vrijdag 29 juli 2022

BELLA LULU BLOGHOP POP UP KAART

Dag allemaal,


Weer een nieuwe online workshop in de webshop. Het is een Pop Up kaart. Kom je deze bewonderen tijdens de bloghop?

*** Klik HIER om de Online Workshop te bestellen **


Deze gave pop up kaart is verzorgd door onze Daisy en heb ik gemaakt met een ondergrond van de Fijne Feestdagen mal van Carlijn Design. Op wit Smooth Bella Lulu cardstock heb ik het designpapier Feestje in 't Bos gemat. Tevens zijn de alle afbeeldingen en labels daaruit afkomstig.


Als we de kaart openslaan komen de vier paneeltjes je tegemoet en komen dus omhoog en klappen open. Dan zien we schattige diertjes uit het bos, zoals een vosje en een lief konijntje. De vos heeft bloemen bij zich en een zelf gemaakt sterretje voor het feest en het konijntje? Die verkondigt, op de open plaats in het bos, dat er een big party aan de gang is en wijst de richting aan.


De dubbele decoratie rand is gemaakt met de Slimline borderset van Jenine uit de Write Your Story collectie. In twee paneeltjes heb ik een sneetje gemaakt in het designpapier en daarin een labeltje gestopt, welke ook in het setje designpapier te vinden zijn.


Wil jij ook deze pop up kaart maken? Dan zijn de kosten voor deze workshop 5 euro. De inhoud van deze online workshop is dat de opbouw en de uitleg van het kaartje wordt gegeven. Het is ook mogelijk om een All Inclusive abonnement te nemen als je geen enkele Online Workshop wilt missen.


Wat zijn de voordelen?
- onbeperkt toegang tot alle Online Workshop
- minimaal 2 nieuwe video's per week
- unieke kaartmodellen en patronen
- tips & tricks
- uitgebreide productinfo
** klik {HIER} om ons All Inclusive abonnement te bestellen **
Hieronder kun je nog een filmpje bekijken hoe de kaart pop-upt, als je deze openklapt.

Dan nu over naar het laatste gedeelte van de bloghop. Wat moet je doen? Ga 29 juli 2022 langs de blogs van alle Noor & Zo meiden en laat een reactie achter.  Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten kom je terug naar het blog van Noor! & zo en laat daar ook een leuke reactie achter!

Jullie kunnen nu weer terughoppen naar het blog van Noor Enzo.

Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer!

Veel liefs,De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

 

 
  
 

       

6 opmerkingen: