woensdag 17 februari 2021

PROOST!

Hallo allemaal,

Nu we alle winterkaarten hebben gehad, beginnen we maar direkt met een mannenkaart. Joy!crafts heeft daar de juiste materialen voor. Dat hebben jullie vast al gezien in eerdere collecties. Ik wil jullie laten zien dat je maar met heel weinig, maar met de juiste kleuren ook heel goed een mannenkaart kan maken. Kijk maar naar de foto hieronder.


De basis is donkergrijs, wit en designpapier uit het Nautical Traveler setje. Deze heeft blauw/grijze patronen met een zeethema. De vorm is van Dutch Doobadoo. Uit het setje met leuke gespen, welke rechtsonder is gebruikt, zie je een schattig stempeltje met het woord KUS erop. Dit stempeltje is onderdeel van  Loveletters. Een sheet, helemaal onderaan zie je deze, met allemaal leuke items om de envelop stans (6002/1606) helemaal eigen te maken.


Natuurlijk maken we er ondanks de omstandigheden een feestje van en moet er natuurlijk wel geproost worden. Dat doen we met de glazen en wijnset. Gestanst uit blauw designpapier en bewerkt met een zilverkleurige stift. De blauwe Angel mal is wel héél divers. Deze ronde mallenset bestaat uit wel vijf onderdelen, maar ronde vormen die overblijven zijn ook weer te gebruiken op je kaart of bewaard worden voor een volgend projekt. Op de tweede foto heb ik het kleinste onderdeel gebruikt, gestanst uit grijs met de lichtste kleur van het eerder genoemde designpapier. Deze zijn onderling met elkaar gecombineerd, samen met Geertjes gestikte alfabet in die blauwe mannelijke kleur. De rondjes zijn lekker eigenwijs, rommelig geplaatst met foamtape, anders werd de kaart te braaf, hihihi!


Strikjes zijn natuurlijk uit den boze op een kaart voor onze mannen. Daarom om de kaart nog stoerder te maken, wil ik jullie iets laten zien met touwtjes. Knip een stukje touw af en leg daar twee knoopjes in. Aan de uiteinden rol je een stukje tape eromheen om deze op je creatie te bevestigen. Op deze manier heb de touwtjes onder de letters geplakt. Stoer hè?


Dit was dan de aftrap van het nieuwe jaar met deze eerste kaart voor mij. Hoop dat ik jullie ook een frisse start heb gegeven met deze creatie en dat er nog vele zullen volgen. Proost, op een creatief, gezond 2021!

Bedankt voor jullie bezoek, fijne dag en tot de volgende keer.


Gebruikte materialen:
6002/1559 Stansmal - Geertje - Alfabet gestikt
6002/1564 Stansmal - Noor - Mixed Up – Tape
6002/1566 Stansmal - Noor - FF – Gespen
6002/1599 Stans - embosmal - Noor - Blauwe mal Angel
6002/1613 Stans-embosmal - Wijnfles & glazen
6011/0644 Papierset - Noor - Design Nautical Traveler
6410/0538 Clearstamp – Loveletters
8013/0024 Papier wit A4

4 opmerkingen: