donderdag 15 juli 2021

HOBBIZZ BLOGHOP: NARCIS EN GRASRAND 15 juli

(Onderaan mijn blog vind je een overzicht van de gebruikte materialen) 

Dag allemaal,

Bloemen en een grasrand maken je kaart altijd af. Nu zitten er in de nieuwe collectie een leuke grasrand en narcis. Dus dat vraagt om een bloghop.

** klik {HIER} om de kit te bestellen **


Deze keer staat de voorjaarsbloem narcis in het zonnetje in combinatie met pas gemaaid gras! Dat ruikt altijd zo lekker, hihihi. Hieronder mijn vouw-stakaart.



De basis van deze kaart is gemaakt met één van display mallen uit de Den Dennis Display mallen kit, deze heeft de naam, Clouds. Een plastic stencil, welke werkt volgens het principe van omtrekken en de betreffende lijnen volgen. Vervolgens uitknippen, vouwen en eventueel vastplakken of in elkaar schuiven. De buitenranden zijn bewerkt met oranje distressinkt en het designpapier is heel passend bij de kleur van de narcis, Crunchy Leaves genaamd. Groene, rode en oranje tinten hebben in deze scrapset de overhand.


Hierboven zie je de narcis vanuit vogelvlucht. Een prachtig 3D element op je kaart met de mooie kelk en de stampertjes in het midden. Ook is er ribbon bevestigd met de schattige kleine lusjes eraan. Dit ribbon is uit de kit Forest Friends. Een set met 4 kleuren in 5 soortjes. De bladeren van de narcis heb ik wat opgebold naar twee kanten. De grasrand uit donkergroen dubbel uitgestanst en verschoven in de hoogte op elkaar bevestigd.


De narcissen zijn op een achtergrond uit één van de mallen van de Viola framesset geplakt en aan de uitstekende twee zijkantjes is een stukje border gebruikt van de grootste mal met het bloemen motiefje uit dezelfde set. De tekst komt van de stempelsheet Surprise wheel en de kaart is afgewerkt met naturelkleurige besjes uit de Artificial Flowers kit. Eigenlijk zouden deze vrolijke bloemen het hele jaar te verkrijgen moeten zijn, ja toch? Nou dat kan nu... 😄 Je hoeft er nu alleen maar een kaartje mee te maken. Nu stappen we over naar het laatste gedeelte van deze bloghop.

Wat moet je doen?
  • Ga 15 juli 2021 langs de blogs van alle Hobbizz meiden en laat een reactie achter
  • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten kom je terug naar het blog van Hobbizz en laat daar ook een leuke reactie achter! Bedankt voor je bezoek aan mijn blog, ik wens je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Ga nu terug naar het Hobbizz blog klik{HIER} om je rondje af te maken.

Liefs,


{klik op de desbetreffende foto om naar het artikel in de webshop te gaan}





2 opmerkingen: