woensdag 16 december 2020

GENIET MET ELKAAR...

Hallo allemaal,

We hadden afgelopen de 18de november een hele leuke Make a Card op onze facebookgroep Friends of Joy!crafts . Deze is bedacht door onze Doris en ik ben er ook mee aan de gang gegaan, maar dan heb ik de kaart horizontaal neergezet en gepimpt.


De basis is het stevige karton uit onze 30,5 bij 30,5 set met de kleuren rood, wit, creme, blauw en groen. De kaart is beplakt met het Jinglebells designpapier. Nieuw zijn de labelvellen en knipplaatjes van Jinglebells. Hierboven zie daaruit een leuke kerstman, een schattig vogeltje en een label met een feestelijke tekst. Een kaart zonder kerstboom, nee dat doen we niet hoor, zeker niet met deze nieuwe. mal. De boom is gevormd door een We wish you tekst en heeft een extra mal om deze op een dezelfde gevormde achtergrond te bevestigen. Heel handig, zo komt de tekst nog meer naar voren.


Waar ik helemaal verliefd op ben, is de pointsettia met coniferen takjes en takjes met besjes. De besjes zijn met een parelpen nog extra aangezet en bespetterd met een witte acrylmarker. 

Nu kun je ook zelf je mini liefdesbrieven maken met de Joy!crafts envelopstans met accessoires en bijbehorende stempeltjes.... of schrijf een brief aan Santa on the Northpole! Tipje: Eerst het kader wat aan de voorkant van de envelop komt op je papier stempelen, daarna de stans precies eroverheen en even vastplakken met mallentape. Zo komt het netjes op je vlopje, |Op de foto hieronder zie je wat ik bedoel.


Er zitten drie zulke leuke smilies bij. Een ervan heb ik op het ieniemini postzegeltje gestempeld en het adres van de kerstman met een zwarte fineliner op de adresregels geschreven. De brief aan de kerstman is helemaal kompleet met kusjes en al. Je kunt de envelop zelfs een "lakzegel" geven, leuk toch?


Wil jij deze leuke MAC alsnog maken, dan kan dat, want er staat ook een bericht op ons blog met alle hints van deze kaart. Deze kun je hier vinden.

Bedankt voor jullie bezoek, fijne dag en tot de volgende keer.

Gebruikte materialen:
6002/1494 Stansmal - Sterrenrand
6002/1516 Stansmal - Kerstbloem
6002/1533 Stansmal - WeWishYou-kerstboom
6002/1606 Stans-embosmal – Envelop
6011/0429 Labelvellen - Noor - Jingle Bells
6011/0610 Designpapier - Noor - Jinglebells
6410/0538 Clearstamp – Loveletters
8013/0041 Papierset KERST voor scrapbooking of kaarten maken – rood+wit

3 opmerkingen:

  1. Prachtig kerstkaartje is dit Antoinette, zo een mooie details zijn er op te bewonderen...TOP!!!
    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. prachtige kaart heb je gemaakt Antoinette en mooi bewerkt.
    kom nog niet toe aan mijn gewonnen bloghop prijs maar zogauw als alles weer normaal is maak ik er een kaart van

    Gr Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lekkere vrolijke kaart Antoinette. Mooi!
    Groeten Aartje

    BeantwoordenVerwijderen