vrijdag 7 januari 2022

BELLA LULU BLOGHOP DRAAIKAART

Dag allemaal,

We hebben zoveel leuke modellen kaarten bij onze online workshops staan dat we ook deze week er weer één met jullie willen delen tijdens een bloghop.

*** Klik HIER om de Online Workshop te bestellen **


De basis van mijn kaartje heb ik gemaakt met de vierkante mal uit de set van Carlijn Design van de Fijne Feestdagen mal. Die heeft zo een schattig opengewerkte schulprandje. Daarop is designpapier gemat uit de Merry Lama set. Is eigenlijk kerstpapier, maar past perfect bij deze trouwkaart, ja toch?


Volgens de instructies zijn de teksten geplaatst, maar omdat ik de mallen niet had, die in het filmpje getoond werden, heb ik de alfabetletterstans Blijf Kalm van Carlijn Design erbij gepakt en zo verder ook de cirkelstans voorzien van een tekst waarbij alle klinkers zijn weggelaten. Is maar goed ook, want anders had het niet gepast! Lol... De witte cirkel die aan de buitenkant zit is zo geconstrueerd dat je dee kan laten ronddraaien en de tekst beweegt dan dus ook mee.


De cirkels met de schulprandjes en het stiksteekjes zijn de overige nestingdies uit de set van de prachtige Ribbon Doily. Dat is een stans met inkepingen om een lintje erdoorheen te rijgen. De tekst: Samen is alles leuker en het bruidspaartje komen van het knipvel Just Married en toont in de kleuren rose, lichtblauw en donkerblauw een huwelijk tussen schattige gnoompjes. Maar ook super geschikt voor een huwelijksjubileum, zoals op de bijgevoegde tag is aangegeven met een cutie van een bloemengnoompje!


De kosten voor deze workshop zijn 5 euro. 
De inhoud van deze online workshop is dat de opbouw en de uitleg van het kaartje wordt gegeven. Het is ook mogelijk om een All Inclusive abonnement te nemen als je geen enkele Online Workshop wilt missen.

Wat zijn de voordelen?
- onbeperkt toegang tot alle Online Workshop
- minimaal 2 nieuwe video's per week
- unieke kaartmodellen en patronen
- tips & tricks
- uitgebreide productinfo
** klik {HIER} om ons All Inclusive abbonement te bestellen **

Dan nu over naar het laatste gedeelte van onze bloghop.

Wat moet je doen?
  • Ga 7 januari 2022 langs de blogs van alle Noor & Zo meiden en laat  een reactie achter
  • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten kom je terug naar het blog van Noor! & zo en laat daar ook een leuke reactie achter!

De kaart heeft een echt cute gehalte en is afgewerkt met tiny bloempjes uit de mallenset Mushroom house van Elizabeth Crafts Designs. Super leuk voor de belangrijkste dag uit iemands leven!

 Nu kun je doorhoppen naar Judith .

Bedankt voor jullie bezoek en tot een volgende keer.

Veel liefs,


De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


 


5 opmerkingen: