vrijdag 26 juni 2015

CARPE DIEM!

Hallo allemaal,

Pluk de dag, dames!  Kom vroeg uit de veren, haal alles uit de dag, want nu is het de tijd voor aardbeien, kersen en bessen! O, zo heerlijk door de yoghurt, mmmmm. Daarom heeft Joy!crafts een mooie homedecoratie uitgebracht. Het MDF setje bestaat uit een kruiwagen, schepje en gieter. Hiermee kun je je moestuintje zeker oppimpen en een boost geven, zodat er genoten kan worden van vers, sappig zomerfruit.


Het MDF setje is beplakt met designpapier uit het Berry Sweet papierblok. De afbeelding is natuurlijk de kleine Noor en staat model in het papierblok Summerlovin Paper & Pictures. Een lief klein blokje met 10 cm bij 10 cm met zomerse afbeeldingen. De kruiwagen is al aardig vol geraakt met rode en blauwe bessen. Vers geplukt en de aardbeien schreeuwen ook om opgegeten te worden. Deze zijn gemaakt met een hartjes stencil. Daarna zijn met Versamark, wit embossingpoeder en de heattool door middel van de grunch dots clear stamp de witte stipjes aangebracht. Als kroontje is een stukje gebruikt van het takje uit de serie Fantasy Love...... Voilà uw eigen gekweekte aardbeitjes!


Met een witte acryl stift heb ik de lieveheersbeestjes oogjes gegeven. Dit zijn de schattige Add-ies, die eigenlijk bedoeld zijn voor de Band-it elastiekjes, maar jullie zien het, het doet het ook goed op een homedecoratie. Het mondstuk van de gieter is beplakt met blauwe pareltjes, zo kan het fruit lekker genieten van een brushdouche, haha! De rode besssen, die op de grond zijn gevallen, zijn van piepschuim en bewerkt met rode inkt. De madeliefjes in het gras groeien al aardig en de aardbeitjes doen het ook uitstekend tussen de mooie blauwe bloemen van Lin & Lene. Deze zijn twee keer gestanst, in twee verschillende designs. Van het tweede stansje is het buitenste gedeelte er afgeknipt en versprongen op de eerste bevestigd. Nu zijn we de hele moestuin even nagelopen. Gaan jullie ook zo genieten van al dit moois en lekkers? En het is nog gezond ook! hihihihi....

Een heel fijn weekend, xxx

22 opmerkingen:

  1. prachtige buiten creatie Antoinette, zomooi bewerkt.

    gr karin

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk gedaan, Antoinette, Ziet er super zomers uit, helemaal leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

  3. Een super geweldig projectje heb je hier gemaakt,
    helemaal te wowww mooi en vrolijk en gezellig ☺
    Een leuk en gezellig (knutsel) weekend
    Liefsss van Erica
    {Heidebloempjuh}
    {DT De Egel}

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het ziet er allemaal heel gezellig uit Antoinette! Heerlijke zomerkoninkjes en alles zo mooi gepimpt met ....van alles en nog wat! Prachtig gedaan en weer een hele leuke blogpost!
    Fijn weekend en lieve groetjesvan Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuk setje!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gaaf verhaal en mooi gemaakt. Ik zelf ben razend benieuwd naar de bessenstruiken , druiven en perenboom. De aardbeienplant hebben we bij ons en we hebben iedere 2 dagen allebei een beschuit met eigen aardbeien. Maar thuis ???? Succes met je werkstuk. gr leny w

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heel mooi deze vrolijke groentetuin Antoinette...wat heb jedaat allemaal mooi op elkar afgestemd...en ook de afwerking is weer SUPER....net als het verhaal erbij...
    Ik wens je dan ook nog een heel fijn weekend toe...

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Geweldig om je verhaal weer te lezen en je hebt van het mdf ook weer iets fantastisch gemaakt! Zo lief die foto en leuk bedacht de aardbeitjes en kersen met leuke bloemetjes.
    Het is weer een prachtige zomerse creatie !
    Fijn weekend
    Groetjes Maia

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heel erg mooie creatie Antoinette, dat fruit hebben we afgelopen week in veel stalletjes in de Betuwe zien liggen en er natuurlijk ook wat van gekocht, mmmmmmmmmmmmm lekker....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ja, pluk de dag en al dat lekkere fruit, ik heb gisteren lekkere kersen gekocht..In jouw tuintje staan ook lekkere dingen, mooi hoe je alles weer hebt gecombineerd, een prachtig tafereeltje..
    groetjes,
    Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi hoi Antoinette,
    wat heerlijk deze creaties van jou zo fris en vrolijk en fruitig en niet te vergeten zo zomers!!!
    Heel mooi gemaakt!
    Liefs van Martha

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Antoinette met zo'n geweldig vrolijke MDF creatie kan je niet anders dan de dag plukken :) Wat ontzettend leuk gemaakt! Heerlijk zomers en de lieveheersbeestjes zijn een super leuke touch :)
    Groetjes Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Leuke creatie! Die aardbeien zijn om te smullen.
    groetjes, Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hoi Antoinette,
    Meis bij het lezen van het door jouw geschreven stukje loopt het water uit me mond en krijg trek in al dat lekkere fruit.Moet ook bekennen dat ik net een croissantje met aardbeien op heb.Leuke stansjes zijn dit allemaal hè heb er ook al een kaartje meegemaakt.

    Meid wat laat je ons weer van een super leuke creatie van jouw genieten toppie,en onderdaad CARPE DIEM!!! Nou dat doe ik ook elke dag hoor we zijn maar een mens van een seconde!

    Antoinette fijn weekend met lekker veel zon,
    liefs Nit@
    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  15. hoi Antoinette
    wat een mooi projectje
    grtjs lisbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Oh wauw wat een prachtige creatie is dit. Je hebt er een heel werk van gemaakt. Ik vind het knap! Zo leuk om steeds weer wat te ontdekken!
    Lekkere zomers en die is gekomen!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Prachtige creatie. Lekker vrolijk en fris. Maar vooral zomers
    Groetjes, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  18. super mooi met kleine noor onze kleine diva ha ha er bij leuke detials er op verwerkt
    lieve gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen