maandag 29 mei 2017

MERRY CHRISTMAS

Hallo allemaal,

Wat doe je als het opeens zo warm is? Juist, we gaan ons bezig houden met een kerstkaart! Deze keer in de collectie een prachtige sneeuwkristal stencil met swirlhoekje.


De kaart is gemaakt met als basis glitterkarton en wit linnenkarton. Uit wit is de ster gestanst, deze stans heb je niet nodig, maar wel bewaren hoor, hahaha. Voor een andere kaart kan je die alsnog gebruiken. Tweede stap is het witte vierkant met daaruit de ster met het polybesa stencil sneeuwvlokken alleen embossen. Ook uit lichtblauw glitterkarton is de ster gestanst en teruggelegd in het witte papier. Als laatste uit donkergrijs glitterkarton stukjes gebruikt van de ster om terug te leggen in de blauwe stans.


Hierboven is een gedeelte te zien met de ingelegde stukjes. De tekst is gemat, de mini sneeuwvlokjes op elkaar bevestigd, bovenkant omgevouwen en in het midden een zilveren parel bevestigd. Van de uit donkergrijs gestanste ster heb ik de puntjes afgeknipt, zodat er een "Fleur de Lis" overblijft. Drie bijelkaar gelegd en afgewerkt met een parel.


Dan hebben we natuurlijk nog de prachtige swirl. Om deze te maken stans je deze 3 keer, ril je ze allemaal door de helft en bevestig je de helftjes opelkaar, plak ze daarna op de hoeken van je kaart. Dit is dan mijn eerste kerstkaart al van dit jaar. Ik weet in ieder geval dat deze "sneeuwkristal" altijd wel in de buurt blijft liggen, want ook voor andere gelegenheden is deze perfect te gebruiken!

Bedankt voor jullie bezoek, fijne dag en tot de volgende keer.


Gebruikte materialen:
6002/0547 Snij-/Embos/Debos stencil sneeuwvlokken hoek/cirkel
6002/0619 Poly Besa - Sneeuwvlokken
6002/0788 Snijstencil - Ster swirls
6004/0001 Set stencil + Clearstamps
6020/0022 zelfklevende Parels - Zilver
8011/0408 Glitterkarton
8011/0604 Glitterkarton A4
8099/0101 Papier - linnen structuur wit

8 opmerkingen: