woensdag 17 augustus 2022

BERRY XMAS

Dag allemaal,

Er is weer een nieuwe Crafty Kit uit bij Dutch Doobadoo. Dit is een kit waarbij o.a. designpapier en een stencil in 1 pakket zit. Deze keer een heel leuk thema met Blauwe Bessentaart. Er zitten gnoompjes bij  in groene met blauwe kleurtjes en allerlei elementjes zoals een blauwe besjestaart, cupcakes, trosjes, taartpuntjes en takjes met blauwe bessen. De gnoompjes zijn uitdrukbaar, dus geen geknip! Handig toch?


In deze kit zit een stencil in de vorm van een banner en heb ik uit wit smooth cardstock geknipt met daarop de verschillende patroontjes uit het designpapier gemat. Ik heb er zelf nog een blauwe cardstock rand als mat erachter geplakt.


De rechthoek in het midden is verhoogd door middel van 1mm dik foamtape erachter te bevestigen.


De blauwe pointsettia's zijn gemaakt met mallentjes van Elizabeth Craft Designs en heeft ook nog hulstblaadjes erbij en extra besjes om je hele bloementoef kompleet te maken. (hier niet gebruikt) Met de witte Molotow twinmarker zijn de bloemen bespetterd  om het te doen lijken sneeuwen. De buitenste twee hebben een wit hartje van een foamball clay van Craft Emotions.


De smalle banner is zelf gemaakt en de letters zijn van een alfabet stans van Carlijn Design, Keep Calm genaamd.


Zien jullie hoe schattig de gnoompjes zijn? Daarbij heb ik nog wat Glossy Accentsop sommige besjes aangebracht om ze extra te laten glanzen en met een witte Signo Multiliner wat extra accentjes aangebracht.


Je kunt deze kit ook eventueel gebruiken om kerstkaarten te maken,  of om iemand beterschap te wensen. Een hartstikke leuke veelzijdige crafty kit, ja toch?

Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer!

Veel liefs,De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

   

  


    

  
  
      2 opmerkingen: