maandag 3 februari 2014

NU EVEN NIET...!

Helluuu creabea's,

Allemaal een lekker weekend gehad? Geen rare dingen meegemaakt? Nou wij wel...nou raar is het niet, maar wel asociaal dat de buren naast ons,  lees : schuinboven ons, want wij grenzen aan appartementwoningen, voor de zoveelste keer tot diep in de nacht herrie maakten! Hard praten, meer schreeuwen eigenlijk en met hoge hakken over de houten vloer heen denderen en harde muziek draaien. We werden er echt niet goed van. Ik heb me aangekleed, inmiddels was het al na half drie in de nacht, ben erheen gelopen en heb drie keer zooooo hard op de bel gedrukt, dat ze er zelf wel van geschrokken moeten zijn, hihi!!! Ik heb hééél vriendelijk gevraagd, doch verzocht om het een ander naar een lager volume te brengen en dat dit kabaal op dit tijdstip van de OCHTEND toch echt niet getolereerd werd. Die keer daarvoor, was het zelfs HALF VIJF dat ik nog even een bezoekje heb gebracht. Tssss... echt niet normaal meer, joh!


Wat denk je...wat denk je... zaterdagavond om koffietijd,de deurbel...tringggg...staat die MUTS voor de deur! Ja echt.... samen met een andere muts hihihi. En ik zie dat ze een wit langwerpig bakje met drie hyacinten in haar handen heeft. Zegt ze:" JE WEET ZEKER WEL WAT IK KOM DOEN ?". NOPE, zeg ik...zou ut nie wetu..(natuurlijk wel, maar hield mij van de domme). Zij deed haar verhaal en ze bood excuses aan! Dat was haar geraden ook, hahaahaha...Ik heb het aangepakt gepakt en gezegd: " Prima zo, bedankt, maar dit betekent toch echt niet dat je nu een vrijbrief hebt om volgende keer weer zoveel lawaai te maken. en een beetje rekening houden met elkaar zou makkelijker zijn!. ( hihihi ... en haar geen geld meer kosten, natuurlijk) Maar dan zal ze volgende keer toch echt met een grotere plantenbak moeten komen...Ohhhh erg ben ik ook, hè? Ja, maar het is toch zo...?! Hoop dat het nu rustiger wordt naast ons, ben benieuwd.

Ik had dus moeten schreeuwen tegen haar in die nacht bij haar aan de deur:  " NU EVEN NIET...! Jullie kennen hem vast nog wel. Het gaat om de Cup a Soup-reclame met Ruben van de Lama's, je weet wel, die kale! Hele heisa op kantoor en dan is het vier uur cup-a soup-time. Even rust en een momentje voor jezelf, waarbij je heel even ook je hoofd wil leeg maken en dan nog steeds gestoord worden, letterlijk en figuurlijk, hahahaaha! Dan staat ie op zijn bureau en roept heel hard " NU EVEN NIET...!!!" ... Zo een gevoel had ik dusssss...

Tijd voor een moment van Zen en rust te maken. want met de Nederlandse haast-mentaliteit is het niet zo goed gesteld, want we zeggen het vaker dan je denkt: "Druk, druk, druk...!". Dus ik dacht er aan om mij even terug te trekken in mijn eigen "HOBBYHONK" en de deurhanger aan de buitenkant te hangen en mij NIET te laten STOREN bij een volgende creatie die ik aan het maken ben. Heb dus een MDF deurhanger gepimpt, echt heel leuk om te doen, joh! Kijk maar hoe het eindresultaat is:


Het designpapier is van MajaDesign, de Vintage Spring serie... die is zo mooi! De letters zijn gestanst uit de alfabetserie van Noor!design en bewerkt met een glanseffect. Zo geeft de tekst direkt een hint waar de creatie omdraait, dus tal van mogelijkheden hiermee om iedereen duidelijk te maken om ffies UIT DE BUURT TE BLIJVEN....hahaha...

Alle mallen heb ik bewerkt met distressinkt, zoals het vlindertje en sleutel met slotje van Joy!crafts, En ook onderop bij de al wat oudere, maar hele mooie golfjesrand en de prachtige en nieuwe 3D Fantasy Flower hoek van Mery Cozijnsen. De 3D Fantasy Flowers komen uit een serie van 3. De andere twee zijn een krans en een rand, allen gebaseerd op de geweldige plant voor binnen en buiten : de Hortensia.


Deze staat uiteraard ook bij ons in de tuin en ben gek op de Hortensia! En vindt het altijd zo mooi als ie iedere keer weer van kleur gaat veranderen na een aantal weken. Als ze dan bijna de geest gaan geven knip ik ze af en hang ze te drogen...om ook weer als droogbloemstuk te kunnen gebruiken of een dienblad te pimpen.

Nou terug naar mijn hanger, dan maar...in het midden zie je de designstempel Old Letter Silhouette Butterfly. Deze is 1 keer helemaal gestempeld met donker blauwe Brilliance inkt en 1 keer heb ik alleen de vlinder uitgeknipt, nadat ik deze met verschillende kleuren blauw distressinkt heb ingekleurd, verhoogd heb opgeplakt met foampads.


Daaromheen heb ik de sierlijke hoekmal van Lin en Lene twee keer gebruikt en ook weer verhoogd erop geplakt.



De mooie roos heb ik gemaakt met de Floral Flourishes mal en bewerkt met frantage enamal blue. Willen jullie nu weten hoe je deze mooie rozen ook kunt maken, dan is hier de link. Je moet wel ff wat geduld heben ermee,hoor! Want deze Leonie-van der-Pluijm-roos is echt heel mooi om te maken en zij maakt ze echt prachtig , maar ook een heel goede uitleg erbij op Youtube, tis echt de moeite waard.

Achter de bloementoef zie de schattige veertjes die deze maand ook nieuw zijn uitgekomen van Noor!design. Deze geven weer een extra finesse aan je samengestelde boeketje op je kaart of creatie!


Voor de liefhebbers hier de spullies die erop zitten:

* MDF Deurhanger 6200/0154
* Alphabet & Numbers 6002/0141
* 3D Fantasy Hoek 6002/0267
* Sleutel + slot  6002/0070
* Clearstamp Silhouette Butterfly 6410/0072
* Line en Lene stencil hoek 1201/0004
* Floral Flourishes bloem 6002/0156
* Stencil veertjes (2 kleintjes) 6002/0292 en 6002/0293



Ok, nu zal ik jullie weer een Zen-momentje gunnen en jullie verder niet meer storen en wens jullie veel crea-bea momenten toe met wat jullie ook gaan doen vandaag. Lief dat jullie weer langsgekomen zijn ennnnn.....Russssttttig aannn.....adem innnnn....en ademmmmm uitttt.....Pfffffffffft....doei,doei!






67 opmerkingen:

  1. Wat een verhaal zeg, kan me voorstellen dat je daar niet van gediend bent.
    Werkt de deurhanger zoals ie zou moeten (voor wat betreft de tekst dan)? Ik vind 'm prachtig geworden.

    groetjes en bedankt voor het zen-moment dat ik van je gekregen heb ;-)

    groetjes Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kan me goed voorstellen dat je het helemaal gehad had met die bovenburen. Maar je creativiteit heeft er niet onder geleden. Wat een prachtige creatie!!
    xxx Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja, wat dat geherriebuur, ken ik nog van de vorige woning. Alleen s zomers op vrijdag of zaterdsg met BBQ weer kunnen ze er hiernaast ook wat van. Het enige dat ik dan doe, is met een FLINKE klap het raam van onze slaapkamer dicht. Dat zegt dan genoeg, want we horen ze dan niet meer. Excuus horen we ook nooit. hihihi.
    Maar je deurhanger is schitterend, en ...... ik heb er 3 onder handen. Mijn vingers stijf van de tachy glu.
    Ik zag gelijk je mooie bloem. Prachtig Antoinette. gr leny w

    BeantwoordenVerwijderen
  4. WAHHHHH wat een verhaal weer
    stoer hoor om daar "vroeg"in de ochtend naar toe te gaan .
    Blijkbaar voelde ze zich ook behoorlijk schuldig omdat ze met een plantje aan kwam .
    En wat een super gave Deurhanger laat je hier weer zien .
    Die vlinder is ook heel mooi erop .
    prachtig gemaakt weer .
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie deurhanger Antoinette.
    En groot gelijk dat je er op af gegaan bent,ik zou precies hetzelfde gedaan hebben.
    Groetjes Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hahaha, je hebt in ieder geval geen saai weekend gehad en nog een mooie bakje bloemen er aan over gehouden.
    Je deurhanger is super de puper!!!
    Ik vind hem geweldig!
    Als ze je nu nog durven storen..........
    Nou , ik geloof dat ze dan wel moeten oppassen hahahahahahahahaha

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi,

    Wat een verhaal, Zeg. Echt niet tof.

    Maar je deurhanger is schitterend.

    grtjs
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een gezellige blogpost, lekker
    wat te lezen. En wat heb je die
    deurhanger geweldig gemaakt, ik vind
    hem echt mooi !
    En tja, die buren, ik kan er over
    meepraten, precies naast me jonge
    buren die me het leven zuur maken,
    door ook altijd harde muziek op te
    zetten (ook zondagochtend van wakker
    geworden, terwijl we laat thuis waren
    zaterdag en wilden uitslapen) grr
    en met hakken over het laminaat
    lopen, ja het dreunt lekker door.
    Maar goed, jij hebt er een bakkie
    gezelligheid aan over gehouden haha,
    zal er voor mij niet in zitten...

    Een hele fijne week met heel
    veel leuke dingen en knutselen.

    Veel liefsss van Erica ☼
    {Heidebloempjuh}

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een verhaal. Ik geloof dat wij boffen...... ik laat het bij het positieve dat ze de volgende avond een bakje kwam brengen. En nu hoop je ook dat het effect heeft. En je deurhanger? Die is schitterend! Groeten Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Je deurhanger is schitterend. Heb je heel mooi gemaakt Antoinette. Wat een verhaal weer, leuk hoe je het schrijft, maar leuk is het natuurlijk helemaal niet.
    Groetjes Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Geweldige deurhanger Antoinette. Supermooi gemaakt.
    Enne spijtig dat je je buren niet zelf kan kiezen hé...

    Groetjes,
    Nans

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hihi...nee zo midden in de nacht willen we geen herrie maar slapen. Je hebt nu een leuk bakje eraan over gehouden en mss snapt ze nu wat je bedoelde... ;-)
    Een supermooie deurhanger!!!
    Groetjes Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Bonje bij/met de buren een programma voor jou? Krijg je gezellig Patty Brard en Jochem van Gelder op bezoek tegenwoordig hihihihihihi nee alle gekheid op een stokje....je deurhanger is prachtig! Die vlinder in z'n prachtige blauwe kleuren springt eruit! (of eraf ;-)
    Mooi gedaan!
    Liefs Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ha die Antoinette,
    sjonge jonge, wat een asociaal gedrag. Gelukkig dat ze het zich wel bewust was, dat dat dus niet kan. Slim om eerst de hyacinten aan te pakken en dan te zeggen dat het geen vrijbrief is....
    Je deurhanger is top!! Arme Arjan....hang hem maar niet te vaak aan je hobbyhonk.
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  15. superleuk wat je gemaakt hebt en heel veel sterkte met de buren, liefs, marion

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een verhaal zeg. En dat ze tochnog een plantje kwamen brengen en hun excuus aanboden. En ja, Buren Breek me de mond niet open. Mijn buren presteerde het een keer om de rande van hun balkon schoon te maken met een hogedrukspuit. Mijn Ramen vies. Een excuus of dat ze mijn ramen schoonmaken. Nee, dat hebben ze niet gedaan. En het stomste van alles is nog. Dat we een paar maanden ervoor op nieuwjaarsdag, de hele straat van hun een brief in de deur kregen dat iedereen zijn eigen troep op moest ruimen (vuurwerk resten). En wat doen ze zelf. Maken ze troep bij ons, maar opruimen. Ho maar. Tja Buren, Het weet wat. Geluukig is de andere kant wel aardig.
    Schitterende deurhanger heb je gemaakt en zo kunnen ze gelijk zien hoe je kamer heet. Prachtige mallen en kleuren heb je gebruikt
    Groetjes, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Een heel verhaal weer en heerlijk om te lezen.Je hebt tegenwoordig heel veel mensen die met niemand rekening houden en daar horen je buren dan ook bij hè? misschien zijn ze het zich niet eens bewust dat ze zo'n herrie maken maar toch. Je deurhanger is prachtig, die kleuren zijn zo mooi blauw. Super gedaan en veel succes met je buurtjes. Groetjes Marijke.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat een verhaal en ja soms heb je buren die geen rekening houden met andere.Je deurhanger is geweldig mooi.Prachtige details heb je erbij verwerkt.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Prachtig die roos van Leonie, ik heb hem laatst ook gemaakt...maar het is even werk...mooi met de frantage erop! En je kaart is prachtig Antoinette...en ja gezelligheid kent geen tijd hè...Ze kunnen jullie beter ook uitnodigen de volgende keer, hihi.
    Een rustige avond en nacht meis!
    Lieve groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  20. wat een story zeg!!!, maar wat een prachtige creatie heb je gemaakt!!!
    Gr Hannie

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Gezellige buren heb je, fijn zo'n nacht, maar wel netjes dat ze excuus komen aanbiedén.
    Je creatie is ook weer schitterend, ik ga zo ook even naar het filmpje kijken. Groetjes Henrike

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wat een lekkere taarten wonen er naast je...wel lief dat ze met een bakje hyacinten langskwamen om het goed te maken....nu maar hopen dat ze je boodschap begrepen hebben.
    Je deurhanger is super geworden...heel gave details...je zen-moment heeft je goed gedaan...bedankt om het ons ook te gunnen!
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Nee, dan heb ik geen klagen wat buren aangaat maar ken het wel, heb naast de grootste aso's gewoond die je maar voor mogelijk kunt houden, was zelfs bang voor die mensen. Praten is in eerste instantie altijd de beste oplossing en hoop dat je buren dat goed in hun oren hebben geknoopt.

    Vind je deurhanger schitterend Antoinette!

    Groetjes, Wietske

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Hoi Antoinette,
    Nou dat dat was me wel weekendje hopelijk blijft het bij deze keer, kan me voor stellen dat je behoorlijk geïrriteerd was. Het heeft je goed gedaan om je even terug te trekken in je hobbykamer het resultaat van je deurhanger is prachtig.
    Groetjes Ellie

    BeantwoordenVerwijderen
  25. nou wat een verhaal Antoinette ja dat is niet leuk meer. sommige hebben echt geen benul van tijd.
    nou hopen dat het nu minder wordt.
    ,maar je deurhanger is er niet minder door het is een beauty.

    gr karin

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Hoi Antoinette, Wat een verhaal.... buren... Je deurhanger is prachtig geworden. De vlinder is erg mooi ingekleurd. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Ja, het heeft soms een nadeel dat we in ons landje allemaal zo dicht op elkaar wonen. Als er dan mensen zijn die zich even niet aan de spelregels houden... Je hebt het goed opgelost, hopelijk houden ze voortaan rekening met hun buren. Je deurhanger is prachtig geworden! Lieve groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Hoi Antoinette,
    Van je buren moet je het maar hebben, het is echt ontzettend vervelend als je niet kunt slapen door de herrie...Gelukkig kreeg je een lente bakje van de dames, ik hoop dat ze de boodschap begrepen hebben..je deurhanger is super vooral de roos van Lenonie, liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Je deurhanger ziet er prachtig uit!!
    Gezellige buren heb je,zeg! Niet fijn zo'n nacht, maar toch netjes dat ze excuses komen aanbieden.
    groetjes
    Aukje

    BeantwoordenVerwijderen
  30. tjee....erg lastig als zo dicht bijelkaar woont. maar wat fijn dat ze toch haar excuses aankomt bieden. ik hoop maar dat ze de volgende keer wat meer rekening gaat houden of je komt waarschuwen dat zij een feestje gaat houden.
    hier op het platteland....geen last van herrie van de buren. ((:
    wel andere problemen...
    succes.
    je creatie is weer mooi gemaakt. prachtig.

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Heerlijk zulke buren. In dit geval heb je toch meer aan die "verre vriend dan aan die .....buur"
    Maar wow wat een prachtige creatie heb je gemaakt, echt een beauty.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Jeeeee wat een verhaal zegsman je hebt helemaal gelijk hoor de meeste mensen houden geen rekening meer met de buren geloof ik.
    Toen onze kids klein waren kocht ik bij ikea een fietsje en loopwagentje met rubber wieltjes omdat ze de buren dan niet stoorden.
    Inmiddels zijn er bij onze verschillende buurtjes 9 kinderen geboren en opgegroeid maar niemand hield rekening met ons hoor, stampen op de trap, blokken torens over de vloer( laat de kids dan op een mat bouwen zoals wij dat deden...), rennen, stampen, piano's tegen de muur zelfs rolschaatsen op de trap dus ik kan me je boosheid voorstellen hoor!
    Ik hoop voor je dat ze niet met een grotere bloempot aan hoeft te komen.
    Schitterend deze creatie want daar kwam ik natuurlijk voor haha.Ik kan niet meer alle posten bij houden vooral ook omdat ik ze niet af wil doen met een korte reactie.
    Ik lijk nu eigenlijk wel op Antoinette, ken je die soms?
    Mooi alles zo verhoogd opgeplakt en mooi ook de kleuren!
    Wat heb jij toch leuke stansjes en je weet zo ook zo mooi te gebruiken!
    Ik heb weer genoten!

    Fijne week, liefs Maia

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Ik snap je helemaal. Afgelopen weekend is mijn buurjongen prinscarnaval geworden bij de voetbalvereniging. Na het feestje bij de voetbalvereniging werd het feest bij hen thuis verder gevierd. Maar ze waren wel zo lief geweest dit van te voren even te komen zeggen. Dan zijn er ook geen excuses nodig.
    Je deurhanger is helemaal sjiek de friemel zeg. Super mooi gemaakt.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Hoi Antoinette, wat een verhaal zeg. En zo'n goedmakertjes heb je idd niks aan als ze volgende week weer midden in de nacht gaan feesten. Ik zou er ook gek van worden hoor. Je deurhanger is i.e.g. prachtig geworden. Ik wens je heel veel heerlijke Zen momentjes. liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Hoi hoi , wat een verhaal dat van de buren.Gelukkig zijn ze met een bloemetje gekomen.Je deurhanger is schitterend.Mooi hoe je dat met blokjes hoger opgeplakt hebt.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Hallo Antoinette,

    Ik heb ruim anderhalf jaar nieuwe buren met 3 opgeschoten jongens, 14 - 16 - 18 jaar.
    Ik kwam er na 2 weken achter dat ze er al woonde.
    Ook nu merk ik alleen dat de boys thuis zijn als ze onder de douche staan te zingen - lees kwelen. Leuk hoor vooral als ze de baard in de keel hebben hahahahha.
    Maar ik kan me je boosheid voorstellen en TOP dat je erop afgestapt bent.
    Het ligt denk ik niet in jouw aard om er een Intratuin aan over te houden, maar alles heeft zijn grenzen.
    Meteen zeggen dat je na 12 uur geen herrie meer wil horen en anders is er altijd nog 1 1 2.

    Nu je deurhanger... wat heb je een schattige zeer duidelijke ongelofelijke leuke deurhanger gemaakt! Zoveel details er weer op verwerkt... Die veertjes van Joy zijn ook schattiggggg.

    Ben benieuwd wat je nu weer op de plank hebt liggen want je ideetjes liggen volgens mij bij jou voor het oprapen! Nogmaals KEIGAAF gedaan!

    Groetjes
    Ada

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Wat een verhaal toch weer Antoinette, je inspiratie heeft er in ieder geval niet onder geleden!
    Je deurhanger is prachtig.

    Groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Hahaha ik had je weleens zien gaan midden in de nacht. Je deurhanger is schitterend Antoinette.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  39. ja heel goed dat je er naar toe bent gegaan naar de lawaaier buren en het heeft schijnbaar ook geholpen

    je deurhanger meid is super mooi geworden metde vlinder stempel en alle details er bij heel mooi zo een extra vlinder er op wil ik ook nog eens gaan doen


    lieve gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Heel vervelend Antoinette om middenin de nacht zo een herrie te maken....a-sociaal van het ergste soort...nergens rekening mee houden...
    De deurhanger is een plaatje TOP!!!

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  41. jeetje wat een verhaal zeg, maar ik vind dat je dit niet als buren kunt maken, maar moest wel lachen dat ze voor je deur stonden met een plantje.
    je deurhanger is super mooi geworden meisje.
    liefs van An

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Wat een pracht van een deurhanger, Antoinette.
    Vind 'm super mooi geworden!
    Fijne dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Je creaties schitterend ..wat een buren..nou je heb gelijk..een mens heb nachtrust nodig..ik ben er ook wel eens s nachts uit geweest.met geluidsoverlast ..op de gallerij...grr..lol

    Groetjes,Willy

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Het zen momentje krijg ik altijd wel als ik jouw gezellige verhaal zit te lezen Antoinette. Nou ja, gezellig niet echt als je om half 3 je bed uit moet om te klagen bij de buren. Maar van zo'n vervelend gebeuren maak jij altijd weer iets leuks.
    Heb natuurlijk ook genoten van de schitterende deurhanger die je weer hebt gemaakt. De bloem is prachtig maar ik ga toch echt voor de vlinder. Ben nl dol op vlinders.
    Antoinette, een fijne, creatieve dag verder.
    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Je deurhanger is super mooi geworden en heb weer genoten van je prachtige verhaal.
    Groetjes van Marian.

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Wat een verhaal zeg, ik kan me voorstellen dat je daar op af stapt. Wel leuk van de meiden dat je een excuus bloemetje krijg. Dat zie je ook niet zo vaak gebeuren.
    Wat een prachtige creatie heb je gemaakt!
    Supers.
    groetjes
    Neline

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Hoi hoi Antoinette,
    wat een verhaal!
    Wat heb je dat goed opgelost,
    mooi deze hanger, prachtig gemaakt!
    Groetjes van Daatje

    BeantwoordenVerwijderen
  48. wat een super gave hanger heb je gemaakt!!!

    Fijn zulke buren hé ik zal het ook niet gepikt hebben hoor

    groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  49. hahaha wat een verhaal
    maar je deurhanger is mooi

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Wat heb je dit prachtig gemaakt,supermooi!En wat een verhaal.
    Wat heb je dat goed opgelost,
    Liefs Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Wat een verhaal had je te vertellen zeg. Helemaal niet leuk natuurlijk.
    Een mooie deurhanger heb je gemaakt, met lekker veel van die leuke details.
    Prachtig hoor.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Pfffff wat een verhaal, en nepu maar hopen op rust
    Je hanger is prachtig, ga even kijken naar het filmpje van de bloem
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Pfffff wat een verhaal, en nepu maar hopen op rust
    Je hanger is prachtig, ga even kijken naar het filmpje van de bloem
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Gewoon rustig doorgaan met ademhalen Antoinette, in elk geval toch een aardige geste van je buurvrouw dat ze het komt goed maken, is toch ook weer te waarderen uiteindelijk! Hoop dat de rust is wedergekeerd ;-) Je deurhanger is wel erg toepasselijk ha ha ha maar prachtig! Groetjes, Ira
    Ira’s Crea Corner

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Wat een mooie deurhanger is het geworden, groot gelijk dat je even verhaal bent gaan halen bij je boven buren dat had ik ook gedaan.

    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Ja jeetje wat onrust die nacht. Gelukkig besefte ze dat ze flink verkeerd zat.
    Maar je deurhanger is super mooi. Zo prachtig die vlinder stempel. Ben er ook dol op.
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Volgens mij hoop je toch stiekem op een grote pot met bloemen en planten? Nee grapje, je nachtrust gaat zeker voor! Ik geloof niet dat ik nog een sorry was komen zeggen, ik zou me schamen!
    Nu over naar je tag die ik echt helemaal het einde vindt! Zo leuk hoe je de nieuwe stansjes verwerkt hebt samen met die prachtige vlinderstempel! Liefs,
    http://littlecreass.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Wat kun jij toch heerlijk schrijven hè?1 Ik heb het al eens gezegd maar ik heb weer smakelijk zitten lachn om je verhaal. Enne......dat heb je keigoed aangepakt hoor!! Je kaart is ook weer helemaal mooi. Zen!!!!! Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Wat een tumulte van een verhaal meis , jaaaaa en idd de bloemetjes ontvangen is geen toestemming verlenen om verder te doen met kabaal maken, maar je deurhanger is er echt schitterend bij geworden hihi, heel erg mooi
    grtjs Emma

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Je hebt het hele gebeuren weer prachtig beschreven :-D
    Ben blij dat mijn buren ver genoeg weg wonen, zodat we geen last hebben van elkaar.
    Wil je je adres mailen naar frederique.m.bakker@gmail.com , dan kan ik je mijn boekje toe sturen.

    lieve groetjes van Frederique
    http://frederiqueloveslife.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Sommige mensen denken toch echt dat ze alleen zijn op de wereld en ze alles kunnen doen en laten. Wel lief van haar dat ze zich komen excuseren is.
    Prachtige creatie heb je gemaakt hoor!Je hebt je niet van de wijs laten brengen! Haha
    Liefs, Deborah

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Hoi Antoinette,
    Wat een leuke deurhanger schitterend gemaakt.
    Nu maar hopen dat de rust volledig is teruggekeerd.
    Maar je hebt wel een hele schitterende creatie gemaakt.
    Fijn weekend
    Groetjes Doris

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Hoi Antoinette
    mooie deurhanger
    wat een verhaal
    ik heb ooit ook zo'n buurvrouw gehad
    vroeg gaan slapen om dan 's nachts lawaai te komen maken ( ze was al in de 80) misschien heb jij je buren nu wakker geschud grtjs Lisbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Hoi Antoinette,

    Dank je wel voor je reactie op mijn pop-up dooskaartje. Was gelijk nieuwsgierig, dus op naar jouw blog. En wat een verhaal lees ik zeg. Ik zou hier zelf ook niet erg blij mee zijn geweest. Ik hoop, dat je nu wat rustigere nachten hebt gehad.

    Tevens wil ik even vermelden, dat ik je deurhanger echt super vind!!

    Ik ben ook volger van jou geworden.

    Veel liefs Glenda

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Hallo Antoinette,
    Wat hebben wij een geluk met onze buurtjes. Leuk dat je volgster bent geworden van mij blog. Ik heb je jouwe bekeken en gelijk volgster geworden. Je deurhanger is helemaal zen hihi. Mooi stansen heb je gebruikt. Veel liefs Elles

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Hele mooi deurhanger Antoinette!
    groetjes van Janet

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Hoi Antoinette,

    Wat maak jij prachtige creatie's! Ik ben volger van je geworden :-)
    Mooi ook zo'n prachtige deurhanger.
    Een fijne avond!

    Groetjes,
    Marieke

    BeantwoordenVerwijderen