dinsdag 1 oktober 2013

TEMPUS FUGIT EN EEN KROON OP HET WERK...

Hoi hoi deze morgen medebloggers,

Je zal al in de 60 zijn en al 40 JAAR dezelfde baas hebben..., ik ben het niet in iedergeval, hahahaha! We kwamen thuis van vakantie en er lag een envelop van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid met daarin twee uitnodigingen!! Nou  is het zo, dat mijn (stief)vader al 40 jaar indienst is bij dezelfde werkgever, volgens mij maak je dat nog weinig mee, werknemers die tot het al VERGANE MEUBILAIR horen, ohhhhhh....!!!


Vraag me ook niet wat zijn functie precies is , want dat weet ik niet eens, zo ingewikkeld werk doet ie, vind ik. Veel met cijfers, berekeningen en begrotingen etc.....das het enige wat mij bekend is. Vaak hoor ik verhalen en vroeger ook toen ik nog thuis woonde, dat er weer een aantal miljoen of miljard kwijt was!!! TJOEP,TJOEP, (zo zou Arjan het zeggen) zomaar als sneeuw voor de zon verdwenen, in rook opgegaan....En wij maar alles ophoesten!!!
Maar ik neem mijn petje voor hem af hoor, al 40 jaar lang dezelfde werkgever. Of Kroon moet ik eigenlijk zeggen, hihihihi!

Dus om dit grote lubbillieleum, JUBILEUM, te vieren wordt van de week een receptie gehouden en een feestelijk buffet en we mogen alleen binnenkomen als we ons paspoorten meenemen en de uitnodiging natuurlijk...streng hoor, vinden jullie niet? Dus van ff heerlijk relaxed thuiskomen was geen sprake, want werd gelijk in het diepe gegooid, door dit feestelijke feit, om natuurlijk een creatie te maken. WAT MAAK JE NOU VOOR EEN MAN, AMBTENAAR, 40 JAAR INDIENST bij SZW????? Vertel maar, kom maar op.....pfffftttt. Nou ik heb zitten dubben en zitten staren en lopen zuchten en kreunen dat wil je niet weten. En mannenkaarten zijn altijd een crime...duss ik heb die bovenkamer van mij gepijnigd joh!!! Maar aan het eind van de tunnel is er altijd licht, gelukkig maar.

En het is een boekkaart geworden. Vind dat zo een creatie altijd wel toepasselijk is voor een jubileum en of trouwdag, huwelijk of zoveel jarig bestaan...! Plaatje van het gebouw van internet geplukt en aan de slag gegaan. Daarom ook Tempus Fugit, wat betekent zoiets als : de tijd vliegt...en dit is het resultaat geworden:


Heb gebruik gemaakt van het papier van Majadesign Autumn basic en de voorkant, binnen- en achterkant versierd met de mallen van Joy!Crafts/Noor!Design en het lijstje is van MD. Alles gedistressed met Chipped Sapphire en ben ook lekker bezig geweest met KLEIEN, hihihhihi! Net of ik weer op de kleuterschool zat en moest me inhouden om geen asbakkie te kleien. Het sleuteltje en het kroontje is met klei van Martha Stewart gemaakt en heb de siliconenmallen van MODPODGE ervoor gebruikt. Het slotje is ook van internet. De mooie geschulpte sierrand c.q. borderrand is van Xcut en heet Alice. En het lint is van de Boekenvoordeel.


En op de achterkant heb ik een eigen digitale naamstempel toegevoegd, welke in gemaakt heb in Photodraw.

Aan de binnenkant aangekomen werd het wel ff tijd om te proosten en heb ik de champagneglazen van MD alvast koud gemaakt en een super toepasselijk mannenlabel van hetzelfde DP toegevoegd met op de achterkant een leuke boodschap.


De andere kant is het tafereeltje met de versierde rand met weer Majadesign papier uit dezelfde serie en heb van een Studiolight knipvel een kroontjespen en een zegel erbij geplakt en bewerkt met Glossyaccents van Ranger. Omdat hij veel met centjes te maken heeft heb ik een flesje erin geplakt met, hoe nostalgisch kan je zijn, een briefje van HONDERD GULDEN!! Ja, ja een echt snip....wat nietjes en paperclips en Voila eindelijk af!!


Ben best trots op deze uitkomst...en ben benieuwd hoe het zal zijn op het feestje!


Just A Note: Challenge 15: jongens/mannenkaart
Miekelotte is challenging you: boekkaart

En heb natuurlijk met een Bigsmile al jullie leuke berichtjes op mijn vakantiefoto's gelezen. Heel erg dank daarvoor meiden!! Toch wel weer fijn om terug te zijn van vakantie en tot een volgende creatieve uitspatting...


74 opmerkingen:

  1. Wauw zeg, wat een kadootje is dit geworden. Echt super hoe je dat allemaal bij elkaar verzonnen hebt (en jij had geen inspiratie om te beginnen hihi). Ik vind 'm prachtig geworden en heel uniek.

    Groetjes Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi hoi
    Zo ja dat is zeker een hele tijd ......geweldig hoor .
    En ik vind je creatie weer super bedacht en heel erg mooi gemaakt .
    Daar gaat je vader heel blij mee zijn .
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  3. WOUW Antoinette, wat is die mooi geworden.
    Noi mooi, het is SCHITTEREND geworden.
    Daar zitten heel wat uurtjes, bloed, zweet en tranen in denk ik zo.
    Ook een kaartje om ergens neer te zetten, verschillende keren op te pakken en te bekijken wat voor moois je weer gemaakt hebt.
    SUPER van je en ik denke dat hij dit wel heel erg gaat waarderen.
    Veel plezier alllemaal....
    Lieve groetjes Annette.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een super creatie zeg!

    ziet er prachtig uit.
    toppie hoor.

    liefs jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat gaaf, Antoinette. Je hebt meer dan een kaart gemaakt, het is een pracht van een creatie geworden. Erg mooi gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Piepeloi!
    JEETJUH Antoinette!!!
    Wat een werk en wat een schitterende kaart!
    ECHT een mannenkaart!
    Je hebt jezelf overtroffen hoor!
    Dat je handen jeukte had je al in je vakantie verhaal gezet maar dat ze ZO zouden jeuken????
    Kan maar 1 ding zeggen...
    GEWELLLLDIGGGG!

    Groetjes
    Ada

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een prachtige creatie!
    Kan me voorstellen dat je daar heel wat uurtjes mee zoet bent geweest, maar het resultaat is geweldig!

    Liefs, Ilona

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een prachtige creatie!
    Kan me voorstellen dat je daar heel wat uurtjes mee zoet bent geweest, maar het resultaat is geweldig!

    Liefs, Ilona

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Nou nou wat een mooie creatie, hier ben je wel even mee bezig geweest maar daar kun je best mee aankomen. Een gezellig feest! groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Nou jij gooit me daar even een creatieve uitspatting de blogwereld in,dat ik er helemaal stil van wordt! Wat heb je dat mooi gemaakt. Alles zit erop en eraan, voor de 40 jarige jubilaris! Geweldig! Nou het feestje nog. Fijne dag, groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  11. whauw Antoinette
    dit is super gaaf zeg
    dit verdiend wel een ereplaats
    als het tenminste binnen mag want het heeft natuurlijk geen paspoort hihihi
    ik ben ook zeer benieuwd naar wat het feest jullie brengt
    veel plezier in ieder geval

    groetjes ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik vind m schitterend,Antoinette!!!
    Altijd ff iets bedenken voor zoiets he..
    Maar t is je goed gelukt hoor! Groetjes, Irm

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik vind m schitterend,Antoinette!!!
    Altijd ff iets bedenken voor zoiets he..
    Maar t is je goed gelukt hoor! Groetjes, Irm

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hoi Antoinette,
    ..en maar klagen op FB dat ze geen inspiratie heeft..hihi..wat een supermooie boekkaart heb je gemaakt, helemaal TOP met prachtig papier..dat zal de jubilaris best geweldig vinden..leuk dat je meedoet aan de challenge van Just a Note, liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  15. jeetje wat heb je dat leuk gedaan
    het allerleukste vind ik de snip in het flesje
    geweldig geheel

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een schitterende boekkaart, het heeft je misschien wel wat moeite gekost maar het resultaat mag er zijn Antoinette, SUPERGAAF freubelwerkje....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Nou dit is wel echt een supergave creatie geworden hoor. Wat een prahtige details. Alvast een leuke receptie toegewenst. BTW het kan nog langer hoor; wij hadden hier pas 2 collega's die al 50 !!! jaar voor de baas werkten (dat ga ik niet meer inhalen, of ik moet tot mijn 80e doorgaan hihi). Groetjes Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  18. wat een pracht van een kunstwerk...wow.
    schitterend papier en dingentjes gebruikt, vooral dat je dat 'snip'erbij hebt gedaan. wow!
    fijne receptie toegewenst.
    je zou dit ook nog in kunnen sturen bij: http://miekelotteschallenges.blogspot.nl/
    daar wordt een 'boekkaart'gevraagd.
    succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hoi Antoinette,
    Je hebt er een waar pronkstuk van gemaakt, dat gaat hij zeker waarderen.

    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Zeer toepasselijke creatie voor dit jubileum. Prachtig geworden.
    Groetjes Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  21. een gave mammenkaart. type gaat niet goed met 1 vinger. volg wel alle blogs maar reageer niet. maar dit moest wel even. geweldig gedaan mevrouw voorn. gr leny

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wow Antoinette, ik kijk mijn ogen uit hier, wat een kunstwerk en zo ontzettend mooi gemaakt. Prachtig papier en dat flesje met die 100gulden is toch wel een toppertje, superleuk bedacht en gemaakt allemaal. Dit wordt vast een groot succes voor je (stief) vader, daar zal hij ook veel bekijks mee hebben en zelf ook mee in zijn nopjes zijn. 40jaar voor dezelfde baas is niet niks, ik heb een oudere broer die ook al ruim 40jaar voor een en dezelfde baas werkt. Dit werd ook gevierd op zijn werk maar gelukkig hoefden wij onze legitimatie niet te tonen.......lol. Fijne dag en geniet van je creatie, ik zou er moeite mee hebben om die weg te geven hahaha.

    Liefs Hanny♥
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Hahaha toch geen gekocht kaartje geworden en dan maar zeggen ik heb geen inspiratie, jeetje Antoinette wat heb je dit geweldig gemaakt, ik kijk mijn ogen uit, helemaal super wat je voor elkaar hebt gekregen, daar zal hij wel heel blij mee zijn.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  24. wauw wat heb je dat gaaf gemaakt
    vind het een super kadotje en dat geld een het flesje helemaal geweldig

    groetjes Dili

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wat een schitterende boekkaart - prachtig mooi samengesteld, zoveel te zien en zoveel moois - een echt kunstwerkje!

    Groetjes,
    Misseke

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Ontzettend gaaf!!!!!

    heb zelf ook al eens een boekkaart gemaakt :) hmmm eens kijken of ik daar nog foto's van kan vinden :)))

    Groetjes Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Nou, laat die mannen creaties maar komen bij jou, supermooi gemaakt Antoinette.
    gr. Liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Een geweldig kado heb je verzonnen voor de Jubilaris! Het is ook niet niks 40 jaar trouwe dienst! Wat is er super veel te zien en wat heb je, je ongelooflijk uitgeleefd!! Het resultaat is echt Schitterend! En je mag er heel trots op zijn, super gedaan!!!! Liefs van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Wauwie! in één woord PRACHTIG. Ik ben er gewoon sprakeloos van.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Wauw Antoinette, dat heb je prachtig gemaakt. Ik vind het gewoon schitterend. Zoveel leuke details.
    Heel mooi.

    Groetjes,
    Nans

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Nou, als dat feestje net zo gaaf wordt als jouw boekkaart, dan kan het niet meer stuk....wat een werk heb je daar van gemaakt (mag natuurlijk ook wel voor zo'n gelegenheid!)...op deze manier ben je ook zo je vakantie weer vergeten (hoewel??????)...mooi gedaan meis!
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Ohhhh wat mooi Antoinette klasse hoor.Groetjes joke

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Oh Antoinette, deze boekkaart heeft een superhoog wauw-gehalte, wat een juweel van een creatie! Ik ben er helemaal weg van, je hebt zulke leuke toepasselijke details bedacht, prachtig!!!! Die zal wel een heel speciaal plekje krijgen. Lieve groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Wat een prachtige boekkaart Antoinette, heel erg mooi gemaakt met leuke details! Super!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  35. wauw zeg wat gaaaaaaaaaaaaaf
    helemaal super gemaakt Antoinette.
    dus toch gelukt om iets temaken zo zie je maar weer.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Sjee, Antoinette, ik kijk werkelijk mijn ogen uit!! Wat een gave boekkaart heb je gemaakt voor je schoonvader. En ik denk dat die generatie dat nog iets makkelijker haalt. Mijn schoonvader heeft het ook gehaald, 40 jaar bij de Gemeente Hoogeveen.
    Ik denk dat hij blij verrast zal zijn, het is eigenlijk toch geen kaart, maar meer een cadeautje!
    En van harte met je gave prijs die je won bij Bernadet! Echt een supercandy!
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Jeeeeeetje Antionette wat is dit een prachtige boekkaart en dan geen idee in je hoofd hebben!!!Echt een ware pronkstuk heb je gemaakt.Daar zal je stiefvader toch wel reuze blij mee zijn.Proficiat met zijn 40 jarig jubileum en geniet van het feestje.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Hoi Antionette,

    Wat is dit een mooie boekkaart geworden zeg!

    En wat een mooi papier heb je gebruikt!

    Ik denk dat hij hier wel heel blij mee zal zijn. Heel veel plezier op het feestje! En niet vergeten je paspoort en uitnodiging mee te nemen he!

    Prachtige boekkaart!

    Groetjes,

    Natasja

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Wat een prachtig boekwerk heb je voor je (stief)vader gemaakt, helemaal TOP. En gefeliciteerd met je super gave candy bij Bernadette, we zullen de creaties wel weer voorbij zien komen.

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Hoi antoinette

    At heb je er een geweldige creatie van gemaakt en erg leuk met al die mooie details
    Groetjes van corry

    BeantwoordenVerwijderen
  41. wauw Antoinette meid je hebt er iets prachtigs van gemaakt deze manne boekekaart

    dat gaat je stief vader erg mooi vinden

    lieve gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Hoi hoi Antoinette,
    wat een leuk verhaaltje heb je weer geschreven, je boekkaart is prachtig!
    Daar zal je (stief) vader vast heel blij mee zijn!
    Groetjes van Daatje

    BeantwoordenVerwijderen
  43. hoi Antoinette.
    ik vind dit een prachtige creatie met veel mooie details en echt een stoere kaart.
    bedankt dat je meedoet bij de challenge van justanote.
    groetjes van An

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Oh heerlijk wat een topcreatie weer Antoinette! Heb zo gelachen om je verhaal, niet struikelen over je galajurk bij binnenkomst hè? (zou mij nl. meteen overkomen, ha ha ha!) Vind je details echt geweldig, énig, die snip in z'n flesje! Jij mag hier zeker trots op zijn! En ga maar vast oefenen op je révérences, woeha! Lieve groetjes, Ira
    Ira’s Crea Corner

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Hij is prachtig Antoinette!
    Liefs,
    http://littlecreass.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Schitterende boekkaart, Antoinette.
    Prachtig hoe je alle details, zoals de snip in het flesje er bij gezocht en gemaakt heb. en dan nog het mooie papier. Ik denk dat je stiefvader, er heel blij mee is. En wat heb je toch weer een heerlijk verhaal geschreven. Ik heb weer genoten van je blogbericht.
    Groetjes, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Hallo Antoinette,
    Tjonge jonge ,wat een verhaal weer, maar je creatie vind ik super geslaagd. Je verhaal trouwens ook hoor.
    Groetjes van marian.

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Gefeliciteerd, dat is een hele prestatie. Net als dit prachtige boekwerk, WOW. En alles zo toepasselijk geweldig.
    Bedankt voor het meedoen met Miekelotte is Challenging You.
    Lieve groetjes Aya

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Hoi hoi,
    Wat ja geweldig zo lang bij een baas jeetje daar kun je vandaag de dag alleen nog maar van dromen!Gefelicteerd
    En je mannen bookcard is prachtig.

    Lfs Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Ohh wat een schitterende creatie, zo knap hoe je alles hebt gecombineerd. Echt een topper hoor!

    Liefs,
    Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Wat een geweldig mooie boekkaart is dat geworden. Ik vind het papier erg mooi, zo lekker vintage. Ik denk dat het met veel plezier in ontvangst zal worden genomen. Bedankt dat je meedoet met de challenge van Miekelotte.
    Gr. Karin DT-teamlid Miekelotte is Challenging You

    BeantwoordenVerwijderen
  52. wat een prachtige creatie is dit en al zitten er veel uurtjes in, het resultaat mag er dan ook zijn.
    groetjes van An en leuke post was het om te lezen

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Zo jij hebt je behoorlijk uitgeleefd op deze boekkaart, het resultaat mag er wezen hoor, heel mooi! Is ook best moeilijk om voor zo'n gelegenheid iets origineels te verzinnen, 'k zou er ook moeite mee hebben maar het is jou prima gelukt!
    groetjes van Janet

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Wauw, wat een supergave boekkaart heb je voor je (stief)vader gemaakt!!! Super origineel zijn alle details. Zeker weten dat tie hier erg blij mee is. Mooi is het papier hè? Ik heb met alle vellen al een idee in mijn hoofd maar....de tijd???
    Ik was nog niet eerder op je blog geweest omdat ik er niet altijd tijd voor heb om alle blogs af te gaan maar na je uitnodiging moest ik toch ff komen kijken. Ik word volger bij je maar kan niet beloven dat ik elke keer langs kom maar doe m'n best.
    Leuk, ik zag dat je in het Westand woont. Ik ben er geboren en heb tot mijn trouwen daar gewoond. Mijn ouders, broer en een zus wonen er nog. Ik kom uit 's-Gravenzande.
    Groetjes Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Hoi Antoinette,
    jeetje wat een kunstwerk. Tof!!! En gefeliciteerd met je candy prijs. Jeetje bofferd wat een grote prijs zag ik!
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Hier is maar een woord op zijn plaats : SCHITTEREND!!!!
    En proficiat met je prijs!!!

    Gr Hannie

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Wauw, wat een mooi kunstwerkje!! Dat mag ook wel voor 40 jaar, dat zal niet zo vaak meer gebeuren :-))
    groetjes en een fijn weekend
    Aukje

    BeantwoordenVerwijderen
  58. You should be very proud of this spectacular card! Love all of the special goodies and details. Beautiful colors too! I might have to get some of that clay!!! You have inspired me.
    Hugs, Cathy-Lynn-

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Hoi Antoinette,

    Wat een pracht werkstuk heb er van gemaakt zeg helemaal zo toepasselijk voor je (stief)vader daar zitten toch aardig war uurtjes werk in, en ik denk dat het zeer gewaardeerd wordt als iemand dit krijgt helemaal TOP hoor.

    Lieve gr...Bep ☺ ☺ ☺

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Wat een heerlijk verhaal weer Antoinette. Heb hier weer smakelijk zitten lachen, vooral over je asbak kleien.....Een aantal weken gelden zat ik ook te kleien en ik vroeg mijn dochter een hompje klei vast te houden, toen ik erom vroeg had ze er een poesje van gekleid.....hahaha!!
    Inderdaad een knappe prestatie van je(stief)vader en een hele toepasselijke en schitterende creaties. WAUW!!! Echt WAUW!!! Chapeau Meid! Zooooo mooi met super details. Veel plezier op het feest en met het geven van je creatie. Hij zal wel erg goed ontvangen worden!! Fijn weekend. Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Hoi Antoinette,

    Heerlijk zijn je verhaaltjes altijd, en wat heb je weer een leuke boekkaart gemaakt, prachtig.
    En 40 jaar trouwe dienst, als ambtenaar niet zo moeilijk,ha,ha.. goed salaris...leuke feestjes en etentjes waar blijven anders al die miljoenen???
    Ook bij ons in de familie hadden we zulke trouwe werknemers.
    Tegenwoordig krijgen ze geen contracten meer, dus kunnen ze ook nooit deze jubileums halen.
    maar...alle gekheid op een stokje...toch knap van je stiefvader en een gezellig feest toegewenst.

    Fijn weekend en groetjes Sippie.

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Dat is wel een speciale gelegenheid!
    Whaw, wat heb je dat mooi voor elkaar gekregen zeg, die boekkaart! Prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Hallo Antoinette, wat een liefdeswerk! Heel mooi, geweldig al die zelfgemaakte details. Ik weet zeker dat het gewaardeerd werd. Je zal maar de gelukkige ontvanger zijn. Tweemaal een feestje; 40 jaar in dienst en zo'n mooie kaart! Heel erg fijn dat je deze creatie mee laat doen met Miekelotte is Challenging You. Groeten, Vera (DT-Miekelotte)

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Wat een schitterende boekkaart is dit geworden Antoinette,je hebt aan alles gedacht.Nu nog lekker feesten na een fijne vakantie..tjoep,tjoep,hihi...lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Heeeel mooi Antoinette!! Vind het altijd knap als iemand iets voor een man kan maken ( ik kan het niet hoor :-), want die willen geen bloemen en vlindertjes hahaha).
    Wat betreft dat doosje op mijn blog..... alles wat ik bij me had met de demodagen is bij Marlous gebleven, om te dienen als voorbeeld in de winkel, dus helaas...... :-)

    groetjes, Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Ik heb je blog maar snel bij de picto's op mijn blog gezet want ik ben alweer achter en zag dat ik dat ook nog niet gedaan had.
    Moooooooi je tweede deel foto's van jullie vakantie!
    Aparte dieren op de foto's jullie hebben echt genoten daar kun je nog lang van nagenieten denk ik.
    Nu de boekkaart echt fantastisch!
    Erg mooi voor de jubilaris!
    Tegenwoordig zouden ze willen dat mensen zo trouw waren. je mag in deze tijd ook erg blij zijn als ze je zolang in dienst houden als je ouder word hoor, ik hoor om me heen heel andere verhalen.
    Erg mooi gemaakt met dat flesje met geld en je kleiwerkje is ook super goed gelukt hoor haha.
    Fijne avond nog!
    Lieve groet Maia

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Wauw wat een super mooi resultaat, schitterende details ook gebruikt!!!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Wat een werk heb je ervan gemaakt, een supercadeau!
    groetjes Boukje.

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Zo en je vertelde wat zal ik maken, nou het is je gelukt om een geweldige kaart te maken ik ben er helemaal weg van.
    En dan die snip wat een leuk idee.
    Helemaal mooi gemaakt enne nog bedankt voor je lieve berichtje op mijn site groetjes van Joke Mulder

    BeantwoordenVerwijderen