dinsdag 25 mei 2021

HART ONDER DE RIEM

Hallo allemaal,

De vaccinaties tegen Covid zijn volop aan de gang, maar de ziekenhuizen liggen nog steeds vol! En de besmettingen onder de jongeren is ook in een stijgende lijn. Ik ben wel van mening dat het nog heel lang zal duren, voordat het zorgpersoneel een tandje zachter kan lopen. Ze werken zich het zweet voor de ogen en de regering luistert gewoon niet naar ze. Laten we daarom even stil staan en in de schoenen gaan staan van deze hard werkende mensen. Bedenk hoe het zal zijn om bijvoorbeeld dubbele diensten te draaien en je iedere dag voor 2000% weer in te zetten. Daarom deze creatie om het zorgpersoneel een hart onder de riem te steken, ... jullie zijn TOPPERS!


Dit houten hart is per direct in het assortiment bij Joy!crafts en is inclusief het transparante hartje om erin te hangen.  Uiteraard op vele manieren te decoreren, naar eigen wens, voor vele gelegenheden. De voet wordt meegeleverd, zodat het hart goed kan blijven staan. Het houten hart is beplakt met patronen uit de designpapierset Mint. Het is een mooie frisse kleur met een inhoud van geprinte witte bloempjes, streepjes, stippeltjes en ruitpatroon, etc... Verder is er gebruik gemaakt van Geertjes gestikte alfabet letters, welke een bijpassende groene distresskleur hebben gekregen. Op de voet bevindt zich een grote bloementoef met o.a. Dille stansjes, wikkelbloemen en 1 grote " pioenroos" in het midden. 


Deze is gemaakt van wit papier met daarop het nieuwe Mulberry boombastvezel in de kleur groen/blauw. De kleur honing is ook toegevoegd aan het assortiment. (8010/0004) Dit materiaal is droog, maar ook vochtig te verwerken. Het vezel papier heeft zo al een decoratief uiterlijk en kan direct verwerkt worden. Naast de droge verwerkwijze kan je het papier ook vochtig maken en uit elkaar rekken, hier door ontstaat een meer open structuur of u creëert er een reliëf in. Mulberry is dus erg mooi om op kaarten of Mixed-Mediaprojecten te gebruiken voor een origineel een vernieuwend effect. TIP: Mooie figuren aankleden met Mulberry boombastvezel en beinkten of met andere materialen afwerken. Na de verwerking kunt u het ook nog behandelen met de hardsealer (6500/0219) van Joy!crafts.


De kleuren wit en bruin/kraft waren al beschikbaar. (8010/0001 en -/0003)


Hier nog een close up van de bloementoef waar we ook weer de onmisbare wikkelbloemen en dillebloemen zien. Zelf, heb ik twee banners gemaakt en bestempeld met de alfabetstempels van de Surprise Wheel sheet. Het doorzichtige hart is gedecoreerd met één van de gespen mallen met bijpassend lintje. Zo steken we o.a. de harde i.c. medewerkers een hart onder de riem! En met de vulling van het hart, ook nog eens " in het mondje", ...lol! De oudhollandse snoephartjes.


Dit was mijn blijk van waardering in de creatieve sfeer. En natuurlijk inspiratie voor jullie. Bedankt voor jullie bezoek, fijne dag en tot de volgende keer.


Gebruikte materialen:
6002/1440 Stansmal Bille’s wikkelbloemen
6002/1441 Stansmallen- Jocelijne - Tea party - mini hartjes
6002/1454 Embos debos stansmal Bloemenmand
6002/1514 Stansmal - Noor - FF - Pioenroos
6002/1536 Stans-embosmal - Dille bloem
6002/1559 Stansmal Geertje Alfabet gestikt
6002/1566 Stansmal- Gespen gestikt - hart
6002/1571 Stans-debossing mal - Takjes met blaadjes
6011/0648 Papierset Design Mint patronen
6320/0023 Houten hart open met transparant hartje
6410/0531 Clearstamps - Noor - Surprise wheel - tekst NL
8010/0002 Mulberry boombastvezel voor o.a. mixed media- groen/blauw



2 opmerkingen: