donderdag 10 april 2014

HOE BEDOEL JE ...THE BIG CATCH!

Hoi blogmeiden,

Eindelijk ben ik er weer eens met een kaartje. Tis toch alweer anderhalve week geleden dat ik mijn Calimero weer nieuw leven heb ingeblazen. De weken vliegen gewoon voorbij...en de tijd, tja de tijd, kan je die ergens ook kopen? hahahaha.... ik heb gezocht op internet, maar nergens in de aanbieding. :(

Heb ook even een kaartendip gehad. Dat heb ik nog niet meegemaakt,joh! Das echt vreemd. Er kwam helemaal niks uit mijn handen en alles was blanco in mijn koppie. Werd er gewoon chagrijnig van... nou dat mag toch niet? Maar goed, heb het maar laten varen en af en toe van het mooie weer genoten. Over varen gesproken: waarom vissen mannen eigenlijk?


De man denkt : Als je een drukke baan en een druk leven hebt, dan is het heerlijk vertoeven aan de waterkant. In de natuur, aan de waterkant, vogels horen tjilpen,Het licht op het wateroppervlakte te zien spiegelen. De natuur is altijd in beweging, is nooit vervelend en saai. En als je dan lekker zit te genieten, en je hoofd lekker leegmaakt, en even je je zorgen kunt vergeten en dan ook nog beet krijgt........nou, dan kan je dag gewoon niet meer stuk! 

Maarrr deze mannen die hier boven staan mogen van mij wel vissen, hoor! Alleen dan ga ik dus echt wel mee, hahaha. WAT DAN KAN MIJN DAG OOK NIET MEER STUK!!!!!


Ja, ja..... geloof dur niks van...hahaha. De enige reden waarom mannen gaan vissen is dat ze van hun vrouw weg willen zijn! Ik vermoed dat wij vrouwen dit wel beseffen, maar dat we manlief toch liever achter een hengel zien zitten dan in de kroeg. Ja toch, dames??

Nou, mijn dippie had gelukkig geen zin om langer te blijven en heb mij dan ook gestort op een mannenkaart. En dit keer geen probleem met de nieuwe Fishing Fun mallen van Joy!crafts en super leuke stempels. Op het Joy!crafts blog kunnen jullie zien wat de andere vissersvrouwen hebben gemaakt.


Visnet gemaakt van jute en minischelpjes toegevoegd. De ondergrond is designpapier met een houtstructuur, wat natuurlijk ideaal is voor een mannenkaartje. Kijk hem zitten dan in zijn Guppie bootje... zo te zien heeft ie al beet! Wordt het de haai of een zalmpje?

WAT EEN SLIMME ZEELEEUW!!!

Ben heel benieuwd of jullie van vis houden en welke, laat het mij maar weten in je reactie. Gelukkig is Arjan niet zoveel van huis, want hij houdt niet van vissen, hahahahaaha! Ja toch wel... om op te eten. Mosselen, kibbeling, haring, paling, zalm... Ik houd ook wel van vis, maar niet alles hoor!




62 opmerkingen:

  1. Een supergave visserskaart Antoinette! Heel leuk zijn de nieuwe malletjes weer.
    Goris heeft ook heel wat gevist in z´n vrije tijd maar door werk komt het er bijna nooit meer van. Een enkel keertje gaat tie met m´n zoon mee die er ook wel van houdt.
    Groetjes Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie kaart, Antoinette.
    Hartstikke leuk gedaan, joh!
    En wat een geinige foto's.
    Hier geen vissers in de familie of kennissenkring, maar een lekker stukje vis gaat er toch wel in.
    Héérlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Hoi
    Wat een geweldige leuke stoere kaart is het zo .
    mooie stansen zijn het weer .
    Ik heb helemaal niks met vissen
    dat is toch echt zonde van je tijd
    naar zo,n dobbertje staren ,ha ha .
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Als vegetariër eet ik dus ook geen vis ennueehh..........ik zie ze liever zwemmen als ik duik haha. Maar ieder het zijne hoor, het is inderdaad wel heel rustgevend om aan het water te zitten, water betekent vrijheid en rust toch? Ik heb weer genoten van je verhaal maar nog meer van je kaart, wat is hij prachtig zeg! Geweldig zoals je dit weer gedaan hebt. Ik heb trouwens ook weleens een dipje en wordt er ook niet vrolijk van maar als ik dan van mezelf iets "rose" mag maken dan lukt het meestal wel haha. Maar ja, kan niet altijd alles rose maken toch?;)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik weet niet wat ik nu mooier moet vinden... the big catch of je kaart!

    Vissen? Wat is dat? Ja.. achter het net maar dat is heel wat anders en niet leuk.
    Vissen in troebel water is al helemaal niks!
    Boter bij de vis is redelijk
    En de vis wordt soms duur betaald.
    En voor iemand die leergierig is die gooit graag een visje uit.

    Onderhand dat ik dit bericht aan typen ben ga ik toch voor je leuke kaart!
    Je hebt er weer een heel leuk tafereel van gemaakt en met dat dipje komt het wel goed
    Zeker weten.
    Fijne dag en freubelse

    Ada

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hi hi ik moet altijd lachen om je verhaaltjes. Nou vis ik hou er van, liever als vlees! En die mannen laat die lekker vissen, ik moet er niet aan denken wat naar die dobber te gaan zitten staren, maar als je die mannen daarboven ziet dan wil je toch wel een dobbertje mee pakken, niet dan?? Over naar je kaartje na je dip, goh wat lijkt me dat raar, om gewoon maar even in een kaartendip te zitten. Het is nu in ieder geval niet te zien, je hebt heel veel leuk details op je kaartje gemaakt, en door de stoere achtergrond past hij inderdaad precies bij de man. Fijne dag, groetjes, Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ook al zo'n prachtige vissenkaart Antoinette, leuke foto trouwens....blij dat je dip over is....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hahaha, ik ga wel met jou mee vissen Antoinette....wat een catch!!! Een kaartendip....zo herkenbaar, ik ben er net weer een beetje uit, wat erg hè. Bij mij was het ook blanco in mijn hoofd....ik dacht: dat kan ik noooooit meer. Gelukkig komt het altijd wel weer goed. Wat een topkaart heb je gemaakt, superleuk en mooi. Ik zou zeggen: je bent weer helemaal uit je dip!!
    Lieve groetjes, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Met het staren naar een dobber heb ik niets en mijn man gelukkig ook niet. Doe ons maar een fiets wordt het koppie ook wel leeg. Maar lekkere vis is vaak op ons bord te vinden, heerlijk maakt niet uit wat. Afgelopen weekend nog genoten van heerlijke visrecepten in een restaurant in Oudenaarde (Belgie). Een kaartendip hebben we allemaal wel eens en zeker met mooi weer, dan besteed ik mijn vrije uurtjes wel anders dan aan kaartjes maken. Gelukkig is die van jou eerst weer voorbij met deze prachtige kaart.

    Groetjes Thea

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een prachtig verhaal.....en
    een schitterende kaart!
    Groetjes Hilda

    BeantwoordenVerwijderen
  11. och zo'n kaartendip hebben we allemaal wel eens Antoinette...het zit inmiddels weer helemaal goed zie ik, een super gave kaart!
    grtz Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  12. En als wij ff niets met de mannen te maken willen hebben... Dan trekken we ons lekker terug op ons hobby kamertje, met een hele grote NIET STOREN hanger aan de deur ;o).
    Je kaartje is erg stoer geworden.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik dacht we gaan een spectaculair kaartje zien van je eerste plaatje, hihi. Maar die diende vast om inspiratie te krijgen voor je eerste kaartje! En soms lukt het gewoon even niet Antoinette, dan heb je een soort van vastloper....lol...Maar het is absoluut weer goed gekomen Je kaart is weer super mooi geworden met alle mallen en heel leuk je jute erop! En ik lust iedere dag wel vis, maar een beetje duur voor de portemonnee hè! Mijn vader was vroeger...50 jaar geleden...beroeps visser in de polders hier, dus ik ben met vis groot geworden zeg maar en lust het nog heel graag en maakt niet uit wat. Fijne dag en lieve groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ohw wat een geweldig verhaal toch weer, wou dat ikmzo kon schrijven hoor...
    Lekkere catch...mooie kaart...weg dip??
    Wat wil je nou nog meer...
    Dip herken ik helaas wel, is niet leuk maar komt altijd weer goed hoor.
    Ik hou van vis maar eet het eigenlijk te weinig.
    Kortom...ik eet het liever dan het vissen zelf brrr en dat gestaar nee niks voor mij...

    Groetjes Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een leuke verhalen staan er weer op je blog. Ik had 't een en ander gemist en heb lekker zitten genieten van je verhaaltjes en mooie creaties. Je visserskaart is hartstikke leuk, er is lekker veel te bewonderen en bij die foto's heb ik echt zitten lachen. Mijn man heeft ook zulke verhalen van de mannen op de moestuin. Hij verbaast zich erover dat sommige kerels elke dag op de tuin aan 't werk zijn, uren lang, zelfs op zondag. Sommigen hebben zelfs vaste tijden, ondanks dat ze soms al jaren gepensioneerd zijn. We hebben dan samen lol als we verzinnen wat voor vrouwen ze thuis zullen hebben... Of misschien zijn ze zelf wel vervelend en worden ze het huis uit gezet: Moet jij niet naar de tuin? Lieve groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Gelukkig is je inspiratie weer terug en meteen weer een geweldige kaart. En vissen ja hoor dat vindt Anita toch wel leuk en rustgevend om te doen, alleen het er afhalen is een ander verhaal. Toen wij nog aan het water woonden, stond ik geregeld te vissen. En Dani van mij vindt het nog steeds geweldig om te doen, die zegt altijd mam dan word ik helemaal rustig. En vis eten eh alleen maar de gebakken visjes en een paling gaat er ook wel in.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Het is wer dikke pret op je blog Antoinette, eerst jouw enige verhaal meet geweldige foto's maar de reacties heb ik ook met heel veel plezier gelezen. Hier geen visser in huis, daar heeft hij dus absoluut niets mee en ik gelukkig geen "aas" in de koelkast BRRRRRRRRRRR! Er van smullen doen we wel, zoo lekker een visje op zijn tijd! Een dip komt ook mij bekend voor(of ik heb er soms gewoon heelmaaaaal geen zin in) maar zoals hier boven al gezegd: jij bent er weer doorheen en je kaart is een toppertje!!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  18. wat een gave en super mooi kaartje Antoinette.

    gr karin

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Nou er is geen vis die ik niet eet,
    ik lust echt alles op visgebied, ben er een groot liefhebber van.
    Kan al niet wachten tot ik deze zomer weer in Portugal ben en te kust en te keur vis kan eten mmmmm.
    Gelukkig is je inspiratie snel weer terug gekomen, want je kaartje is
    weer helemaal toppie geworden,
    lekker stoer zo ☺
    Gezellige en fijne week nog ☼
    Liefs van Erica
    {Heidebloempjuh}

    BeantwoordenVerwijderen
  20. PS Wim dacht dat het andersom was. Deksel was van de madendoos af gegaan, en de hele koelkast zat met dikke vliegen. Brrrrr
    gr leny

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Er is weer iets fout gegaan!!
    Dus eerst:
    Een geweldig verhaal Antoinette bij een geweldige kaart. Wij houden heel v eel van vis Vooral uit Stellendam of Oostvoorne. Vissen heeft Wim een keer gedaan. Volgens mij met vrienden in Oostkapelle. Haakje eraan, veellood, Een fikse worp in zee..... Zo ver, dat al het lood nooit meer terug te vinden was.
    Was voor t eerst en t laatst.
    En wat Irenes verhaal betreft. Oude buren waren beide vissers. Tot dat een doos vliegen om viel en alles met maden kwam e zitten.
    En dan pas de PS.
    gr leny w

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Een supergave mooie kaart is het geworden Antoinette. Je bent weer goed bezig geweest.
    Leuk dat visnet erbij.
    Ik ben een viseter, maar geen kop of staart op mijn bord of ik heb er genoeg van en liefst een gefileerde, want met die graten kan ik niet zo overweg.
    Geef mij maar een stukje zalm of kabeljauw.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Hoi Antoinette,
    Nou dat 1ste plaatje is wel een lokkertje hoor of aas, om het in vistermen te houden...hihi..Ja en ook wel eens maden in mijn groentenla met groenten gehad, als het potje weer eens niet goed dicht was gedaan..
    Je kaartje ziet er toppie uit, geen dip te bekennen, leuk het visnet en de mooie randjes..
    Liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  24. hoi antoinette
    nou aan je leuke visserskaart te zien heb je toch inspiratie gevonden,kan je ook zeggen WAAR??
    vind je kaart er hartstikke leuk uitzien zo met dat gedraaide netwerk en schelpjes
    groetjes corry

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Deze kaart is super mooi geworden en wat een leuke spulletjes zitten er op. Groetjes Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Nou volgens mij valt het met je dippie wel mee Antoinette, want het is een superstoere kaart geworden! Iets voor de echte hengelaar. Weer genoten van je verhaal! Over vissen gesproken: ik ben met een Vissen getrouwd en hij heeft mij op zijn beurt aan de haak geslagen, we eten supergraag vis, maakt niet uit wat! Manlief is dol op water, maar gaat echt niet langs de waterkant zitten vissen/turen, nee, dan toch liever genieten van z'n Bavariaatje ;-) Groetjes, Ira
    Ira’s Crea Corner

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Wat een stoere visserskaart, Antoinette. Helemaal te gek!
    Liefs, Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Je visserskaart is geweldig en op mijn man's lijf geschreven. Hij gaat dus wel graag vissen en ik kan je uit eigen ervaring vertellen dat vissen echt rustgevend is en het genieten is aan de waterkant en zeker als je, net als mijn man van zeevissen houdt......heerlijk zo'n dagje aan zee!!
    En een lekker stukje vis gaat er altijd wel in!!
    Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Hoi Antoinette, gelukkig is je dipje over. Een leuke visserskaart heb je gemaakt, stoer met dat "visnet" aan de rand...lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Superleuk verhaal en een prachtig kaartje. Is alles toch weer goed gekomen na de kaartendip :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Whahahahaha ze is er weer hoor!
    En hoe je kaartje is super grappig, volgens mij is het wel een feestje een dagje bij jou over de vloer te zijn!
    Ik hou ook af en toe wel van vis en dan het liefst lekker visfriet met lekker veel saus! Zalm vind ik ook zalig! En af en toe wat uitproberen kan ook geen kwaad!
    Hoop dat je inspiratie het blijft doen en je alweer een volgend toppertje aan het produceren bent!
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Wat een mooi kaartje. Leuk gedaan met dat visnet.
    Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Prachtig Antoinette!
    Niets van je dipje te bespeuren!!!

    Vr. gr. Welmoed

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Wat een verhaal toch weer, je vangst van vandaag ziet er leuk uit...mooi zo met dat visnet onderin de kaart

    Groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Hoi Antoinette,
    Mooi is je visserskaart geworden en zo leuk het visnet met visjes en schelpjes erbij. Ik ben niet een echte viseter maar een keer een broodje zalm of bakje kibbeling dat gaat er wel in.
    Groetjes Ellie

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Wat een schitterend kaartje en ik heb weer genoten van je verhaal

    groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Het is een hele leuke mannenkaart geworden!
    En je vehaal weer geweldig!
    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Hoi Antoinette,
    wat een gave kaart! Ik heb ook zoiets en nog nooit gebruikt. Peter houdt helemaal niet van vissen, net als Arjan en de reden is gewoon dat ze dus niet bij ons weg willen...toch?
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  39. WAt leest dat toch gezellig bij jou ;-) En je kaart vind ik weer helemaal mooi! Super gedaan met dat jute en schelpjes. Zo'n leuk effect! Liefs Lotte

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Prachtige mannen kaart.Leuk met de visnet rand er onder.Hier geen vissers maar wel die ze lusten ha ha ha.Gelukkig ben je weer uit je kaarten dip.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  41. schitterend kaartje en mooie foto, liefs, Marion

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Een prachtige kaart Antoinette. Heel mooi.

    Groetjes,
    Nans

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Ja prachtig kaartje en prachtig verhaal weer en ja ook deze dame houdt van een lekker vissie, maar hoop dat het voor de zeeleeuw/hondje wel goed is afgelopen bbrrrr moet er niet aan denken hoor.

    Liefs Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Wat een leuke mannenkaart heb je gemaakt!

    Ik vind hem helemaal super! Denk dat iedereen wel eens geen inspiratie heeft of geen zin.

    Heb dat ook wel eens na drukke weken.

    Groetjes, Natasja

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Wat een schitterende kaart. Ik ben ook niet zo van het vissen maar die mannen wil ik ook wel mee en dan maar hopen dat er geen haai voorbij komt.
    Groetjes, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Super leuk en mooi!!!De foto mag er óók zijn hoor :-)

    Gr Hannie

    BeantwoordenVerwijderen
  47. mijn man heeft heel veel gevist toen hij overspannen was en dat was voor hem heel erg fijn en gaf rust

    ging wel eens mee af en toe wel leuk voor een keer maar niet voor heel vaak maar lekker aan het water in het zonnetje

    mijn vader was wel een groot visser heel vaak ging dit doen had die veel plezier in .

    en deze kaart is je kaarte dip weer te boven meid het is vervelend maar komt weer goed zo als je ziet weer heel wat leuks van gemaakt deze kaart met leuke stansjes er bij een echte stoere mannen kaart

    lieve gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Wat een prachtige kaart Antoinette, leuk hoe je de golven hebt gemaakt van dat jute band.

    groetjes Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Ik dacht bij het lezen van deze post waar gaat ze naar toe haha!
    Natuur is erg mooi en vissen ook maar van vissen hou ik zelf niet hoor brrr veel te veel muggen en zielig die haakjes hihi.
    Vis en dan vooral zalm is ook wel lekker maar ik moet bv niet denken aan inktvis of zoiets .
    Fijne zondag, ik ga zo dromen over vis denk ik haha
    Bye groetjes Maia

    BeantwoordenVerwijderen
  50. hoi Antoinette
    mooie mannenkaart
    ik heb ook weleens een dipje
    grtjs lisbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Hoi hoi Antoinette,
    wat heb je weer een gave kaart gemaakt, hahaha en dat verhaal, gelukkig is Richard ook geen visser, wij gaan samen liever fietsen, wandelen of zwemmen...
    Die mannen op de foto zijn trouwens niet te versmaden, hahaha alleen maar kijken natuurlijk...
    Groetjes van daatje

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Leuk kaartje weer Antoinette! Liefs,
    http://littlecreass.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Leuke stoere kaart geworden. Leuk dat jute zo verwerkt.

    Groetjes, Sylvia.

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Goedemorgen,
    wat een leuke mannelijk kaart. Leuk gedaan ook met dat visnet en de andere details zijn ook leuk verwerkt. Fijne dag. Veel liefs, Elles

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Geweldig leuke kaart en een grappig verhaal er weer bij, toppie.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  56. wat een super gave visserskaart Antoinette en wat een leuke foto.
    ik heb hier geen vissers in de familie , maar wel bowlers.
    blijft het zelfde, ha,ha want ze gaan graag de hort op.
    maar hebben wij lekker tijd voor ons zelf.
    liefs An

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Hahaha jouw blogpost is weer geweldig :-D Wat een super mooie kaart heb je gemaakt!
    Ik eet wel eens graag gerookte paling... Van zalm en scampi's hou ik het meest! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen