maandag 4 maart 2019

100% CUTE AS A BUTTON...

Hallo allemaal,

De maart voorjaarscollectie van Joy!crafts ligt al weer een tijdje op jullie te wachten in de winkels. Ja, ja... we hebben een leuke tumblefriends aanvulling, lente items en o.a. de nieuwe sketch stencils zoals wolkjes en een vierkant. Met de laatste twee items ben ik enthousiast aan de slag gegaan om jullie weer te inspireren....leuk!


Als basis kaartvorm is een plastic mal gebruikt in de vorm van een wolk, welke je overtrekt op je papier. De ondergrond is bruin kraft papier met daarop wit linnenkarton bevestigd. Daarbij is het prachtige Vintage Baby Boy designpapier een lust voor het oog! Tevens is er een bijbehorende labelvellen set met bingokaartjes, babyafbeeldingen, randjes, tags, etc... Alles mixt en matcht dus je hoeft er verder niet meer over na te denken. Natuurlijk is zo een zelfde set met designpapier en labelvellen verkrijgbaar voor de babygirls.


Hierboven een aantal close ups. Een super gave buttontag met een schattige tekst. De sketch art wolkjes zijn eerst in blauw uitgestanst. Uit wit papier is de wolk nog eens door de machine heen gegaan, alléén geëmbosst en uitgeknipt. Leg de uitgestanste blauwe wolk erop en je wolk is compleet! Uit een van de designpapier vellen is een beertje geknipt en vervolgens zijn de armpjes een beetje ingesneden, zodat hij het bordje vast kon houden. Wat een lieffie, hè, zo zwevend op een wolkje?


Zoals jullie zien ligt het kleine nieuwe wonder lekker te slapen onder de sterrenhemel die gemaakt is met de Florishes Vouwster. Onze babyboy is "ingelijst" met de sketch art vierkant. Op de kaart zijn nog twee keer een andere maat te vinden, die je bij het vierkant krijgt, tevens is er nog een tussenmaat. Dus drie voor de prijs van één, geweldig toch? Dit was weer heerlijk om te freubelen en het past zo goed bij elkaar. Zeker de moeite waard om aan je collectie toe te voegen.

Bedankt voor jullie bezoek, fijne dag en tot de volgende keer.


Gebruiksmaterialen:
3500/0022 Foam Tape
6002/1243 Snijstencils - Sketch Art - Big square
6002/1244 Snijstencils - Sketch Art - Clouds
6003/0088 Snijstencil - VF - Vouw-Ster
6011/0415 Labelvellen - Vintage Babyboy
6011/0607 Papierset - Design Vintage Babyboy
6500/0034 Glue – Sheets
8089/0202 Kraft papier 300gr bruin
8099/0101 Papier - linnen structuur wit

470.713.145 DDBD Dutch shape Art Cloud

4 opmerkingen: