donderdag 26 juni 2014

KOMT ALLEN TOT RUST...

Yoho knutselaars,


Wat fijn dat Blogger het weer doet en dat je gewoon je totale leeslijst weer ziet! Wat irriant was dat zeg...het was gewoon niet te doen om een blogronde te maken. Nu alles weer hersteld is, ben ik ook weer tot rust gekomen op mijn eigen privéstrand met beachhouse!


Op dit eiland is het beachhouse gelegen in een RUSTIGE OMGEVING!! Hierbij zijn jullie uitgenodigd om ook even helemaal tot je ZEN moment te komen, hoor, kom een keer langs joh! Maar dan zal ik nu wel even een kleine rondleiding geven....



Dit is een van de privé beach houses waar jullie zullen verblijven met een eigen zwembad met whirlpool!


Uw MASTER BEDROOM heeft een view waar je U tegen zegt....zo komt u optimaal tot rust.


Waar het ook uitermate vertoeven is, is op mijn Private Beach! Luxe bedden met EIGEN MASSEUR NAAR KEUZE!


Numero UNO


Cutie Nummero DOS


Snoepje Nummer TRèS



Hunk Nummertje Quatro!

Nou dames, keus genoeg zou ik zeggen! hahahaaha en geen ruzie maken hè?

Voor een relaxed dagje uit , gaan we met mijn bootje een dagtocht maken langs de overige romantische eilandjes en in de tussen tijd kun je je vermaken op het bovendek of afkoelen in de Airconditioning ruimte benedendeks!


Om dit nu tropisch af te sluiten, heb ik, als aandenken van deze ZEN minivakantie, deze creatie gemaakt met de leuke zee stencils van Lin & Lene en het Under the Sea designpapier en heb daarbij het MDF vogelhuisje gerestyled tot een strandhuisje!

Voor dit zomers tafereeltje heb je een stuk Gray Board nodig voor de ondergrond van ongeveer 9cm bij 30cm. Natuurlijk kan je ook je eigen vorm bepalen. Om het huisje te laten staan is een gleuf gemaakt ter grootte van het huisje en rondom Tacky lijm gedaan om daarna het huisje in de gleuf vast te maken.


Het MDF huisje is beplakt met het designpapier uit het Under the Sea paperbloc van Joy!crafts met het toepasselijke streepjesmotief voor het strandhuisje. Daarbij is het dak afgewerkt met een Lin & Lene stencil. Het patrijspoortje is ingekleurd met distress inkt en in 3d opgewerkt en wat stickles op de golfjes toegepast. De Clear stamp Typewriter Keys zijn gebruikt om de naam van het luxe beachhouse te maken. Rondom het grayboard heb ik een leuke Lin & Lene rand gemaakt om de zee en de golfen na te bootsen. De ondergrond van het grayboard is bewerkt met frantage shabby blue, enamal white en verhit met de heattool, zo creëer je eigen strand!


Het crabje zoekt ook zijn weg naar verkoeling. Daarnaast is het strand aangekleed met lichtblauwe decoratiesteentje als rotsen, minischelpjes, mini flesje met schelpenzand en wat stukjes geverfd hout.


Het zeepaardje is door middel van een dun strookje papier bevestigd aan de achterkant van het lijfje en aan het huisje. In één schelpje is zelfs een prachtige parel te zien! En de kokosnoten groeien ook al goed aan de palmbomen.


Om het geheel romantisch af te sluiten heb ik een klein accubakje met decoratiezand gevuld en rondom een waxinelichtje op batterijen, een strook designpaper geplakt. Het Magnolia afdrukje is ook weer ingekleurd met distress inkt. Samen met haar vriendje kijkt ze uit over de zee.

Dit tafereeltje is natuurlijk super leuk om in de avond op de tuintafel neer te zetten met het sfeerlichtje knipperend op de achtergrond! Wat een heerlijke romantische avond zal dat worden met mooie herinneringen aan de masseur misschien??....hahaha!

Ik hoop dat ik jullie een onvergetelijke vakantie heb bezorgd en dat jullie nog nagenieten of misschien al voorpret hebben , omdat de vakantie nog voor de deur staat! Een hele zonnige dag en genietse!

52 opmerkingen:

  1. Ze zeggen wel eens dat het ergens een gekkenhuis is ... Nou dan kan ik je vertellen dat Antoinette's Creacards het HOOFDKANTOOR is!
    Op zo een vakantie weet je toch niet wie kiezen moet? Wil je ons gek hebben ofzo? Hahahahaha

    Maar wat een prachtig tafereeltje heb je gemaakt!
    in 1 woord SCHITTEREND!

    Groetjes Ada

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ONVERGETELIJK en ik ben gelijk weer aan vakantie toe ☺☺☺
    SUPERSSSS wat je hebt gemaakt Antoinette.
    Tot ZiENs
    Liefs Wilma ☺☺1

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauwww wat een sfeervol tafereeltje Antoinette, heel erg mooi gemaakt.

    groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Als het prijskaartje meevalt, dan wil ik best reserveren voor die droomvakantie en doe mij er maar baywatcher uno bij. Haha, altijd zo leuk jou verhalen.
    Straks vergeet ik nog iets over je creatie te zeggen.
    Neen hoor, want die is super de super.
    Hoe kom je toch op het idee?
    Een sfeervol tafereeltje dat overal wel een plaatsje kan krijgen. Gezellig.
    Beleef er nog maar heel veel plezier aan.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Whahahaha, weet niet of ik wel aan m'n rust toe zou komen met al die spetters in de buurt! LOL
    Maar je strandtafereeltje is geweldig. Wat een juweeltje heb je er weer van gemaakt, Antoinette.
    Vind 'm prachtig geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Antoinette wat zul jij hebben genoten toen je dit schitterende tafereeltje onder je handen zag ontstaan......zooooooo gaaf!
    Hoe verleidelijk ook: ik sla zo'n trip incl. spierbundel toch maar over *lol*!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oooohhh, heerlijk zeg, ben helemaal weer tot rust gekomen....wat een perfect zen moment. En wat een heerlijke ...uuhh..... Goede masseur.....
    Mag ik nog een keer reseveren, het was zo bere gezellig!!!!!
    En je creatie....helemaal toppie... Zal gelijk mijn slabbetje meenemen.....1 voor jouw en 1 voor mezelf hahahahahaha

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Nou Antoinette wanneer ga je weer?kan ik vast aan mijn man zeggen dat hij dan toch echt zelf voor zijn avondeten mag zorgen.Als dat eens kon he'.Mooi tafereeltje heb je gemaakt hier zal je vast met heel veel plezier naar kijken.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik ben weer helemaal ZEN hoor !!
    Een prachtige creatie én leuke mannen, heb je die op zolder ??? LOL

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Nou jij weet iemand wel in de stemming te krijgen, zeg! Eerst met een aanlokkelijk verhaaltje en dan met wat verleidelijke foto's, zowel van de locaties als van die aanbiddelijke gozers....en dan als afsluiting die schitterende creatie....complimenten!!!!
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Jeetje wat een luxe vakantie paradijs maar ik hou niet zo van hitte en airco al ziet het er wel heel mooi uit vooral de kleur van de zee daar!
    FANTASTISCH je creatie van dit " klein tropisch eilandje met mooie zeemeermin!
    Overal is wat moois te. zien, leuk te lezen hoe je het allemaal gemaakt hebt!
    Ik ben weinig aan het bloggen zo op het eind van het schooljaar maar heb me voorgenomen elke dag een paar blogs bij te lezen en ik heb genoten van m'n uitje hier bij jou!
    Fijne zomer en tot blogs!
    Liefs Maia

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Jeetje wat een luxe zeg, ik zou er eerlijk gezegd niet willen verblijven, dit trekt mij dus niet, als hoewel ik wel van de zee hou. Je creatie is super zeg, helemaal in zomerse sferen wordt er verbleven. Super bedacht en gemaakt. Lieve groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  13. WAHHHHH wat een heerlijk verhaal
    krijg er echt helemaal zin in .
    Maar denk dat mijn vakantie wel iets anders zal worden helaas .
    maar ik zou ook geen keuze kunnen maken tussen al die mooie jongens .

    O ja en toen had je ook nog wat gemaakt
    en wauw ook onwis mooi wat een werk maar echt super de super leuk .
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  14. wat heb je dit toch schitterend gemaakt Antoinette, super, zal wel komen door al die hunks die rondom je tafel hebben staan kijken [ lol ].

    Gr karin

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Je hebt er weer een prachtig verhaal om heen gemaakt Antoinette en merci voor het ZEN momentje vlak voordat ik naar m'n werk ga, hihi. Je creatie heb ik al uitgebreid bewonderd op het Joy blog en wat heb je flink uitgepakt zeg! Schitterend gedaan, complimenten!
    Liefs van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wow, wat is dit weer schitterend! Natuurlijk heb ik genoten van je verhaal, de foto's en de uitnodiging om te komen sla ik niet af hoor;) Ik ben zelf masseuse dus die weet kan ik wel een keer een massage uitwisseling met een van die masseurs doen hahaha.
    Wat heb je er een werk van gemaakt zeg, wat is er veel te zien, je krijgt helemaal al een vacantie gevoel met al die leuke spulletjes, zo ontzettend mooie gemaakt, groot compliment!
    Liefs Hanny♥, http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  17. hoi antoinette
    lag echt in een deuk door het lezen van je post maar ik zeg nee tegen de masseur anders moet ik direct aan het zuurstof haha maar je creatie is geweldig leuk en mooi
    groetjes corry

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Schitterende creatie heb je gemaakt...heb genoten van de vakantie trip:-)

    Groetjes,Willy

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Een beetje veel te warm voor mij, helaas. Schitterend verhaal weer, ik heb genoten. Meer nog van je geweldige creatie, WAUW, wat prachtig!!! Lieve groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hoi Antoinette,
    zo..nu kom ik even bij jou buurten, zo'n vakantieparadijs trekt me wel, maar die hunks hoef ik er niet bij, ik heb meer dan genoeg aan mijn eigen hunk en met mijn knie, ben ik ook nog niet zo flexibel hihi..
    Ik zag deze creatie op FB voorbij en dacht meteen aan jou..het is echt gigantisch veel werk geweest en supermooi..het strandhuisje is zó mooi en alles wat je er bij gemaakt hebt..klasse hoor, liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Nou ik ben ook net terug van vakantie maar als ik dit zo zie wil ik ook weer maar dan hier naar toe en ik neem ze allemaal de spetters iedere dag een andere ha ha!!
    Maar je creatie ziet er ook super uit hoor!!

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Hi hi Antoinette kan ik al vast een plekje reserveren in je beachhouse !
    Je creatie is werkelijk waar super en wat een mooie details.
    Groetjes Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Mee eens ADA Ok heb in ieder geval genoten, voel me herboren, alleen Antoinette, je moet je masseurs beter opvoeden. Ik werd weggestuurd. Te oud en te rimpelig, Ik moest eerst mijn vel wat strakker laten zetten Botox kreeg ik in een emmer mee, met kitspuiten erbij.
    En die werkten ook nog niet.hahaha
    Blog van Antoinette bezorgt me elke keer de lach kriebels met dikke rimpels tot gevolg.
    Ik hoop dat de dromen uitkomen. hihii groetjes leny w

    BeantwoordenVerwijderen
  24. PS. Je creatie is een droom, die zo goed in je verhaal past.
    Als de wind bij de wolken, de zee bij de schelpen en
    Antoinette bij verhalen. gr leny w

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Hallo Antoinette,
    Wat een schitterend verhaal heb je er weer van gemaakt. en je creatie is ook weer fantastisch.
    Groetjes van Marian.

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Hahaha, ben weer helemaal zen hoor of toch niet want was die hunks vergeten! Ze zijn mooi maar of ze ook lief zijn? Wat heb je toch veel fantasie en heb er weer hartelijk om gelachten, dat doet een mens goed hoor!

    Je creatie is s-c-h-i-t-t-e-r-e-n-d!!

    Fijn weekend,Wietske

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Jaha Antoinette, ik kan wel zien dat die droomomgeving je helemaal geinspireerd heeft tot het maken van dit geweldige mini-strandje! Heerlijk om te zien en bij weg te dromen! Groetjes, Ira
    Ira’s Crea Corner

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Wat is het toch weer genieten bij jou!!! Ik vind al jouw blog-post zo gezellig ;-) Daar ga ik nu eens lekker voor zitten. En met al deze mooie mannen (die blijkbaar het meest zijn blijven hangen, HIHI) en de heerlijke mini-vakantie, kan ik er weer even tegen!!!

