maandag 27 juli 2020

WOW TAG

Hallo allemaal,

Lekker even  kliederen en stempelen... even wat anders dan alleen kaarten met stansen. Heerlijk dat we onze hobby zo kunnen afwisselen, ja toch? Ik ben even in een paar lades gedoken en de mooie Zentangle stempel van Gertie te voorschijn gehaald.


Deze tag of labelkaart is gemaakt met zwart kraft en fuchsia roze karton. De ondergrond is van distressinkt  blauw (Broken China) en geel (Sqeezed Lemonade). In het midden heb ik alleen de kern van de stempel van Gertie beinkt en met een billendoekje voorzichtig inkt weggehaald, wat ik niet gestempeld wilde hebben. In de hoekjes de uiteinden van dezelfde stempel met de bloemetjes gebruikt en accentjes gegeven met een witte acrylmarker. Over de ondergrond is tevens het polybesastencil met houtenplankenstructuur gelegd en nog eens met blauw eroverheen gegaan. Hier en daar wat met roze inkt gespetterd en grotere druppels inkt erop laten vallen.


De beroemde en gave wikkelbloemen zijn in dezelfde kleuren gestanst van een stuk papier wat ik over had van de tag. De bloemen kern (foto 2) is nog eens extra aandacht gegeven, door met een witte acrylmarker accenten aan te brengen en de mini bloempjes (roze) van de Seringenstans te gebruiken.


Langs de randen is gebruik gemaakt van een pijltjesrand uit picture kit en het woord "WOW" tref je ook in de kit. Ik houd van felle kleurtjes en zijn hier goed tot zijn recht gekomen. Wat vinden jullie?

Bedankt voor het langskomen, fijne dag en tot de volgende keer.


Gebruiksmaterialen:
6002/1405 Snijstencil - sering
6002/1440 Stansmal - Bille's Wikkelbloemen
6004/0035 Scrap Stencil & Stempels - Picture kit
6005/0002 Polybesastencil A6 - Houten planken
6410/0527 Clearstempel - Gerti - zentangle
8089/0244 Kraft papier - Zwart
8099/0011 Linnen karton - Fuchsia

3 opmerkingen: