook nog de kaartjes erbij.Echt twee super cadeau's groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Gefeliciteerd met je moeders verjaardag Antoinette...en wat een geweldig mooie drieluik heb je voor haar gemaakt....zoveel prachtige accentjes allemaal en super mooie plaatjes ....daar zal ze wel heel erg blij mee zijn....KNAP gedaan!!!

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Jemig!! wat gaaaf geworden zeg :D

    Groetjes

    Vera

    BeantwoordenVerwijderen
  41. wat een schitterend geheel Antoinette, prachtig gemaakt.
    daar zal je moeder wel heel erg blij en trots op zijn.
    en wat zal ze genieten van de voorstelling.
    Nog Van Harte Gefeliciteerd.

    gr karin

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Prachtige Amntonette. Wat een supermooi drieluik. Geweldig. En wat heb je dit mooooi afgewerkt. Leuke details. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Wat een geweldige verrassing voor je moeder...(60 is nog niet zo oud hoor, ik word het ook bijna) Ik ben ook fan van Tineke...lachuuu!
    Je drieluikje is schitterend gemaakt...een heel werk maar dan heb je ook wat. Top!
    Liefs Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Van harte Gefeliciteerd met je moeder haar 60 ste verjaardag....wat lekker jong nog, hihi. Je creatie zal ze absoluut prachtig vinden, en vind de kaartjes voor Tineke schouten vast helemaal top!!
    Liefs van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Wat een geweldig drieluik heb je voor je moeder gemaakt! Gefeliciteerd met haar verjaardag. Wat zal ze genieten als ze dit krijgt en jij als je haar gezicht ziet. Veel plezier ervan! Lieve groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Gefeliciteerd met je moeder Antoinette en wauwie wat heb je dit schitterend gemaakt voor haar, ik vind het helemaal geweldig.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Prachtig drieluik heb je gemaakt voor de jarige, ben benieuwd hoe je moeder haar kaart en cadeau gaat vinden!

    Groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Hoi hoi Antoinette,
    woow dit is een prachtige creatie!
    Daar zal je moeder blij mee zijn!!!
    Leuk dat je ook nog kaartjes voor tineke schouten hebt bijgedaan, ga jij ook mee?
    Groetjes van Daatje

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Hoi hoi Antoinette,
    woow dit is een prachtige creatie!
    Daar zal je moeder blij mee zijn!!!
    Leuk dat je ook nog kaartjes voor tineke schouten hebt bijgedaan, ga jij ook mee?
    Groetjes van Daatje

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Wow, allereerst gefeliciteerd met je moeder en ja, dat is nog eens een cadeau zeg. ik bedoel dan eigenlijk dat 3 luik, ik vind dit supergaaf! Meid wat heb je er een tijd aan besteed en met veel aandacht en oog voor details want het is een plaatje. Daar zal ze wel even stil van geworden zijn. Het fijne is dat ze dit kan laten staan en er dagelijks van kan genieten, leuk hoor. Dan de kaartjes voor Tineke, die moeder van jou boft maar met zo'n dochter!
    Fijne week, liefs Hanny,
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Prachtig mooi drieluik Antoinette! Wat zal je moeder daar blij mee zijn. En wat heb je veel mooie en leuke details aan het drieluik toegevoegd. Alles past zo mooi bij elkaar! Natuurlijk ook gefeliciteerd met de verjaardag van je moeder. Dat je nog maar veel mooie kaarten e.d. voor haar mag maken! Fijne dag nog!
    Lieve groet,
    Riet

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Gaaf gemaakt Antoinette, en nog gefeliciteerd met je Moeders verjaardag.
    Geef mij ook zo'n dochter . hahaha
    Dat drieluik staat voor mezelf op de planning voor de vakantie.
    In duplo, eentje voor Kerst.
    Wens me sterkte , gr leny w

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Gaaf gemaakt Antoinette, en nog gefeliciteerd met je Moeders verjaardag.
    Geef mij ook zo'n dochter . hahaha
    Dat drieluik staat voor mezelf op de planning voor de vakantie.
    In duplo, eentje voor Kerst.
    Wens me sterkte , gr leny w

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Wauw, wat heb je een supermooie creatie voor je mams gemaakt!!! Heel erg mooi is je drieluik met alle prachtige details!
    Groetjes Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Van harte met je moeders verjaardag! Je hebt haar goed in de bloemetjes gezet. En je hebt gelijk: het is geen kaart. Maar ik denk dat ze hier dubbel en dwars tevreden mee zal zijn. Wat een werk en wat staat het mooi! Super gedaan!
    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Wat een prachtig cadeau voor je moeder Antoinette, heel erg mooi gemaakt!
    Nog gefeliciteerd met haar verjaardag!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Wat ziet je drieluik er schitterend uit! Daar zal je moeder zeker blij mee zijn.

    groetjes Henriƫtte

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Nou Ik ben ook erg nieuwsgierig hoe je moeder gereageerd heeft. Wat heb je deze drieluik prachtig gemaakt. Heel gaaf met mooie plaatje, details en plaatjes.
    En nog van harte gefeliciteerd met je moeder.
    Groetjes, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Wat heb jij een geweldige 3 luik voor je mams gemaakt, ziet er gewoon
    schitterend uit, je hebt er zoveel
    werk aan gehad, dat is duidelijk te
    zien aan al die mooie details, en wat zijn die flesjes leuk zeg, en al
    die kleine ornamentjes, ja echt woww.
    En dan die kaartjes erbij, je mams haar dag kon vast niet meer stuk.
    Van ♥-e gefeliciteerd nog met je mamsie ☺

    Een hele fijne week met heel
    veel leuke dingen en knutselen.

    Veel liefsss van Erica ☼
    {Heidebloempjuh}

    BeantwoordenVerwijderen
  60. ik heb je over het hoofd gezien, maar wat is dit prachtig gemaakt.
    zoveel op te zien en zo vintage!!!
    super meisje.
    liefs An ( WLVC )

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Wat een ontzettend gaaf project is dit Antoinette! Je moeder was er vast helemaal blij mee en dan toetje de kaarten nog van Tineke Schouten...haar 60ste verjaardag kan niet meer kapot!
    Groetjes Mieke

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Super mooie drieluik is dit !!
    Dank voor het meedoen bij WLVC.
    Groetjes , Christa.

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Hoi Antoinette

    Wow, ik ben bijna sprakeloos!
    Wat een prachtige creatie!

    Dank je wel voor je bijdrage aan KIC!

    XXX Kim

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Wat een prachtige drieluik heb je voor je moeder gemaakt!

    Een bjoetie! Leuk he dat MDF!

    Morgen zal ik er weer eentje op mijn blog zetten welke ik voor mijn mama heb gemaakt, ze is van de week 65 geworden.... Vanmiddag ga ik hem geven dus daarna kan ik hem showen op mijn blog..

    Fijne zondag nog.

    Lieve groetjes, Natasja

    BeantwoordenVerwijderen