dinsdag 6 juni 2017

HET IS ZOVER.....

(Om mee te doen aan de ITP van Joy!crafts svp 1 blogbericht naar beneden scrollen)

Hey luitjes,

Huiskamer verbouwd, bed staat beneden en ben er bijna klaar voor.  Voor de operatie osteonecrose aan mijn voet en 3 maanden gips..... Vandaag dinsdag 6 juni half elf melden in ziekenhuis, ongeveer half één onder zeil ! Pfffttt ben beniieuwd... botjes schoonmaken (van wat er over is), eventueel donor bot uit mijn heup en het wordt daarna allemaal voorgoed vastgezet. En dan volgend jaar mijn andere voet, grrrrrr.

Zie er best beetje tegenop, om de situatie hoe het thuis zal gaan met "mobiel" zijn. Bed, rolstoel en toiletstoel en douchestoel heb ik bij de hand. Tevens rolstoel op de kop weten te tikken voor een prikkie en krukken had ik al. Die heb ik gehouden toen ik in oktober vorig jaar een nieuwe heup kreeg. Maar omdat mijn andere voet ook naar de knoppen is, kan ik slecht op 1 been staan , dus ook met krukken lopen wordt een crime. Mag alleen de komende paar weken van mijn bed naar toilet, voor de rest rust en poot omhoog houden!!! Pffttt hoe hou je dat vol??? Iemand...?

Volgens mij ga ik mij heeeel snel vervelen. Ik heb puzzelboekje, tablet natuurlijk, E-reader en tv. We hebben ook even Netflix genomen. Ik heb namelijk al 4 seizoenen van de serie "Orange is the New Black" gezien en 9 juni begint seizoen 5. Dus die kan ik dan ook bekijken. Maar het gaat mij om het knutselen, ben bang dat ik daarvan afkickverschijnselen krijg, hahaha! Maar goed, we zien wel hoe we dat oplossen.

Nu maar duimen dat de operatie slaagt en dat de botjes ook weer aan elkaar groeien misschien dan ook met behulp van het donorbot uit mijn heup. Maar tis nog een lange weg tegaan voordat dat proces voltooid is. En na 3 maanden natuurlijk revalideren om de voet weer te mobiliseren. Ik kan alleen de bewegingen naar links en rechts niet meer doen maar wel op en neer( naar je toe en van je af)

De infuuskuren voor mijn auto-imuunziekte aan mijn oogspieren verlopen tot nu toe naar tevredenheid en ben er niet ziek van, alleen 2 à 3 dagen een heel bleggggg-gevoel en heel erg sloom en /of moe. De volgende kuur is op 11 juli.

Jullie horen van mij zodra ik kan en weer thuis ben! Of anders wel een berichtje op facebook.


21 opmerkingen:

 1. Heel veel sterkte Antoinette.
  Het is niet niks om zolang niks te mogen doen ...
  De serie under the dome op netflix vind ik ook een aanrader. (ben ook teveel thuis)
  Groetjes Hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Antoinette,
  Heel veel sterkte. Ik kan me voorstellen dat je er tegenop ziet. Zo lang niet iets kunnen wat je zou willen.je hebt al veel maatregelen genomen,zo te lezen. Als je van een spannende serie houdt: The Killing. Volgens mij is de eerste serie al van Netflix af, maar als je van crime houdt....
  Ik hoor mijn zusje over Homeland.
  En knutselen, keer krijg je afkick verschijnselen. Ik zou beetje bij beetje Arjan spullen van boven laten halen. Zo'n handig tafeltje naast je bed, dat je erover heen kunt schuiven...wie weet gaat dat lukken..
  Ik denk aan je!!
  Liefs,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Antoinette wat heb ik met je te doen zeg!!! en wat zal het een lange weg zijn die je moet afleggen! En dat je tegen vanmiddag opzie, snap ik heel goed! Ik wens je ongelooflijk veel sterkte met de operatie en je hele lange herstel!
  Een dikke knuf van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel veel sterkte toegewenst met de operatie en je herstel! Groetjes Betha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel beterschap en sterkte Antoinette!!
  xx Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is nogal wat meis...ik wens je veel sterkte toe hoor en een voorspoedig herstel!
  Met zo'n tafeltje over je bed heen....wat GerJanne voorsteld gaat het echt lukken hoor!
  Lieve groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel veel sterke en van harte beterschap Antoinette...

  groetjes Bea.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Antoinette,
  Ik wens je heel veel sterkte voor de komende tijd, want het is ook niet niks wat je allemaal moet ondergaan.
  Maar ik wens je heel veel beterschap en probeer er de moed een beetje in te houden, want wie weet hoe je er op vooruitgaat.
  Groetjes van marian.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh Antoinette wat heftig allemaal...van je ogen, naar je heup en nu de voetjes......gelukkig mankeert er niks aan de handjes en kun je (als alles mee zit) aan de freubel maar helaas de komende tijd niet.
  Ik wens je heel veel sterkte en hoop dat de dagen je niet te lang gaan vallen en we snel goede berichten van je kunnen lezen!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Antoinette,
  de operatie inmiddels achter de rug hoop ik..en dan naar huis en verplichte rust..Ik heb ook eens met geopereerde voet gezeten, mocht 2 weken niet belasten, heel veel gelezen en geborduurd ..wens je heel veel sterkte,
  gfr.Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel veel sterkte de komende tijd, Antoinette.
  Tijdens mijn verplichte bedrust (gebroken bekken) heb ik veel gelezen en tv gekeken. Maar de beste afleiding kwam van het bezoek van familie, vriendinnen, collega's etc. Iedereen zette zelf koffie en pakte aan het eind van het bezoek de afwasmachine in ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel veel sterkte en een goed herstel gewenst. En al die tijd je rust houden zal zeker niet mee vallen. Hou je van spanning? Op netflix is The brigde. Een aanrader.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel veel sterkte. Ik ben vorig jaar aan mijn enkel/voet geopereerd en moest ook rust houden en met het pootje omhoog blijven zitten. Kaarten maken ging toen niet, maar ik ben lekker gaan haken en borduren om toch lekker creatief bezig te zijn.
  gr Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Sterkte en een spoedig herstel gewenst!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Beterschap en heel veel sterkte toegewenst voor de komende tijd.
  Groetjes Cobie

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Jeetje wat heftig weer Antoinette, ik hoop dat alles goed is gegaan vandaag. Heel veel sterkte en een dikke knuffel.
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 17. O, het is ook niet niks allemaal Antoinette, ik wens je heel veel succes met je herstel.

  Groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hallo Antoinette, hopelijk is het ergste leed nu achter de rug. Misschien ben je zelfs al weer thuis? heel veel sterkte en een voorspoedig herstel gewenst.
  groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hoi hoi antoinette
  Heel veel sterkte en herstel voor jou en dat je jezelf hopelijk goed mag vermaken! Veel sterkte!
  Liefs van Martha

  BeantwoordenVerwijderen