    Maar natuurlijk kom ik ook graag langs om al je moois te bewonderen!!! Dit is ook weer een heel kunstwerk!!! Ik heb ook zo genoten van je kaart met al die gears! Maar blogger wou toen niet mee werken en volgens mij heeft die mijn reactie niet laten zien, of misschien later toch.... Nou ja. Ik heb er in ieder geval weer van genoten!!!

    Fijn weekeinde toegewenst! Liefs Lotte

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Ik heb genoten van je verhaal én van je mooie creatie!! Het was weer schitterend!!
    xxx Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Hoi Antoinette, ik kan niet kiezen, mag ik ze niet alle 4, haha. En in mijn volgende leven ga ik in zo'n huisje aan het strand wonen met alles er op en eraan, inclusief personeel!!! Je project is weer adembenemend mooi hoor, toppie!!!
    liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Hoi hoi ik ben helemaal tot zen gekomen op dat eiland.Dank je wel hier voor.Je creatie is schitterend.Prachtig gemaakt en leuke details.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Wauw, wat supergaaf is je privéstrand Antoinette!! Het is helemaal af.
    Dat is toch super om daar je vakantie door te brengen???
    Groetjes Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  33. o meid wat mooi weer dit strandje aan de azuur blauwe lucht super gedaan en met deze tilda er bij mooie details


    lieve gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Hoi Antoinette, lig in een deuk hier.....toppie hoor je verhaal. Je creatie is schitterend gedaan...echt prachtig!
    Liefs Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Zo'n vakantie wil ik ook wel, vooral met al die knappe mannen om je heen. Heb je niet een plekje over?
    Wowwww, wat heb je er een prachtige creatie van gemaakt. Die staat vast en zeker in je woonkamer te pronken?

    Fijn weekend.

    Groetjes, Astrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Schitterend strand tafereeltje heb je gemaakt. Ik vind hem super gaaf met hele mooie details en kleuren.
    Groetjes, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Wat een super leuk vakantieverhaal heb je er weer van gemaakt, je strandtafereeltje is schitterend,echt geweldig mooi gemaakt.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Hahahaha Antoinette toch. Ik kan hier alleen maar van dromen...
    Je creatie is prachtig hoor. Echt supermooi gemaakt.

    Groetjes,
    Nans

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Hoi Antoinette
    wat een mooi verhaaltje weer
    prachtig zo'n prive strand
    grtjs Lisbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Hallo Antoinette,
    wat een super leuke creatie. Zo'n beach house zie ik wel zitten!!.
    Als masseur neem ik toch liever mijn eigen man.
    Liefs Elles

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Waaw Antoinette, wat een zomers mooi tafereel. Zoveel leuke details!
    Ik heb weer genoten van je bericht, wat ben je hier toch goed in :-) Zalig wegdromen :-)

    Fijne vakantie x

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Ik heb weer genoten Antoinette!! Dank je wel dat je ons hebt meegenomen naar je vakantiestulpje. En wat een lekkere venten zeg......hahahhah!!
    Je creatie is echt helemaal te gek! En wat een mooie details. Kom ogen tekort! Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Wat een gaaf geheel Antoinette! Heerlijke tropische kleuren..azuurblauw! groetjes Willy

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Dank je wel voor deze minivakantie. En wat gaaf zoals jij met je creatie nog lang ervan kan nagenieten.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Hoi Antoinette, hier ben ik weer!Ik heb ook problemen gehad met mijn leeslijst en heel veel drukte op mijn werk, ben op dit moment niet veel in blogland te vinden. Wat heb je weer een heerlijk verhaal geschreven. Ik wil hier wel naar toe hoor! Prachtige creatie. Laat de zomer maar komen! Liefs, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Een prachtig tafereeltje hoor Antje, heb je weer eens leuk bij elkaar gezocht.

    groetjes Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  47. en nu wil ik op vakantie!!! ;-)
    wat een geweldig leuke creatie.
    Groetjes Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Hoi hoi Antoinette,
    wat een gaaf verhaal met gave mannen!!!! hihihihi....tis dat ik thuis helemaal niks te kort kopm... maar anders.....hahahaha
    Mooi je tafereeltje!!!
    Knap gemaakt!!!!
    Groetjes van Daatje

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Nou zeg wanneer kan ik gaan pakken, want dat ziet er fantastisch uit zeg zo'n vakantie. haha Denk dat het wel druk wordt op je droomeiland.
    Je creatie is prachtig zeg.
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen