woensdag 16 januari 2013

IK ZEI NOG ZO GEENNNN BO.....!!!!

Zo hèhè...daar was ik nog ff.

Dat was ff haasten, maar het is gelukt om het kaartje te plaatsen voor de challenge.

Maar hebben jullie dat nou ook....??? Je gaat zitten voor éénnnnnn kaartje, ff spulletjes  erbij pakken wat je nodig denkt te hebben en je begint, want je hebt eindelijk in hoofd wat je wilt maken, dus je denkt alles dan ook binnen handbereik te hebben en ...binnen 5 minuten is het een grote BENDE.

Nou, ik heb het geweten...als ik jullie was zou ik even een stukje opschuiven van het scherm, andere kijkhoek ofzo..want hier is DE BOM !!!!

Geschrokken?  Ik hoop het niet... als dit ook bekend is dan niet natuurlijk. Ik denk dat ik een candy op mijn blog zet van wie de mooiste BOM-foto heeft na het klaar zijn met een kaartje!!! Hihihihi...


Dan hebben jullie nog te goed wat ik op de kaart van Daisy met haar snowboard heb verwerkt. Ik heb een embossingfolder met snowflakes bewerkt met distressinkt van Tim Holtz in verschillende tinten blauw, zoals Tumbled glass, Salty Ocean en Chipped sapphire. Daarnaast heb ik een stempel van Tim Holtz gebruikt de set Fabulous Flourishes.
En een stempel Snowflake en de tekst op het label is van Inkadinkado Artistic Holiday. Het plaatje is van Marianne Design ontwerpster Tiny Meeuws, Winter Wonderland.
Voor de rest zijn de mallen en het papier uiteraard van Marianne Design, behalve die onder het snowboard zitten, deze is van Memorybox de Snowflake corner, hoe kan het ook anders!
De strik is gemaakt met de Bowdabra en de rest van de kaart afgewerkt met lichtblauwe plakpareltjes en wit en blauw Perlenpen.

Voor nu welterusten allemaal en ik ga nog even voor Explosieve OpruimingsDienst spelen!


31 opmerkingen:

  1. Hoi Antoinette, de bom komt mij heel bekend voor,
    zo is je werkplek netjes opgeruimd en binnen de korste keren een puinhoop.
    maar het blijft een fijne hobby,
    Lieve groetjes Nellie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hahhah lachen met jou zeg !
    Bij mij is het ook altijd een rommeltje hoor, en ik laat het liggen
    tot de volgende dag dat ik zo weer verder kan.
    Maar is een kaartje klaar, dan ruim ik de boel weer op
    zodat ik met een nieuw kaartje met een schone lei kan beginnen.

    Fijne knutselweek nog gewenst :)
    Lieve grtjsss van Erica ¤

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Geschrokken? Tuurlijk niet dat is toch veel te herkenbaar. Ik heb een bureau van 2 meter op 1 meter en een hele hobbykamer waar alles zijn plaatsje heeft. Als ik klaar ben met een kaart heb ik nergens nog plaats, niet op het bureau, niet daar waar mijn double do staat en ook niet waar mijn snijmachine staat. En dan heb ik het over wanneer ik alleen zit te werken, moet je niet vragen hoe het gesteld is als mijn 2 dochters van 12 en 14 meekomen. Dat wil je niet zien.
    Groetjes

    Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  4. dat probleem heeft iedereen wel in blogland haha
    vind ik altijd leuke foto's:0)
    Je kaart is ook heel leuk geworden Antoinette!!
    grtz Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. BOM? Kan je nagaan als er 2 zitten te freubelen hahahaha
    Al zou je een tafel hebben die nog groter zou zijn is de BOM nog groter en heb je 2 foto's nodig om ons dat te showen!
    Maar is het nu weer netjes?

    Veel succes met je nieuwe BOM uh... Kaartje!

    Ada Martens

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Bommetje opgeruimd?
    Leuke kaart geworden, en zonder rommel valt er ook niets te ordenen, dus rommel maar lekker verder
    Fijne dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Héééééél herkenbaar!! Prachtig zoals jij het vertelt, hier is het net zo! Maar je kaart is het meer dan waard geweest dat je alles hebt laten ontploffen!! Het is een topper! Zo leuk, hoe je alles verwerkt hebt, echt schitterend!

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hahaha heel herkenbaar Antoinette, lijkt mijn tafel wel als ik een kaartje aan het maken ben alleen staan er dan ook nog tig kisten om me heen, leuk gedaan zo.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heel herkenbaar Antoinette, en een supermooi kaartje heb je gemaakt!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heel erg mooie kaart zeg!! Super papier heb je gebruikt.
    En die bom, ja dat weet je wel, waarschijnlijk, dat het bij mij zo mogelijk nog erger is...
    Maar ik kan het laten liggen en dan wordt het echt gevaarlijk! Woon je in de buurt? Dan bel ik jou als er weer een Opruimingsdienst aan te pas moet komen!!!
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Very pretty Antoinette. I love the fancy fold! My room looks like a bomb hit, I just finished a card too!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hallo Antoinette,

    Het gevoel dat er een bom is ontploft in onze hobby ruimtes voor al de tafel, dat kent iederen denk ik wel. Zou het knap vinden als dat niet zo zou zijn.Dan kunnen we van die gene nog en hoop leren allemaal. Je kaartje is prachtig geworden.

    Groetjes Cynthia.


    BeantwoordenVerwijderen
  13. Je kaart is heel mooi, daar gaat het om toch!!! En die rommel van de bom... jij ruimt hem op, lees ik. Bij mij gebeurt dat niet zo vaak, want ik heb een knutselkamer en ben allerlei dingen kwijt na het opruimen. Groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Schítterende kaart Antoinette, mooi van kleur, mooie combinatie van stansen en een hele leuke afbeelding. En de "bom" valt bij mij ook elke keer weer als ik in mijn hobbykamer zit. En voordat ik het nog vergeet: leuk dat je mee doet met Miekelotte is challenging you.
    Groetjes Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  15. hoi Antoinette, leuk dat je volger bij mij bent geworden en natuurlijk kom ik dan bij je kijken, je hebt een heel leuk blog en vertelt het ook allemaal heel sprekend, zo herkenbaar, als je naderhand maar niks mist aan mallen of zo dan maakt het niets uit toch? Je kaartje is prachtig met al die kleuren blauw, echt een mooie winterkaart. Ik ga je ook volgen hoor, en de nieuwe volgers link ik altijd in mijn eerstvolgende post, groetjes en een fijne zondag, Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hoi antoinetten wat leuk dat je mij gevonden hebt. Welkom en ik hoop dat we elkaar kunnen inspireren. Jij bent helemaal fan van de snoesjes en de Don en Daisy's zo te zien. Wat een leuke kaarten heb je er ook opstaan zeg, ik heb natuurlijk ook bij jou even rondgesnuffeld en dan bedenk ik me opeens dat ik ook nog een aantal 3D knipvellen van snoesje heb liggen die ik gewonnen heb. Moet ik nodig weer eens wat mee gaan doen want als ik ze dan zo weer zie zijn ze toch wel heel erg leuk. Misschien kom je ze snel eens bij me tegen. Hoop nog veel leuke creaties van je te zien.
    groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hoi Antoinette,
    Wat een mooie kaart heb je gemaakt, prachtig gedaan. Je maakt mooie kaarten, ik ben ook volger bij jou geworden na net even gekeken te hebben nav je berichtje op mij. Blog.
    Wat betreft de bom, die valt hier ook altijd, ruim heel vaak op, maar ja...
    Tot blogs
    Groetjes Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hallo Antoinette, leuk dar je mijn volger geworden bent, hoop dat je wat inspiratie of misschien een ideetje op doet via mijn blogg. heb ook even jou blog doorgesnuffelt en wat maak je fantastisch mooie kaarten en op je vraag of ik je volger wil worden, daar twijfel ik niet over en zal je voortaan met heel veel plezier volgen...

    groetjes en een fijne zondag verder Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat een schitterend kaartje heb je gemaakt Antoinette, ik kijk mijn ogen uit. Fijne knutselzondag liefs ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat een mooi kaartmodel en zo leuk gemaakt met die schaatsjes erin verwerkt. Echt wat voor deze tijd van 't jaar.
    Gaaf gedaan.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hihi een puinzooi daar hoef ik ook mijn best niet voor te doen, gaat gewoon vanzelf, of er een ontploffing heeft plaats gehad en zin om op te ruimen is er soms ook niet altijd maar ja dat moet dan gewoon ;-)
    Je kaart is super mooi en wat een leuk model zeg, zoveel op te zien je blijft kijken !!
    Groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Oh je wil niet weten hoe het er bij mij uitziet als ik aan de freubel ben. En dan doe ik nog allerlei verschillende dingen. Hahaha.... Op zolder kaartjes maken aan de eettafel quilten ik de keuken taartjes bakken. En ohhh overal vliegt de rotzooi in het rond.
    Maar wat een gave kaart heb je gemaakt. Moet nodig weer eens wat snoesjes en don en daisy's inslaan. Wilde wat minder kaartjesmateriaal kopen, want ohhhh lapjes om te quilten daar vliegt je geld je beurs voor uit. Het is ook allemaal zo gaaf, leuk gewoon hebbe hebbe.
    Groetjes Marguerite
    Ga jou ook volgen hoor!!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Hoi Antoinette, wat een leuke dingen maak jij zeg. Ik vind ze geweldig! Groetjes, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Hoi Antoinette, Ik heb er ook last van hoor. Er ligt overal wat. Na elke kaart ruim ik het op. Maar als dan begin aan de volgende kaart is het binnen 5 minuten weer een rommeltje. Leuke blog heb je en prachtige dingen maak je. Deze kaart is schitterend. Leuk plaatje. Leuk dat je bij volger bent geworden. ik kom zeker vaker bij snuffelen en ben ook je volger geworden.
    Gr. Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  25. o, ja: op de bank liggen spullen, op de stoelen en op de vloer! En dan heb ik het nog niet over mijn tafel! Ik ruim het meestal 1 x per week op. En in ieder geval als ik met ander papier ga werken. Dan moet je toch andere kleuren hebben, dus dan eerst alles weer in de kast. En met dezelfde vaart komen er dan net zoveel spullen in andere kleuren weer uit!
    Mooi kaartje heb je gemaakt. en daar gaat het om, toch?
    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Wat een prachtige kaart en wat heb ik genoten van je verhaaltje erbij en het was heel erg herkenbaar soms moet ik na het maken van een kaart eerst weer even mijn bureau leegmaken anders kan ik hem niet meer terugvinden maar het komt altijd goed hihi.
    groetjes jopie

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Haha nou hier valt er ook regelmatig een bom hoor.
    Het resultaat is erg leuk;) Mag je best nog een keer een bommetje gooien:)

    Gigagrotegroetjes Neltine

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Hoi Antoinette,
    Zo nu en dan kwam ik al eens bij je kijken en..wat maak je leuke creaties..dus je hebt er weer een volger bij...

    groetjes van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Nou die bommetjes van jou leveren wel prachtige creaties op. Super gaaf gedaan zo!

    BeantwoordenVerwijderen