zaterdag 9 januari 2016

NOG EEN BEETJE 2015...FF BIJKLETSEN!

Goeiedag creameiden,


We zitten al weer halverwege januari van het nieuwe jaar. Hoog tijd om even bij te kletsen en jullie alsnog een spetterend jaar toe te wensen.

Over de laatste 2 maanden van 2015 zijn er best wel wat nieuwtjes te melden, waarvan sommigen het wel al weten via facebook. Maar vond het ook wel leuk om het om te zetten in een blogbericht.
Daar ik ook het laatste kwartaal van 2015 het rustiger aan heb gedaan en jullie zullen het vast wel gemerkt hebben, dat het mij niet meer lukt om iedere keer bij jullie op het blog langs te komen. Maar ik doe het nog wel hoor... vergeet dat niet...Vandaar dat ik nu een hoop te vertellen heb en aan jullie te laten zien. Hoop dat jullie dat alleen maar gezellig vinden, toch?


Ok, laat ik beginnen met mijn verjaardag op 16 november... uiteraard gevierd en heb mijzelf verwend met wat gespaarde centjes en verjaardagsgeld. Ik zat er al een tijdje over te dubben, veel opgezocht op google en youtube enzo... Jullie zien het al een joekel van een doos, hè? hahahaha.


Yesss, het is de Silhouette Cameo met extra artikelen. De rolletjes en gekleurde blaadjes is vinyl en flex. Dit kun je verwerken op T-shirts en bijv. ramen. Ik ben er flink mee aan het stoeien, want natuurlijk wil niet alles in 1 keer lukken. Hier heb ik 2 voorbeeldjes, welke ik uiteindelijk met de juiste instellingen uit dit super apparaat kreeg!


Hij snijdt als een tierelier, hahaha, zelfs hele fijne items kan hij aan.


Deze kerstkaart is er ook meegemaakt. het is een soort van boxkaart welke je gewoon plat kan vouwen. Het patroon komt uit de Silhouette store, wat net een snoepwinkel is, joh. Je kijkt je ogen uit en een patroontje is v.a. 0,89 euricentjes. Ik heb nog veel te leren... en moet ook ff geduld hebben om alles uit te zoeken. Maar dit is echt een top en gaaf apparaat hoor!

Nu ik een kerstkaart heb laten zien, gaan we over naar de kerstboom? Neeeehhh, dit jaar geen kerstboom, maar een kerstdorp neergezet en hier en daar in huis versierd. Ook super leuk om op te bouwen en te struinen in de tuincentra's naar nieuwe en leuke poppetjes, huisjes en aankleding! Dit jaar hebben we er een skipiste aan toegevoegd. Hij staat net aan op de foto aan de linkerkant.


Gemaakt op een dressoir met een grotere losse houtenplaat, samen met piepschuim platen om hoogtes te maken en dan maar creatief aan de slag met mos, sneeuw en hout...vooral in de avond is het een heel mooi gezicht. Nu staat hij nog steeds, maar binnenkort zullen we denk ik wel dat we gaan opruimen, jammer hihihi! Volgens jaar weer wat anders verzinnen voor de opbouw...


Met Sinterklaas hebben we gezellig met zijn tweetjes genoten van ons eigen prakkie! Dinner4All van Princess. Dit is super, ieder eigen bord met grillplaat.. spettert niet zoals gourmetten en/of steengrillen. Het zit er als het ware tussen in. Echt een aanrader.. Je kan de set uitbreiden met meerdere borden/aansluitingen. En heel makkelijk schoon te maken, bordjes kunnen er af in hup in de vaatwasser... en de plaat alleen maar goed onder de kraan met druppeltje afwas. Met de Kerst hebben we dit ook gedaan met mijn schoonouders en die vonden het helemaal geweldig! Geloof dat de set voor 4 personen 99 euro kostte...echt waar voor je geld.

En dan zitten we net na Sinterklaas. De meesten weten wel dat ik veel gedonder en medicijnen  heb vanwege mijn auto-immuunziekte welke op mijn oogspieren slaat. En waar ik begin 2015 aan geopereerd was, vanwege het dubbelbeeld wat ik hield. Sinsdien gaat het top en nog steeds. O, O, wat een ellende en pijn had ik toen... maar laten we dat asjublieffff vergeten! Denk nu alleen aan alle leuke dingen en hoe goed ik mij voel.


Net na Sinterklaas dus, was het weer tijd voor een bezoekje aan de oogpoli in het UMC in Utrecht, ff op controle en alles was goed, arts was tevreden met de testjes en ik ook. Maar omdat ik toch nog in een bepaalde richting niet goed zag, was ik in de herfst op een wachtlijst gezet om deze kleine correctie alsnog toe te passen in hetzelfde oog, maar dan een andere spier. Het ging om de bovenste schuine oogspier.Dit schopt het beeld wat ik nu heb niet in de war, dus baat het niet dan schaadt het niet. Dus ik zei: Kom Maar Op, ik ben er klaar voor!!! Maar de oogarts zei dat de lijst nog lang was en wel ongeveer 3 maaanden zou duren voor een oproep. Dus ging er vanuit dat het pas bijv. februari of maart 2016 wel een keer zou worden....Nouuuuu, dus niet hihihih. Ik mocht 17 december al onder het mes!


Was als eerste na de middag aan de beurt en ging onder volledige narcose. Operatie was volgens van plan verlopen en was drie kwartier later op de uitslaapkamer. Ik had veel zalf in mijn oog, dus zag erg troebel en ook veel bloed in mijn oogwit, wat ik nu nog steeds een beetje heb. Het prikte ook erg in verband met de oplosbare hechtingen. Maar dat heeft tijd nodig en het herstel om te bekijken of het beoogde resultaat is bereikt, is gemiddeld 2 maanden, dus moet geduld hebben.  Ik had wel veel tijd nodig om op aarde terug te komen, wat kan je soms raar uit die narcose komen joh...maarrrrr 2 boterhammen met kaas en een thee ... Wat kan dat heerlijk smaken hihihi. Oogarts kwam ook nog even langs om te checken, heel lief! En om een uur of half vier gingen we naar huis. In de auto was ik zo weer vertrokken en ben thuis ook weer als een blok in slaap gevallen.
Eenmaal thuis  en weer wakker van 2 uur geslapen te hebben op de bank... heb warempel (weer) geen napijn! A.s. maandag 11 januari mag ik weer op controle komen en tot nu toe ben ik super tevreden! Dus ben benieuwd wat de bevindingen van de oogarts zijn... Spannunnnt. Jullie horen nog hoe het is verlopen.

Dit is wel een oude foto, hebben al tijdje andere stoelen

Onderhand had Arjan al kerstvakantie opgenomen en was lekker 2 weekjes vrij en er stond ook nog een projektje op het programma, namelijk de computerkamer opnieuw opknappen. Ik knutselde altijd in de woonkamer aan de eettafel en het werd hoog tijd dat ik een eigen comfortabel plekkie zou krijgen. Nouuuu dames, wat een handige vent heb ik toch! Een Bob de Bouwer 2 hoor, echt waar, hahahaha. Waar mogelijk heb ik een beetje meegeholpen, want mocht geen zware dingen doen i.v.m. mijn oog en voelde mij ook snel steeds vreselijk moe. Dat zal de narcose wel geweest zijn, denk ik.


Een geheel nieuw computer/hobbyhonk... Alles weer wit geverfd. Was eerst pastel groen/mint. Super lang keuken-werkblad, matten op de vloer ter bescherming van de wielen van bureaustoel. Laminaat, zelfde als in onze slaapkamer. Ladekast op wieltjes van IKEA onder bureau. Aansluitpunten en laadpunt op hoek van bureau voor Silhouette Cameo, fotocamera, tablet etc... de hele rattaplan hihihihi!



Achter mijn plekkie inkjet en laserprinter en alllll mijn hobbiespullie in kassies plus nog stukje van Arjan's bureau om te stansen. De rest is Arjan's computerplek.... Zieligggg???
EGGGG nie, hij heeft een geheel eigen hobbykamer, waar een klein clusterbompje (Najib Amhali uitspraak) is ontploft... Mijn distressinkt kastje staat in de lijmklemmen en links staat mijn mallenbord die onderhand ook droog is, klaar om magneetband erop te doen. Deze komt achter de deur tegen de muur te hangen. 



En ja hoor, paar daagjes later... Kijk hij hangt! Een dunne MDF plaat met magneetband, welke eigenlijk bedoeld is voor horramen, bij de Karwei. Super, super en reuze handig. De rest, zoals Kerst of ander specifiek thema zit in een koffertje en andere merken zit ook nog in magneetmappen.
Voor mij overzichtelijk, echt te gek systeempju!


Alleen ik had een probleem, hihihihi! Raden??? IK HAD TOTAAAL GEEN INSPIRATIE, WHAHAHAAHA...Grrrrr. Lol, een paar meiden op facebook zeiden, dat het véééél te netjes was en dat ik troep moest maken om het op gang te brengen, hihihi! Die tip heb ik ter harte genomen en ja hoor, beetje bij beetje is toch al een kaartje van mijn hand gekomen, pfffttt.


Nu zitten we met zijn tweetjes gezellig boven en kan zelfs ook nog TV kijken op mijn pc en facebooken en blogberichten typen, zoals jullie merken, hihihih! Een geweldig mooie en leuk hobbyhonk heeft Arjan gemaakt... echt super blij mee.

Hoop dat jullie mijn bericht weer leuk vonden en we zijn weer bijgepraat, ben benieuwd wat jullie van dit alles vonden, ik had al een klein blogrondje gedaan en morgen ga ik bij de anderen even spieken, ok? Knuffel van mij en geniet van jullie weekend, doei doei...

35 opmerkingen:

  1. Joh wat een verhaal weer!
    en dat van je operatie had ik gemist, ik hoop dat de oogarts ook tevreden is en je er weer een tijdje mee voor uit kunt want pfff die stomme reuma je wordt er soms tureluurs van.
    Lekker genieten op je nieuwe plekkie het ziet er top uit!
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Alles is prachtig geworden Antoinette, supermooie hobbykamer heb je gekregen, lekker genieten van al dat moois....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi plekkie geworden Antoinette. En idd als je geen rommel hebt, is je inspiratie weg.
    Kan er over mee praten.
    Heb door het idee van Ikeabakken op planken, flink huisgehouden in mijn hobbykamer. Maar ..... nu weer beginnen? Mij lukt het niet. Helaas. Misschien na vrijdag as bij Ineke Bezemer de workshop.
    Maar ik weet nu waar de dames van de diverse blogs de uitspraak vandaan halen: "Creatievelingen hebben geen rommel maar creatieve ideetjes."
    Ik weet nu: Helemaal waar !!!! grts leny

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een heerlijk verhaal was dat Antoinette...ik heb er van genoten ...ik had er niets van meegekregen op Facebook ....
    maar daar ben ik ook niet veel te vinden...
    ook voor jou een heel goed en gezond en creatief 2106 gewenst
    Wat een schitterende hobbykamer heb je gekregen...een beetje jaloers ben ik wel....dat mag hè...ik zit nog steeds in een hoekje in de woonkamer, en dat kan er ook vreselijk uitzien ...en zomaar een mooie silhouette Cameo gekregen...waar je schitterende creaties mee gesneden heb....waar heb je die gekocht??...als mijn klein Cricutje van 9 jaar het begeeft komt er hier ook eentje....Ik heb er al voor gespaard...maar om deze nou niet meer te gebruiken vind ik zonde....snijdt ook nog best goed...
    En hopelijk gaat het met je oog goed verlopen en is de arts maadag heel tevreden...
    groetjes
    Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nou..... 1 vers bakkie koffie ??? Doe maar een thermoskan!
    Wat een heerlijk blog bericht heb je gemaakt.
    En wat is veel gebeurd en gedaan!
    Zowel Bob de bouwer als jij hebben niet stil gezeten en wauw wat een mooie hobbyhut/computerkamer heb je zo, heerlijk de ruimte en alles bij elkaar!
    Daar gaan vast weer mooie creaties vandaan komen.
    Groetjes
    Ada

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Super verhaal weer Antoinette,
    Ik wens je heel veel plezier en succes met kaarten maken in dat prachtige hobbyhok van je. Bij mij is het net zoiets (en ook troep hoor) en ik geniet er dagelijks van.
    Groetjes van Marian.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een heerlijke blogpost heb je weer geschreven. Mooie kaart heb je gemaakt. En dat verjaardagscadeau is helemaal super! Je kamer had ik inderdaad al op Facebook gezien en die lijkt me heerlijk om in de knutselen! Hoop dat je 11 januari een goed bericht krijgt van de oogarts.
    Een fijn weekend en groetjes, Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ben wel een klein beetje jaloers Antoinette op die mooie hobbykamer van je.Mooi kado heb je gekocht voor je verjaardag.Heb je bericht met plezier gelezen.Gr.oke

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een gezellige blogpost weer meis...heerlijk een eigen plekkie voor je rotzooi haha. Ik heb ook zo'n kamer en ik kan er zelf bijna niet meer bij....zoooooveel zooi heb ik. Moet nodig opruimen maar kom er niet toe...helaas teveel aan mn hoofd!
    Leuke spullen heb je gekocht!
    Liefs Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Vergeet helemaal te schrijven dat ik je kaart een topper vind!
      Liefs Ellen

      Verwijderen
  10. Wat een mooie kaart heb je geplaatst.
    Prachtig cadeau heb je van je gespaarde centjes gekocht. Mooie creatie heb je er ook al mee gemaakt.
    Gelukkig dat de operatie goed is gegaan. Fijn ook dat je er al helemaal tevreden over bent, heb je het in ieder geval niet voor niets laten doen!!! Succes met de controle maandag.

    Fijn weekend.

    Groetjes, Astrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Weer helemaal bijgelezen en genoten van de mooie foto's. Wat ziet je hobbyplek er super gaaf uit, joh. Dat is nu echt genieten!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. wat heerlijk dat het weer beter met je gaat, weet je nog, dat we vorig jaar zaten te mailen over pijnmedicatie.
    Ik kan bij jou verhaal weer veel heerlijk schrijven, het eten ziet er heerlijk uit en die kamer is ook een heerlijk plaatje. De inspiratie komt vanzelf.
    lieve groetjes Henrike
    succes een maandag

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Antoinette wat een mooie hobbykamer!! Daar kan je heerlijk in knutselen met jouw nieuwe Cameo :) Super dat je die jezelf cadeau hebt gedaan! Wat fijn dat jij en de oogarts tevreden zijn maar zo te lezen ben je er nog niet :( Het eten zag er lekker uit :) De kaarten die je hebt gemaakt met de Cameo zijn super mooi! Hopelijk komt jouw inspiratie snel weer terug :)
    Groetjes Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Nou, wat een gezellig verslag! Ik ben er op mijn gemak maar even voor gaan zitten. Fijn al de foto's anders had ik echt niet gesnapt hoe je dat met Sinterklaas had gedaan met eten. Maar dat is gaaf zeg. Nog nooit van gehoord en nog nooit gezien. Heel erg handig en leuk!
    En je kamer ziet er top uit. Als ik het eerder gezien/gelezen had, had ik je dezelfde tip gegeven. Gewoon gaan zitten rommelen en prutsen en dan komt de inspiratie wel. Zal wel per persoon anders zijn, maar in de troep op mijn bureau vind ik de gaafste ideeën! Wat zul je veel plezier beleven aan je Cameo! Nu al prachtige dingen gemaakt. Helaas is je kaart nooit gekomen...domme post!
    Veel gezondheid gewenst en weinig doktersbezoekjes in 2016!
    Lieve groetje,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  15. wat heerlijk om te lezen dat het zo goed met je gaat en leuk dat je handige bob de bouwer er zoiets moois van hebt gemaakt en vond de oplossing van de stansen wel heel handig die ik in mijn koppie houd hihi want ik moet ook nodig mijn hobbyhok opruimen
    het gaat je goed en veel hobbyplezier!!
    groetjes corry

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hoi Antoinette,
    heel leuk verhaal, alle foto's heb ik gezien op FB en ik blijf het nog steeds veel eten vinden (5 dec.) Ik vind je hobbykamer super en je wandje met mallen echt keileuk..ik heb alleen geen lege wand..
    Ik hoop dat er heel veel prachtige creaties gemaakt zullen worden,
    groetjes,
    Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een heerlijk en vooral positief verhaal Antoinette! Ben zo blij voor je dat het goed gaat met je ogen...de oogarts zal ongetwijfeld net zo tevreden zijn als jij.
    Je hobbyhonk is super geworden! Volgens mij het ik hetzelfde Ikea ladenkastje als jij (baas boven baas: ik heb er 2).
    Na het maken van je prachtige kaart ziet alles er wel 'leefbaarder' uit☺☺
    Geniet er maar van!
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ik ben niet zo veel op facebook dus ik heb dit alles gemist, maar ben nu wel behoorlijk bijgelezen. Ik val bijna achterover zoveel dat je hebt doorgemaakt met je dubbel zien en je operatie. Gelukkig gaat het nu de goede kant op en hoop ik echt dat je snel weer heel normaal kan kijken. Goed om te lezen je alle feestdagen hebt genoten met steengrillen en familie. Geweldig mooie hobbyhonk heeft Arjan gemaakt en wat super gaaf dat magneetbord met de mallen. Jeetje dat is nog eens lekker overzichtelijk. Daar ga ik ook na uitkijken want lijkt mij heel praktisch.
    Geniet van je weekeinde en een goed herstel met je ogen.
    Groejtes, Els

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hoi Antoinette Had geen idee dat jij ook Graves hebt dus voor mij is je verhaal heel herkenbaar.,ben in 2011 geopereerd.Moest ook een 2de keer en mijn linkeroog is helaas iets afwijkend van het rechteroog. De 2de keer was zo vreselijk pijnlijk dat ik het zo laat.Wat fijn om te lezen dat het bij jou zo goed gaat.Overigens hier in het A.Z.m niks narcose ,de chirurg moest vragen kunnen stellen . De steengril wat jij hebt lijkt me ideaal voor mij en mijn neefje i.v.m. met onze coeliaki dat is nu samen aan het eind van de tafel op ons eigen stel maar het blijft oppassen. Heerlijk zo,n Bob de bouwer die je hobbykamer zo mooi gemaakt. Leuk om te zien dat we ongeveer hetzelfde hebben ha,ha behalve de magneetbanden die hangen hier niet. De cameo is een te gekke machine ,dus ik denk erover mijn stansen te verkopen ,snij en schrijf tegenwoordig met hem en dat is zo fijn! Had hem vorig jaar gekregen en ben er steeds blijer mee nu ik na lang oefenen ook met papier overweg kan.Ben heel benieuwd hoe het verder met je gaat en wens je een goede genezing,fijn weekend en veel hobbyplezier op je kamer.
    Groetjes Mia

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hoi hoi Antoinette,
    genoten heb ik van je verhaal!
    hele leuke dingen meegemaakt zeg!
    Ook nog eens ge-opereerd!
    En een pracht van hobbykamer gekregen!!!
    Ziet er top uit!!!!
    Heel veeel pleziewr ermee en leuk dat je een stukje van je leven hebt willen delen met ons!
    Liefs van Martha

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat weer een super verhaal van jou.Hopelijk zijn ze maandag tevreden in het ziekenhuis met je oog.Wat een gaaf cadeau heb je gekocht.Zullen we wel veel gesneden dingetjes voorbij zien komen.Prachtige knutsel kamer heb je nu.Groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Hoi,

    Supertoffe kaart en mooi hobbyruimte.
    grtjs
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wat weer een geweldig verhaal...en wat zijn het weer mooie kaarten.Je hebt ook een prachtige hobbykamer en vraag mij af hoelang die zo netjes blijft.
    Groetjes Hanny.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Mooi Kerstkaartje Antoinette, laat ik daar mee beginnen en sorry als ik iets oversla, haha Wat een verhaal zeg! mazzelkont dat je al geopereerd bent aan je oog en dat het zo goed verloopt! En een mooie Silhouett!! geweldig mooi kado veel plezier ermee!!! Je feestdagen zijn goed besteed en geweldig zijn die borden met een bak plaatje an de achterkant hè! En dan je prachtige knutsel kamer Antoinette...even je draai weer vinden, maar dan ga je er onwijs van genieten!!! We zijn weer helemaal up-to date en een fantastisch Nieuwjaar!!!
    Liefs van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Mooie hobbykamer! Veel plezier erin! Enne ook nog de beste wensen voor 2016 dat er veel mooie kaarten mogen komen!

    Liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Je hobbykamer ziet er heel mooi uit, hier gaan vast weer prachtige kaarten geproduceerd worden.Mooie kaart heb je gemaakt met een toepasselijk tekst.
    Wat betreft de Silhouette ben het helemaal met je eens, ik vind het nog steeds een super machine. Veel plezier ermee.
    Groetjes Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Hoi Antoinette,
    wat een super mooi kaartje
    ook een prachtig verhaal en wat een mooie hobbykamer heb je en geniet maar van al je mooie spulletjes meis
    hele fijne avond liefs van martine

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Wat een gezellig kerstdorp hadden jullie opgebouwd, is inderdaad jammer als je het dan weer af moet breken he...
    En wat een gave hobbykamer zo, dat tape met die mallen is een superuitvinding! Heel overzichtelijk!
    Veel knutselplezier!
    Leuk dat je even op mijn blog kwam kijken!



    BeantwoordenVerwijderen
  29. Prachtige kaart en wat heb je je zelf een mooi cadeau aangeschaft voor je verjaardag. Fijn om te horen dat de operatie goed is gegaan. Ook jullie hobbykamer vind ik super. Henk en ik zitten ook saampies op de hobbykamer. Onze bureau's staan tegenover elkaar. Hij heeft zijn computer en ik mijn hobbyspullen en in het midden hangt een tv. WIj zitten ook meer op de hobbykamer dan in de huiskamer. ☺ goed idee van de mallen op deze manier ophangen
    Groetjes, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Hoi Antoinette Bedankt voor je berichtje. Die cameo wil je over een tijdje niet meer missen. Zoals je zag had ik bijna alles gedaan ermee en ja de tekst was ermee geschreven. Als je dit gaat doen even opletten dat bij je font het woord sketsch staat anders schrijft hij toch de letters dubbel en dat is niet mooi. Kon je niet zo snel vinden op F.B. dan zou ik je daar sneller kunnen antwoorden en misschien tips geven.Als je wil kan dat.
    Fijne dag en ik hoop dat je ogen goed hersteld zijn .
    Groetjes Mia

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Hoi Antoinette
    Jij hebt heel wat meegemaakt de laatste tijd.
    Fijn dat de oogoperatie goed verlopen is en dat je ogen goed herstellen.
    Ik heb ook een Silhouette, de Portret en hij bevalt me heel goed, een leuk apparaat.
    Mooie hobbykamer.
    Je kaart is ook heel mooi en hopelijk zien we binnenkort weer meer kaarten.

    Groetjes Karla

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Hoi Antoinette,
    Hopelijk gaat het al wat beter met je oog ...
    Wat een tof hobby kamertje en hoe je de mallen ophangt dat is echt een leuk idee .
    Wat een keitof kano heb je gekocht een cameo heb daar ook bij stil gestaan maar nog niet durven aanschaffen .
    Je hebt een prachtige kerstboom gemaakt heel mooi met de tekst .
    succes verder met je cameo .
    Groetjes Doris

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Hoihoi, hopelijk was de uitslag goed. En wat een prachtige hobbykamer. Gelijk een idee opgedaan w.b. de stansen. Hihi. Veel liefs Elles

    BeantwoordenVerwijderen
  34. zo wat een verslag weer meid nu weer een hobby plekje ook nog en gaaf die magneet wand je ziet zo wat het is en kan je pakken ik heb daar de ruimte niet voor helaas aanders zou ik het ook doen

    gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen