vrijdag 2 mei 2014

EERST JE KAMER OPRUIMEN, DAN PAS BUITEN SPELEN!

Hoi blogvriendinnetjes,

Dit zei mijn moeder altijd , als ze mij van de straat plukte, omdat ik mijn kamer niet netjes achter had gelaten, hihihi! En ja hoor, daar ging kleine Antoinette stampvoetend twee trappen omhoog. Natuurlijk moest ik weer naar beneden terugkomen en opnieuw op een nette manier de trap op lopen, hahaah! En owwwww wat was ik van binnen aan het vloeken....boven aangekomen trof ik mijn "rotzooi"op bed aan met daarnaast de stofzuiger. Met volle tegenzin mijn kamertje gedaan en na natuurlijk twee keer opnieuw een controle van moeders mocht ik dan eindelijk weer met mijn vriendinnetjes spelen.


Achteraf ben je je moeder wel dankbaar dat ze je dit geleerd heeft, maar op dat moment owwww woest was ik , hihihihi! Als ze over straat riep: AAAAAANNNNNTOINETTUUU naar binnen!!! Ik : Jaaaa wat nou weer, waarom??? NUUUUU NAAR BINNEN, zei ze dan!

Tot nu toe is het dan ook voor een goed doel geweest, want als ze dan op visite komt en ze zegt, wat is het netjes bij je.... dan is het van ja, dat heb ik van jou geleerd hiihih! Ssssssssttttt, niet zeggen hoor, maar ze moest eens weten, dat het ook een rommeltje kan zijn. Maar op een gegeven moment ben ik het ook zat en dan ga ik aan de slag om alles weer spik en spam te maken. Dus het verleden heeft zeker zijn vruchten afgeworpen.


Ook nu weer, want....hebben jullie dat ook weleens, dat je overal kleine hobbyspulletjes liggen en dat je er geen vaste opbergplaats voor hebt? Het verdwijnt ergens in een la of misschien in de stofzuiger, haha! De oplossing hiervoor is Grayboard van Joy!crafts. Hiermee heb ik een bureau organizer gemaakt, waarin deze kleine hobbyspullen heel handig in opgeborgen kunnen worden.

Met dit "grijs"board, wat te vergelijken is met de achterkant van een schrijfblok, maar dan veel dikker, kun je alle kanten mee op om je eigen indeling voor een organizer te maken. En natuurlijk pimpen in je eigen stijl!


Mijn indeling is ongeveer 15 cm bij 25 cm groot en bestaat uit 5 bakjes, waarvan twee er een tussenschotje hebben. Alles is beplakt met designpapier uit het paper Bloc Romance van Noor!design, de mooie Lin & Lene swirls en de prachtige nieuwe roosjes, groot en klein. De grote rozen zijn bewerkt met paarse distressinkt. Zo ook alle randen van de organizer.


Er is plaats voor notities, lijm, inkt accessoires, pennen, scharen, paperclips, een gum en je paperdistresser etc. Daarnaast is er ook heel leuk Pulling ribbon verkrijgbaar. Deze zijn aan 2 kanten van de organizer te zien. De vlindertjes van Mery geven het weer een vrolijk en lenteachtige touch. En met de grappige Clearstamps Scrabble letters kun je ieder bakje een speciale bestemming geven. Als laatste kan een bijpassende gepimpte potlood natuurlijk niet missen. Dus dames, opgeruimd staat netjes, zeggen we dan!

Ben benieuwd wat het eerste zal zijn wat jullie zullen gaan opruimen in jullie hobbykamer. En een heel fijn hobbyweekend!

49 opmerkingen:

  1. Er ging even iets fout, dus opnieuw:)

    Haha, ik moest zo lachen om je verhaal want het is toch zo herkenbaar. Uit mijn eigen jeugd...maar ook tijdens de opvoeding van mijn dochters. Zo wilde ik graag dat er na het gebruik van de douche deze droog gemaakt werd, wij doen dit zelf ook altijd en het scheelt zoveel in kalkaanslag. Natuurlijk gebeurde het niet of half haha. Inmiddels zijn mijn meisjes volwassen en zelfstandig. Een woont in Leeuwarden en als we er naar toe gaan blijven we overnachten omdat het toch 250 kilometer enkele reis voor ons is. De eerste keer dat we er bleven slapen vroeg ze: willen jullie wel de douche droog maken na gebruik aub want dat scheelt zoveel..........lol. Leuk is dat, daarom vond ik je verhaal ook zo leuk. wat ik nog leuker vind is je creatie, wat een handige en vooral leuke manier. Iedereen kent het wel, kleine "rommeltjes", zo kun je dat allemaal terugvinden. Fijn weekend, liefs Hanny♥
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi hi, heel herkenbaar Antoinette, ik ben zelf nog redelijk opgeruimd, het is wat je zegt soms liggen er overal van die kleine dingen, en dan moet je gewoon weer eens aan de slag om alles te organiseren. Mijn dochter kent het woord zwijnenstal ook heel goed, want daar leeft ze in, een keer in de zoveel tijd begint ze zelf met opruimen, want ze weet dat ik er geen energie in ga steken in die zwijnenstal, dat moet je wel kunnen zien en anders deur dicht!. Je organizer is in ieder geval heel erg mooi geworden zeg, en zo heb je inderdaad alles heel netjes bij elkaar staan. En overzichtelijk en opgeruimd, wat wil je nog meer?? Fijn knutselweekend gewenst, groetjes, ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat heb je dat mooi gemaakt.
    Gefeliciteerd en een fijne dag.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel mooi gemaakt.Ik heb helaas geen hobbykamer moet dus alles direct opruimen Misschien ooit nog als de jongens de deur uit zijn.
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw, super leuke en mooie organizer! Wie wil dat nu niet op zijn scraptafel :-)
    Liefs, Deborah

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hi Antoinette. Je hebt het prachtig gedaan. Ik heb gisteren bij de Action twee gewone stapellaadjes gekocht en die staan nu op de bank achter de tafel. Kan ze zo op bed zzetten. De bovenste heb ik gevud met de dingen waar ik mee bezig ben en mijn werkdoosje, scharen ijmpennen, kit ed en de onderste met uitzoekwerk, wat ik wil gaan maken.
    Opruimwoede noemt Wim dat. gr leny w

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi hoi Antoinette,
    ja ja hoe herkenbaar!
    Zeker wat mijn eigen kinders betreft,
    ik deed het net zo als jouw moeder, alles op bed en de stofzuiger der bij hihihi....
    en als ze thuiskwamen uit school was het vaak een spoor van tassen jassen enzovoorts.. tot ik het zat was en alles netjes in de tuin deponeerde...
    dat heeft wel geholpen....
    Je bureauorganisator is geweldig mooi!!!
    Prachtig gemaakt!
    Groetjes van daatje

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Jahoor, heel herkenbaar ook voor mij...en geef het nu precies hetzelfde door aan mijn dochter.
    Ben altijd al een perfectionist geweest en als het nu enigszins een puinhoop is en dochterlief komt binnen zegt ze gelijk grrrr wat is het hier een troep zeg...eerst maar even opruimen (6 jaar he ;-) kijken hoelang ze dat nog volhoud maar goed het is wel handig...we zitten nu samen kaartjes te maken ook erg leuk en gezellig en wat een leuke organizer heb je gemaakt, dat is zeker handig! En ziet er nog gaaf uit ook!
    Fijne dag!
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Haha wat een verhaal.
    Ik moet er steeds om lachen met wat je allemaal in je blogberichten schrijft. Je moet een boek uitgeven Antoinette, 'k weet zeker dat je massa's exemplaren gaat verkopen ene ... rijk van worden.
    Mooi zeg, wat je gemaakt hebt.
    Alles zal nu wel netjes zijn plaatsje blijven behouden.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heeeeeeeeeeeeeeel herkenbaar, zowel de rommel als je moeder en jij whahaaaaaaaaaa en ik denk dat ik niet erg veel anders was als moeder! Ook al ploften we destijds zowat van verontwaardiging, prima leerschool die gewoon wordt doorgegeven. Moet je natuurlijk niet aan het kaarten maken beginnen, zit je continue in de rommel, die ik elke keer opruim en dan gaat het circus weer van voor af aan beginnen met de volgende creatie. Jij raakt in ieder geval kleine dingetjes nooit meer kwijt met deze superrrrrrrrrrr organizer!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Een super organizer Antoinette, en heel herkenbaar hoor je verhaal dat blijkt wel uit de reacties! En met drie zonen en een man in huis liet ik het ook niet allemaal op mij neer komen hoor! En nu krijg ik van de schoondochters te horen, dat ze zoveel kunnen in het huishouden...nou dan is die taak goed gelukt! Tegenwoordig hebben ze alle twee een baan, dus moeten de andere verplichtingen ook samen worden gedeeld. Bij ons vroeger thuis, hoefden de jongens nooit wat te doen in het huishouden, alleen de meiden....Toen dacht ik als ik later zonen krijg ga ik dat toch anders doen, en op een leuke manier is me dat aardig gelukt!
    Liefs van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een leuke organizer... zo heb ik ook allerlei doosjes al vol zitten en her en der staan, maar die van jouw is een stuk mooier hahaha.
    xxx Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hihi, die moeders zijn ook allemaal hetzelfde...en de kinderen ook :o)
    Maar wat een prachtige creatie heb je weer gemaakt. Nu moet het toch wel lukken om alles netjes opgeruimd te houden! LOL
    Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Oh oh oh....Die moeders van toen en tegenwoordig!
    Wat zal je kwaad geweest zijn TOEN!
    Maar zoals je zelf al zei in je bericht het heeft WEL zijn vruchten afgeworpen!
    Ik denk dat iedere dochter wel een tik van huis meekrijgt als ze op zichzelf gaan wonen, al was het maar het merk koffie, wasmiddel, en goedkope winkeltjes tik! Even verder kijken of het goedkoper kan en dan toch maar weer terug naar winkel 1!
    Je organizer is SUPERRRRR, heel leuk gemaakt en je hoeft niet meer te zoeken naar een pen, ( die het doet) en een memo'tje.
    Zal best even passen en meten zijn geweest, maar je hebt het weer voor elkaar gekregen!

    Groetjes
    Ada

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hallo Antoinette,
    Geweldig stukje heb je weer geschreven en, het klopt helemaal.
    Je organizer is helemaal super.Mooi gedaan hoor.
    Groetjes van Marian.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik denk dat jou stukje voor bijna iedereen herkenbaar is...en dat we allemaal dankbaar zijn dat we opruimen geleerd hebben. Komt goed van pas bij het hobby'en... maar creatieve mensen hebben toch geen rommel.....!!
    Je organizer is gaaf! Hele mooie kleur ook!
    Fijn weekend, liefs Ditta

    BeantwoordenVerwijderen
  17. heel erg mooie gemaakt Antoinette.
    sorry dat ik je tekst niet lees, maar ik wil mijn volgers elke dag langs gaan die er iets op hebben gezet [ tenminste als ze ook eens bij mij komen wat niet altijd gebeurt ].
    Daarom reageer ik niet altijd op je verhaal.

    gr karin

    BeantwoordenVerwijderen
  18. supermooi gemaakt en zo netjes georganiseerd, prachtig, liefs, Marion

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ehm....het eerste dat ik op ga ruimen in mijn hobbykamer???? Alle zooi van mijn buro anders kan ik helemaal niets meer doen hahahaha. Is meestal wel zo opgeruimd hoor, kwestie van even bezig zijn.
    Je organizer ziet er prachtig uit, zal zeker mooi staan bij je.

    groetjes Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Prachtig gemaakt Antoinette en wat een leuk verhaal.

    Groetjes,
    Nans

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Een hele mooie creatie Antoinette, en je verhaal zo herkenbaar... Eerst je kamer opruimen of je gaat het hele jaar niet meer buiten.. als ik dan niet direct binnenkwam, stond er een grote grijze zak volgestouwd met mijn spullen. Toen zei mijn grootmoeder (heb geen moeder)"jij kwam niet meteen binnen, dus heb ik het voor je gedaan" De zak verdween voor enkele weken achter slot en grendel,net zolang tot ze vond dat mijn kamer terug op orde was en ik het zo hield.. :) Tuurlijk zijn we daar nu dankbaar voor, ik hou niet van rommel, ik kan het niet vuil in huis zien liggen, en heb een hekel als de douche en kranen nat achterblijven.

    Lieve groetjes
    Inge

    PS, en nu je kamer opruimen hoor :) :)

    BeantwoordenVerwijderen
  22. hoi antoinette
    heel herkenbaar en toevallig was ik vandaag samen met mijn dochter de kinderkamers aan het uitmesten,hihi en daar kwam wat uit aan prullaria maar nu is alles wel spic en span en wat de hobbykamer betreft probeer naar iets gemaakt te hebben alles weer op zijn plek te leggen maar soms gebeurd dat effe niet wegens andere dringende zaken maar het blijft wel voor mij liggen,haha dus jou organizer ziet er super leuk en handig uit zal het zeker opslaan in mijn koppie!!
    groetjes corry

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Whow! Mooi gemaakt, en zo handig!
    Super.
    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Het verhaal komt me erg bekend voor....met dit verschil dat mijn moeder dat niet tegen mij moest zeggen (ik was/ben heel erg netjes en precies) maar wel tegen mijn zusje en broertje. En hoeveel ik het al tegen mijn kinderen gezegd heb...ik weet het niet meer. Ik kan gewoon niet tegen troep en ruim dan ook na elke kaart/creatie alles op voordat ik weer aan iets nieuws begin.
    Je hebt een leuke organizer voor op je bureau gemaakt!
    Groetjes Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Prachtig gemaakt Antoinette klasse hoor.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Mooi gemaakt en erg handig en zeker OPGERUIMD ha ha ha .groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Het is allemaal heel herkenbaar, maar je hebt er iets super moois van gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Hahaha heel herkenbaar je verhaal Antoinette. Wat heb je dit schitterend gemaakt, ik vind het prachtig. Heb helaas geen hobbykamer dus toch maar alles weer terug in mijn kistjes en hop naar mijn verborgen halletje.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Leuk doosje Antoinette. Erg handig.
    Wat een leuk verhaal heb je er weer bij gemaakt (lol)
    Groetjes Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Haha..Antoinette,
    Ik heb ook zo'n dochter die echt een bende van haar kamer maakte en nu..woont ze samen en is het super netjes in haar huis..dus het kan veranderen..Je hebt een prachtige organizer gemaakt, kun je veel losse spulletjes in kwijt..Leuk materiaal dat grey/gray board je hebt het heel mooi aangekleed en afgewerkt..fijn weekend, liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Hoi Antoinette, ik vind m geweldig!!! Kei gaaf!!!
    En ja, wat jij beschrijft is ook voor mij herkenbaar hoor! Echt grappig dat de meeste dat ook zo hebben ervaren!!!
    Fijn weekend, Lieve groet, Irm

    BeantwoordenVerwijderen
  32. ☺☺☺ Om VROLIJK van te worden. Zowel van je verhaal als van die PRACHTIGE organizer ☺☺☺.
    Ook van je andere creaties hieronder heb ik GENOTEN.
    Nog een heel fijn weekend toegewenst.
    Liefs Wilma ☺☺☺

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Prachtige organiser heb je gemaakt, het is zo bij jou weer een stukje opgeruimder 😃
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  34. hoi Antoinette
    heel herkenbaar, ik heb wel een hobbykamer,maar dan zit ieder hier in huis in een ander kamer zo dus zit ik met mijn spulletjes nog lekker bij de kids en dan maar steed opruimen, mooi organiser
    grtjs Lisbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Hihihi. Vroeger was ik ook zo'n sloddervos. Nu, daarentegen ben ik echt wel een pietje precies. Voordat ik aan het volgende begin wordt eerst alles netjes opgeruimd. Dus al het gemopper van mam, en alle vuilniszakken die pap aan de straat heeft gezet, heeft toch wel geholpen. Maar met zo'n leuke bureau organizer was het zeker een stukje makkelijker geweest ;o)

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Hahaha wat heerlijk om je verhaal erbij te lezen.
    Heel herkenbaar ook, en ik doe nu precies hetzelfde bij mijn zoon hahahaha.
    Maar deze organizer is natuurlijk super handig rn een geweldig eyecatcher op je buro dan wil je toch graag opruimen ? :) hij is echt Supermooi!!
    Groetjes Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Haha leuk verhaal met plaatjes. Ik zelf ben nooit een sloddervos geweest. Maar als ik aan het freubelen ben gaan alle remmen los en ligt alles vol!!!OOk op de grond maar met mijn nieuwe kast is dat een stuk minder. Jippie hihi. Leuke creatie!!! Ik had hem geloof ik al eerder gezien op FB toch? of was dat een andere! Ik zie zoveel moois altijd.
    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  38. We hadden zussen kunnen zijn Antoinette! Zo herkenbaar dit! Alleen was het meestal mijn vader zijn en nou terugkomen ;-) Mijn moeder wist dat ik een hekel had aan poetsen, dus mocht ik andere klusjes voor haar doen (boodschappen of de tuin, deed ik heeeeeeel wat liever!) Wat staat je bureau er nu gezellig bij, en idd heeeeeel erg opgeruimd ;-) Goed gedaan! Groetjes, Ira
    Ira’s Crea Corner

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Herkenbaar verhaal, zie ik. Mijn moeder hoefde dat tegen mij niet te zeggen. Mijn kamertje was zo klein dat ik geen rommel kon maken, 2 x 2,5 meter. Maar opruimen moest ik toch, als oudste van 4 kinderen moest ik de slaapkamers van mijn zusjes, broer én mijn ouders elke zaterdag poetsen. Dat deed ik gewoon iedere week omdat ik dat moest, er was geen discussie mogelijk in die tijd. Je organizer is mooi en erg handig, hier zal je nog lang plezier van hebben. Lieve groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  40. OOohhh Antoinette, wat weer een heerlijk verhaal!! Gelukkig niet herkenbaar voor mij en ook niet bij mijn dochters. Wij zijn heerlijk opgeruimd, hahahha!!
    Je creatie vind ik helemaal geweldig en supermooi zeg!
    Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Wauw, wat heb je dit weer prachtig gemaakt. En ja zo als de meeste bloggers herken ik het verhaal ook helemaal. :-))
    Groetjes, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  42. wat een leuk verhaal en zo herkenbaar.
    af en toe moeten we eens opruimen he?
    je hebt een prachtige creatie gemaakt en heb je alles meteen mooi bij elkaar.
    liefs An

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Wat een geweldig verhaal weer Antoinette....en zo herkenbaar.
    Gave organizer heb je gemaakt, lijkt mij ook wek wat want ik ben echt altijd van alles kwijt op mijn hobbytafel. Lijkt soms wel dat ik de helft van de tijd dat ik daar aan het freubelen ben op zoek ben naar het en of ander.
    Liefs, Diana

    BeantwoordenVerwijderen
  44. hi hi ja je verhaal antoinette daar kunnen velen zich in vinden denk ik

    een super mooi en handige organizer gemaakt meid in mooi paars ikmheb alles in een doosje zitten maar dit is ook mooi

    lieve gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Prachtige organizer, hele mooie kleur.

    En ja, het verhaal is zo herkenbaar!

    Liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Ik geloof dat dat wel heel herkenbaar is, dat heeft iedereen wel
    meegemaakt hahaha.
    Maar je organizer ziet er wel heel erg leuk uit, een mooie oplossing
    voor alle losse spulletjes ☺
    Gezellige en fijne (knutsel) dagen ☼
    Liefs van Erica
    {Heidebloempjuh}

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Een prachtige creatie Antoinette!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Prachtige organizer Antoinette, zo blijft in ieder geval je werkblad lekker opgeruimd!
    groetjes, Janet

    BeantwoordenVerwijderen