vrijdag 4 februari 2022

BLOGHOP BELLA LULU DOOSJE MET PIRAMIDEDEKSEL

 Hallo allemaal,

Dit keer gaan we weer een Online Workshop uitlichten en hierin wordt door DT-lid Nathalie uitgelegd hoe je onderstaand doosje met piramidedeksel maakt.

** Klik HIER om de Online Workshop te bestellen **


Na de duidelijke instructies van het filmpje gevolgd te hebben, heb ik mijn zwarte cardstock bekleed met wat ouder designpapier in groentinten. En een beetje jungle-achtig gemaakt met de blaadjes ,welke uit het designppapier komen, nog eens extra uitgeknipt en bovenop geplakt.


Na het groene lint en het groen met witte slagerstouwtje bevestigd te hebben was het labeltje aan de beurt. Deze heb ik simpel gehouden en een tekst uit het knipvel Super Dinos genomen.


Als we het doosje openvouwen dan springt er opeens een dino tevoorschijn, die je feliciteerd met je verjaardag!. Deze is op een reep mica geplakt en wat langer gelaten dan het doosje om het "pop-up"effect te krijgen. Als je het stukje naar achteren houdt, kan de deksel gewoon weer sluiten. Het doosje zelf en de binnenkant is ook bekleed met designpapier en versierd met sterretjes.


Aan de buitenkant zijn ook nog twee hele leuke dino's te zien, welke zich hebben vermomd als kadootje, hahaha.  Dit is toch een hartstikke leuke verrassing voor een stoere jarige Job? Of ook leuk als een traktatie.

Willen jullie ook zo een vrolijk doosje maken in deze aparte vorm? Deze is onderdeel van onze online workshops. De kosten voor deze workshop zijn 5 euro. De inhoud van deze online workshop is de opbouw en uitleg kaart. 

Het is ook mogelijk om een All Inclusive abonnement te nemen als je geen enkele Online Workshop wilt missen. Wat zijn de voordelen?

- onbeperkt toegang tot alle OnlIne Workshops
- minimaal 2 nieuwe video's per week
- unieke kaartmodellen en patronen
- tips & tricks
- uitgebreide productinfo
** klik {HIER} om ons All Inclusive abbonement te bestellen **

All Inclusive Abonnement

Dan nu over naar het laatste gedeelte van de bloghop.


Wat moet je doen?
  • Ga 4 februari 2022 langs de blogs van alle Noor & Zo meiden en laat  een reactie achter
Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten kom je terug naar het blog van Noor! & zo en laat daar ook een leuke reactie achter!


Jullie mogen nu doorhoppen naar Judith.

Bedankt voor jullie bezoek en tot een volgende keer.

Veel liefs,


De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)



 

3 opmerkingen: