zaterdag 6 mei 2017

MISS YOU...

Hallo allemaal,

Hebben jullie huisdieren en houden jullie van honden? Dan treffen we het maar weer in onze hobbybranche. Dit keer leuke stenciltjes van twee nieuwe hondjes. Zowel met embossing- als debossingeffect. Je kunt je eigen ras zelf bepalen en ze iedere vacht geven, die je zelf wilt! Voor mij geldt het "Golden Retriever" ras. Trouw, lief, echte zwemmers. Kijk eens die oogjes, daar smelt je toch van?


De basis is van zwart kraft en wit linnenkarton. Daarop is het nieuwe stoere en hele mooie Life's a Journey designpapier gemat. Gemat door middel van één van de hele handige scheurlinialen, de fotorand. Deze heeft een fijne en een grove zijde. De grove zijde lijkt mij duidelijk te zien en de fijne is waarop de afbeelding is gemat. Onze Anke heeft een heel duidelijk filmpje gemaakt, hoe je te werk gaat met deze linialen. Klik hier. De andere designpapiertje zijn met een distresser gemaakt om rulle randjes te krijgen en zo ook je papier er "oud" uit te laten zien. Mocht je geen distresser hebben, kun je dit ook doen met een schaar.


Deze deugniet heeft wel zijn voetsporen achtergelaten. Nog meer stempels tref je op het sheet "Dierenprinten". De tekst is gestanst met het alfabetstencil en kun je zelf de gekste, leukste en toepasselijkste teksten maken, gecombineerd met zilveren pareltjes en de bewerkte artificial flowers dragen deze ook bij aan de sfeer op de creatie. De hondjes zijn nog een tweede keer gestanst uit zwart kraft en er achter bevestigd, zo maak je een schaduwrandje en springt het meer uit je kaart.


Helaas, heb ik zo een droppie hier niet in huis lopen. Iets te weinig ruimte voor het beestje om zich lekker vrij te kunnen bewegen. Ooit hoop ik wel dat het er eens van komt. Welk hondenras vinden jullie leuk? Misschien kunnen jullie je lievelingshondje terugvinden op het knipvellenset Dieren. Eigenlijk wel een Must Have voor hondenliefhebbers...

Bedankt voor jullie bezoek, fijne dag en tot de volgende keer.


Gebruikte artikelen:
6002/0647 Snijstencil alfabet
6002/0695 Snij-/embos-/debosstencil honden 2 st.
6011/0519 Papierset life is a journey
6013/0341 Knipvellen set dieren
6020/0022 Zelfklevende parels zilver
6200/0003 Scheurliniaal fotorand
6370/0050 Artificial flowers
6370/0051 Artificial flowers
6410/0345 Clear stempel dierenprinten
8089/0204 Kraft papier a5
8089/0241 Kraft papier zwart a4
8099/0101 Cardstock for cardmaking linnen structuur wit 30,5 x 30,5 cm

10 opmerkingen:

 1. Aaah...wat lief. Heel mooi gedaan, Antoinette!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kaart heb je gemaakt, Antoinette!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schatje is dit, Antoinette.
  Je kaartje is trouwens ook heel schattig ;)

  Ik wens je een fijn weekend.
  Groetjes, Sjanie


  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh zo lief en heel mooi gemaakt.
  Groetjes,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kaart met een prachtig plaatje, leuk hoe je alles op je kaart hebt gecombineerd..Ik heb 2 asielzoekertjes uit Portugal en Griekenland, ook errug lief.. ( en nog 4 poezenbeesten)
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige kaart Antoinette. Mooie liniaal om ruwe randjes te maken. Ik heb even gekeken. Fijn weekeind, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi gemaakt Antoinette! Ik hou van honden en heb zelf een kooiker. Ook een hond met een grote aaibaarheid. Leuk idee zo'n hondenkaart, ga ik ook eens doen! Groetjes Marijke.

  BeantwoordenVerwijderen