woensdag 6 januari 2021

ALVAST FIJNE FEESTDAGEN! ...LOL

  Hallo allemaal,

Graag wil ik jullie toch nog even een kerstkaart laten zien, waarvan het patroon van één van de Joy!crafts kantoormedewerkers komt. Ja, ja , die kunnen ook heel creatief zijn! Het is een gate fold kerstboomkaart! Je vouwt hem zo dat de twee helften van de kerstboom elkaar raken. En bij het openvouwen heb je aan ieder kant een helft van een kerstboom als rand. Dus nu heb je alvast een leuke kerstkaart voor dit jaar, hahaha.


De boom is met het designpapier uit het Adventsetje aangekleed. Onder de kerstboom, aan beide kanten zie je de in het lichtblauw de gaatjesmal van de serie Mixed up, Tape genaamd. Hier en daar is met een parelpen een wit dotje aangebracht. De boomkaart heb ik laten sluiten door middel van een waxkoordje. Uiteraard kun je ook een papieren band maken, die eraf geschoven kan worden of het laten sluiten met een lintje.


Als de kaart geopend is komen de Santa, Frosty en Pingi Pinguin jullie Fijne Feestdagen wensen. En nieuwsgierig als ze zijn komen Rudolph, Elfie Elf, Snowy en Happy Pinguin ook nog even om de hoek kijken. Volgens mij zijn ze alleen maar nieuwsgierig naar de kadootjes onder de kerstboom? Hahaha... Ze checken gelijk even of de nieuwe kerstverlichtig het wel doet!


De kaart kan gewoon rechtop gezet worden. De bovenkant nog even versierd met  de randmal Angel. 

Om nu eventueel alvast voor volgend jaar kerstkaartje ideetjes te hebben, kun je dit patroon ook dowloaden als PDF in onze facebookgroep Friends of JoycraftsOnder het kopje Bestanden kun je dan de kaart vinden om te downloaden. LET OP: Zet je printerinstellingen op A4, liggend en zorg dat OP WARE GROOTTE is ingesteld. Dan moet alles goedkomen. Onze Geertje Deelstra heeft zelfs een live uitleg gedaan en het filmpje is hier opgeslagen om terug te kijken hoe je deze kaart maakt. Leuk, toch? 

Freubelse iedereen, fijne dag en tot de volgende keer.Gebruikte materialen:
6002/1564 Stansmal - Noor - Mixed Up – Tape
6002/1590 Stans-embosmal - Noor - Silent Night – Lampjes
6002/1599 Stans-embosmal -Noor - Blauwe mal Angel
6002/1604 Stans-embosmal - Noor - Rand Angel
6011/0673 Papierset - Noor - Design Advent
6410/0537 Clearstempel - Noor - Silent NIght
8013/0041 Papierset KERST voor scrapbooking of kaarten maken – Rood
8013/0171 Papierset – Zwart

5 opmerkingen: