dinsdag 12 november 2019

EXTRA BLOGHOP TRANSPARANTE KERSTFIGUUR

Hallo allemaal,

Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe bloghop.

Dit keer een extra bloghop, met onze transparante figuren pegel 6211/0006 en kerstklok 6211/0005.Leuk om als decoratie te verwerken, voor in de kerstboom, maar je kan er ook zoveel andere leuke dingen mee... onze dames zijn met één van deze 2 artikelen aan de slag gegaan en hebben de leukste creaties ter inspiratie gemaakt. 

Ik heb gekozen om met de pegel en de houten ster een creatie te maken. Heb alleen niet de ster in de druppel gelaten. Kijk maar naar mijn bijdrage hieronder:Als basis is er een borduurring gebruikt van 20 cm doorsnee. Hierachter is het designpapier verwerkt en krijg je zo een diepte werking of een soort schilderijtje. Op de rand zie je op de onderste helft van de ring foam sneeuw verwerkt en bovenin wat klimoptakken. Hier en daar zijn naturelkleurige besjes aangebracht en aan weerszijden hele mooie dennenappels. Van Bille's sterrenhemel zijn op het designpapier groepjes sterretjes geplakt. Deze passen ook goed de pointsettia's, die het geheel een echt kerstgevoel geven.De ene pegel is een beetje gevuld met gestanste papieren sneeuwkristalletjes. Heel leuk als schudmateriaal! En om de pegel te "sluiten" een ander designpapiertje gekozen met twee konijntjes. Dit is alleemaal te zien op de eerstre foto hierboven. De houten ster heb ik verwijderd uit de pegel, bovenin bevestigd met tackylijm, versierd met dotjes uit een pearlpen en afgewerkt met groen en rode ribbons om de ring op te kunnen hangen. De andere helft van de pegel is gevuld met sneeuwwatten. Dit zijn kleine bolletjes die aan elkaar "vastzitten", maar, als je ze een beetje pluist, krijg je een leuk effect. De twee hertjes blijven goed staan in de watten en weer afgedicht met een groen designpapier met sterretjes. Op de druppels klein accentjes gegeven met rode dotjes.


Bedenk eens wat je met deze transparante kerstitems allemaal kunt doen of maken! Versier ze aan de buitenkant bijvoorbeeld eens met glitter, vul ze met pailletjes of veertjes etc... Met de borduurring is het helemaal een must do and a must give away voor onder de kerstboom...

Tijd om de details te lezen van de bloghop.

Wat moet je doen om mee te doen aan de bloghop?
- Hop van 12 t/m 18 november langs het blog in deze volgorde :
Joy!crafts , AnkeAnn, Antoinette (je bent hier), Doris,  Francisca Henriette GeertjeNans en laat een leuke reactie achter.

- Als je bij alle dames een reactie hebt achter gelaten kom je terug op het Joy!Crafts blog en laat je een reactie achter dat je hebt meegedaan. 

Onder degene die een reactie achter gelaten hebben bij alle dames, verloten we een leuke prijs. De winnaar maken we maandag 18 november bekend. Hoppen jullie gezellig mee? Ga dan nu naar het blog van Doris . Veel plezier!


Gebruikte materialen:
6002/1026 Snij-embosstencil - Noor - Klimop
6002/1070 Snij-embosstencils - Dennenappels
6002/1398 Snijstencil - Bille's Sterrenhemel
6011/0520 Papierset A4 - Merry Christmas
6211/0006 Transparante druppel met sneeuwvlok
6210/0003 Borduurring bamboe 20 cm
6370/0075 Artificial Flowers - Spiraal naturel
6370/0076 Artificial Flowers - Besjes naturel

Hulpmaterialen:
6200/0007 Sticky Picktool
6500/0215 Tackylijm


9 opmerkingen: