donderdag 5 juli 2018

JIJ MAAKT ME BLIJ!

Hallo allemaal,

Met de endless corners zijn er meerdere combinaties mogelijk en dus te variëren met je kaarten. Dat is goed te zien op mijn voorbeeld hieronder.


Voor deze creatie is het Lavender papier gebruikt en gemat op wit en groen karton. De prachtige afbeelding van de toekan tref je aan in de kleurrijke knipvellenset Summer greetings. Je ziet het, het past perfect bij het designpapier. Het frame waarin de afbeelding is bevestigd is gestanst uit lila en nog even extra aangezet met paarse distressinkt.  Uit het frame zijn er vier driehoekjes weer ingelegd en afgewerkt met een wit pareltje. Een bijpassend strikje gemaakt met de strikjes maker en als laatste een tekststempeltje van Mery. Deze nieuwe tekstjes zijn klein en fijn! Heel handig als je nog maar weinig ruimte overhoudt.


HIerboven is goed te zien hoe de endless cormers gebruikt kunnen worden. Je kunt ze in je papier laten zitten of het hoekje eraf laten en deze als fotohoekje gebruiken. Tevens zitten er embossingpatroontjes in. Het zijn 3 verschillende in de verpakking met hart en bloemenpatroon. OP de tweede foto tref je de hele mooie bloemenswirl. De swirl is 2 keer uitgestanst, waarbij er bij één alleen de bloem is gebruikt en bevestigd op de basis swirl. Deze is tevens bewerkt met groene en paarse inkt, want alles moet natuurlijk wel matchen met je designpapier!


Dus ga eens zelf wat proberen met de endless corners, ze zijn zo leuk. En bekijk de velen mogelijkheden. Nou, dames als dit niet een creatie is waar je blij van wordt?!

Bedankt voor het langskomen, fijne dag en tot de volgende keer.



Gebruikte materialen:
6002/0986 Snijstencil - Vintage Borders - Cirkels
6002/1072 Snijstencil - Frame vierkant met takjes
6002/1091 Snij-embosstencils - Endless corner - Hart en bloemen
6002/1093 Snij-embos-debosstencil - Flowerswirl
6011/0591 Papierset - Lavender Garden
6013/0344 Knipvellen A4 - Summer greetings
6410/0478 Clearstempel - Mery's Welkom
6011/0563 Papierset - Matching Colors - Warm Summer
8013/0022 Paper for cardmaking cardstock wit

7 opmerkingen:

  1. Wat een lief kaartje. Leuk met die hoekjes zo.
    Groetjes
    Ada

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een plaatje Antoinette. Ik vind die vierkante stans ook zo leuk. Je laat duidelijk het effect van de endless corners zien, leuk accent is dat.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige kaart. Hele mooie combinatie van mallen. Mooi plaatje en mooie kleurencombinatie.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een prachtige tropische kaart. Leuke mallen heb je gebruikt Antoinette. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ha Antoinette,
    het is en schitterende kaart. Wat veel te zien en wat mooi in deze kleuren combinatie! Je hebt er werk van gemaakt en het ziet er prachtig uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. it is crispy to study.Your blog is very useful for me & i like so much...
    Thanks for sharing the good information!
    starbet promotion

    BeantwoordenVerwijderen
  7. I love the tucan design. Such a great card for the summer time and summer birthdays. I especially love the colors you used as the background. Hope you have a great weekend.
    World of Animals

    BeantwoordenVerwijderen