donderdag 3 augustus 2017

# SUCCES LEEUWINNEN!

Hallo allemaal,

Met het gave voetbalthema heb ik weer zitten freubelen. Vanavond is het zover... Het vrouwen voetbal team in de halve finale! Hoe gaaf is dat ? En ze doen het nog hartstikke goed ook!!! En het is nog veel leuker om naar te kijken dan naar het mannenlegioen, want die bakken er de laatste jaren ook helemaal niks van. Om onze leeuwinnen aan te moedigen, heb ik onderstaand kaartje gemaakt met Het bijpassende voetbal designpapier, stempels en mask stencils.


Er is gebruik gemaakt van paars en wit linnenkarton waarop het designpapier is gemat. De strook in het midden is gemat op paars spiegelkarton. Op de achtergrond is een maskstencils gebruikt waarmee met paarse distreSsinkt is geblend. Het patroon zijn leuke rondjes in verschillende motieven. De randen van het designpapier zijn met roze inkt lichtjes aangezet. Het paarse lint heb ik wat losjes om een vinger gekruld en vast gezet met tacky tape. De keepSTER, in dit geval, hahaha, is in passende kleuren de show aan het stelen.


Van de stans met de voetbalschoenen is de voetbal afgeknipt. De schoenen zijn in 3D gemaakt door ze ook netjes los te knippen en door middel van foampads op te werken. Zo krijg je meer diepte erin. Met de maskstencil bakstenen, heb ik door middel van structuurpasta een muurtje aangebracht. Het woord "SUCCES"met de hashtag, #, is gestanst in het roze en ook nog uit spiegelkarton en verschoven op elkaar bevestigd. Ook zijn er leuke voetbalstempels. Hier heb ik de scheidsrechterfluit in het paars gestempeld op de roze voetbal. Deze bal is gemaakt met de malletjes Hexagonal van Mery Cozijnsen en er zitten 4 maten in de verpakking. Dus het is ook leuk om er 4 te maken en dan van groot naar klein...! Wil je ook je eigen voetbal maken? Dan heeft ons DT-Lid Anke van Ommen voor jullie een tutorial gemaakt en die kan je hier vinden.


Ja, ik weet het. Tis geen oranje kaart, maar ik weet zeker dat deze kaart onze leeuwinnen een boost zal geven en zullen gaan winnen van Engeland! Ik ben er bijna klaar voor om te gaan kijken. En jullie? HUP HOLLAND, HUP, LAAT DE LEEUW NIET..... XXX


Gebruikte materialen:
6002/0488 Snijstencil - hexagonal
6002/0502 Snijstencil – leestekens
6002/0831 Scrap Polybesa – bubbels
6002/0833 Mask stencil - baksteen
6002/0919 3D- Snij-embos-debosstencil - voetbalschoenen
6011/0523 Papierset - voetbal A4
6020/0016 Zelfklevende parels roze
6300/0264 Ribbon sheer check jacquarded
6410/0447 Clearstempel – voetbal
8011/0101 Spiegelkarton
8013/0172 Papierset paars
8099/0101 Papier - linnen structuur – wit

8 opmerkingen:

 1. Super leuke kaart, Antoinette.
  Nu moet het vanavond toch wel gaan lukken. Ik zit in elk geval voor de buis!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Antoinette. Hier zit nog zo'n damesvoetbalfan. Wat een leuke potjes spelen die meiden. Onze zonen vinden het maar niks, maar als je er over praat, hebben ze nog niets gezien ook. Dat vind ik nou echt mannengeklets. Maar voorlopig keken er meer mensen dan naar de laatste wedstrijden van het mannenoranje.
  En geef mij maar Vivianne, Sari en Shanice.
  Ik doe mee. HUP HOLLANDE MEIDEN.
  grts leny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldig leuke voetbal kaart Antoinette.
  Groetjes Veerle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zit al klaar hoor Antoinette,mooi kaartje heb je gemaakt.Gr.Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gaaf aanmoedigings-kaartje Antoinette, jij zit er net als ik helemaal klaar voor vanavond en gun ze de finale, want wat doen ze het goed!!! Ik las dat jij het ook goed doe en je met je loopgips alweer aardig uit de voeten kan! Het zal vreemd zijn als het er af is over een maand en zal denk ik ook wel een stijf voetje zijn! Zet 'm op hè!!!
  Veel plezier straks met de voetbal meiden!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. een gave sportieve sportkaart voor een meid en zo dadelijk kijken............Antoinette
  Gr Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Antoinette,
  ze heeft al gescoord -onze- Vivianne ( haar ouders wonen in Hoogeveen).dus je prachtige kaart heeft geholpen. Leuk hoe de voetbal gemaakt kan worden,ik vind de kleuren van je kaart erg mooi.
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geweldig leuke voetbalkaart, heel mooi in deze dameskleuren.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen