dinsdag 19 maart 2019

LIEF MEISJE

Hallo allemaal,

De tijd voor de lente komt zo een beetje op gang en dat hebben we ook gemerkt bij Joy!crafts. Er hangt liefde in de lucht met een vleugje lentekriebels en nieuw kroost! Hahaha.... Nieuwsgierig, bekijk hier de vrolijke collectie. Met de schattige stenciltjes van Jocelijne, bekend van de Tumblefriends, ben ik aan de slag gegaan met een shutterkaart.


Deze tri-shutterkaart heeft als basis wit linnenkarton waarop het vrolijke Easter designpapier is gemat. Verscheidene patroontjes met o.a. konijntjes, eieren, dots en streepjes in passende voorjaarskleuren zitten in deze set. Aan de zijkanten van de kaart is de prachtige barokke bloemenrand bevestigd in geel, daarbij zijn alle randjes van de kaart aangezet met oranje distressinkt. De vlindertjes vliegen al af en aan en de konijntjes treffen het dit keer met verse worteltjes.


Hierbij wil ik jullie voorstellen aan ons nieuwe vriendje Ruby. Ruby is een eendje met wat oogprobleempjes, maar met zijn brilletje komt hij een heel eind! Ruby kun je naar eigen inzicht helemaal zelf samenstellen en bepaal jij hoe hij uit zijn ei kruipt, hihihi! In het hoge gras groeien al narcisjes en liggen her en der paaseitjes verspreid. Zal ik jullie eens een geheimpje vertellen...? Moet je wel even dichterbij het scherm komen... (op fluistertoon) Ruby is stiekem verliefd, ja echt! Ze is een kopje kleiner dan Ruby, mooi geelblond haar met altijd een strik erin en net vers, fris en fruitig uit het ei gekropen. Wat wil je nog meer?


Deze veelzijdige kaart kun je gebruiken als Paaskaart, lente kaart of als geboortekaart. Dat laatste geldt in mijn geval en heb ik kenbaar gemaakt door één van de nieuwe banners te gebruiken en een tekstje erop te stempelen, welke je terug kan vinden op de sheet van Little Woodland Adventures van DenDennis met babytekstjes. Nu hopen dat Ruby z'n geflirt vruchten af zal werpen! Wat denken jullie?

Bedankt voor jullie bezoek, fijne dag en tot de volgende keer.


Gebruiksmaterialen:
6002/1124 Snij-embosstencil - Bloemenrand barok
6002/1133 Snij-embosstencil - Gras met vlinders
6002/1221 Snij-embosstencils - Banners
6002/1272 Snij-embosstencils - Jocelijne - Hoppy Easter
6002/1273 Snij-embosstencils - Jocelijne - Ruby
6011/0563 Papierset - Matching Colors - Warm Summer
6011/0613 Papierset - Noor - Design Easter
6410/0514 Clearstempel - LWA – Babytekstjes
8013/0175 Papierset Oranje
8099/0101 Papier - linnen structuur -  wit

4 opmerkingen: