vrijdag 30 november 2018

JOYNEWS DECEMBER VOORSPOEDIG NIEUWJAAR

Hallo allemaal,

Wat is het dit keer een fantastische collectie en heel leuk voor onze kerst en winterkaarten! We kunnen nu echt een winterlandschapje maken of wintertafereeltje o.a. met bomen, dorpje en sparren op een rij. Kijken jullie mee met mijn voorbeeld?


Op de voorgrond van deze kaart zien we de nieuwe bomenmet sneeuwheuveltjes. Deze heeft een mooie embossing meegekregen om de sneeuw die je toe kan voegen nog beter uit te laten komen.Daar achter zien we het idyllische dorpje met boompjes. Deze heb ik in de mal laten zitten en bewerkt met distressinkt in verschillende kleuren blauw. Het designpapier Midwinter heeft ook een patroon erbij waar sierlijke kerstboompjes op staan. De bovenrand is versierd met de barokke swirl stans, die bij de klok hoort.


Het vogeltje op het besneeuwde takje met besjes is ingekleurd met distressinkt. Deze stans heeft mooi debossings details. Dus de lijntjes zijn in het papier i.p.v. dat het papier omhoog gedrukt word bij embossing. De sneeuw bestaande uit wattenbolletjes in verschillende groottes is makkelijk te verwerken en naar eigen dosering te gebruiken.  Om het tafereeltje helemaal compleet te maken, is gebruik gemaakt van de Hollandse huizenrij. Ik vind het prachtige grachtenpandjes waarboven de gave sparrenbomen uittoornen. Gebruik bijvoorbeeld twee rijen en bevestig deze versprongen achterelkaar voor een voller bos! Hahaha... De klok heeft mooie wijzers gekregen door deze te voorzien van parelmoer lijm, ook wel stickles genoemd.


Nou jullie zien het, tis vijf voor twaalf... brrrrr... gauw naar binnen om de champagne alvast klaar te zetten!

Bedankt voor jullie bezoek, fijne dag en tot de volgende keer. Deze kaart en nog meer inspirerende creaties vind je terug in het JOYNEWS. Vraag er naar bij uw hobbyspeciaalzaak.


Gebruikte materialen:
6002/0915 Snij-embos-debosstencil - Hollandse Huizenrij
6002/0971 Snij-embosstencil – Klok
6002/1171 Snij-embosstencil- Winter Scenery
6002/1176 Snijstencil - Row Spruce
6002/1182 Snij-embosstencil Vogel op tak
6011/0593 Papierset Midwinter

6410/0117 Clear stamps - Tekst kerst NL
7900/0015 Sneeuw watten
8013/0001 Karton kerstkleuren
8099/0101 Papier - linnen structuur wit

6 opmerkingen: