vrijdag 29 juli 2022

BELLA LULU BLOGHOP POP UP KAART

Dag allemaal,


Weer een nieuwe online workshop in de webshop. Het is een Pop Up kaart. Kom je deze bewonderen tijdens de bloghop?

*** Klik HIER om de Online Workshop te bestellen **


Deze gave pop up kaart is verzorgd door onze Daisy en heb ik gemaakt met een ondergrond van de Fijne Feestdagen mal van Carlijn Design. Op wit Smooth Bella Lulu cardstock heb ik het designpapier Feestje in 't Bos gemat. Tevens zijn de alle afbeeldingen en labels daaruit afkomstig.


Als we de kaart openslaan komen de vier paneeltjes je tegemoet en komen dus omhoog en klappen open. Dan zien we schattige diertjes uit het bos, zoals een vosje en een lief konijntje. De vos heeft bloemen bij zich en een zelf gemaakt sterretje voor het feest en het konijntje? Die verkondigt, op de open plaats in het bos, dat er een big party aan de gang is en wijst de richting aan.


De dubbele decoratie rand is gemaakt met de Slimline borderset van Jenine uit de Write Your Story collectie. In twee paneeltjes heb ik een sneetje gemaakt in het designpapier en daarin een labeltje gestopt, welke ook in het setje designpapier te vinden zijn.


Wil jij ook deze pop up kaart maken? Dan zijn de kosten voor deze workshop 5 euro. De inhoud van deze online workshop is dat de opbouw en de uitleg van het kaartje wordt gegeven. Het is ook mogelijk om een All Inclusive abonnement te nemen als je geen enkele Online Workshop wilt missen.


Wat zijn de voordelen?
- onbeperkt toegang tot alle Online Workshop
- minimaal 2 nieuwe video's per week
- unieke kaartmodellen en patronen
- tips & tricks
- uitgebreide productinfo
** klik {HIER} om ons All Inclusive abonnement te bestellen **
Hieronder kun je nog een filmpje bekijken hoe de kaart pop-upt, als je deze openklapt.

Dan nu over naar het laatste gedeelte van de bloghop. Wat moet je doen? Ga 29 juli 2022 langs de blogs van alle Noor & Zo meiden en laat een reactie achter.  Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten kom je terug naar het blog van Noor! & zo en laat daar ook een leuke reactie achter!

Jullie kunnen nu weer terughoppen naar het blog van Noor Enzo.

Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer!

Veel liefs,De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

 

 
  
 

       

vrijdag 22 juli 2022

JOEPIE FEEST!!!

Dag allemaal,

Wat kun je Ted van Creative Craftlab toch leuke dingen laten doen. Hij wordt daardoor nog schattiger. Nu helemaal met de nieuwe release van Dutch Doobadoo met daarin o.a. Build up stencil van een hamburger en een milkshake! Ik heb Ted zijn eigen feestje laten geven bij het beroemde restaurant met de gouden bogen. 😂


De ondergrond is zwart smooth kraft van Bella Lulu met daarop Soft Finish Cardstock gemat, welke je heel goed met water reactive inkt kan bewerken, zoals ik heb gedaan met het stencils Bricks en grijze inkt met een blending tool.


De aardbeienmilkshake is voorzien van een micavenster en gevuld met shaker materiaal van Picket Fence Birthday Candles. Het patroon op de milkshakebeker, deksel en rietje is gedaan met een mix van inkt, alcoholmarkers en een liniaal. Het broodje van de hamburger is met heel erg verdunde bruine inkt aangebracht met een waterpen/waterbrush. Het beleg van het broodje, van het vlees tot en met de garnering is gedaan met alcoholmarkers. De uienringen zijn alleen maar een beetje bewerkt met heel licht groene inkt, wat je bijna niet ziet, een dunne groene fineliner en een witte multiliner.


Onze Ted zit heerlijk te genieten van zijn shake. En ja, dat kan je duidelijk zien met zijn gemors en geslurp! Gemaakt van kraft, bruin en zwart karton. Ik heb zelf een zonneklep gemakt met daarop de beroemde gele M.


Om het feestje kompleet te maken is gebruik gemaakt van de stanstekst Joepie uit een set van Carlijn Design. Het stempeltje hoort bij een sheet met uitgebreide teksten van Marianne Design. De feestelijke slingertjes horen bij een slimlinemal van Carlijn Design met een paar nesting dies in de vorm van een ster, hexagon en een rechthoek, samen met een paar sequins pailletjes om uit te stansen. Zo heb je direkt een totaal pakketje voor een feestelijke kaart. Denken jullie dat Ted zijn feestje bij de Mac zal slagen? Ik denk het wel, hoor!

Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer!


Veel liefs,


De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


 

  
 
 

 

 
  
     

vrijdag 15 juli 2022

1000 BLOEMETJES!

 Dag allemaal,

Met mooi weer kun je mij wel regelmatig in de tuin vinden. Nu hebben wij dan wel een soort van landingsbaan, maar wel een kleine border en aan de schutting hier en daar een plantenbak of hangingbasket, welke ikzelf altijd met een mix van zomerbloeiers. Ook bij de loungeset hebben we twee hoge bakken staan, ter hoogte van de armleuningen komen die. Met Spaanse margrieten, petunia' s, lavendel en lotus plantjes, ook wel papegaaienbekjes genoemd. Dan hebben we de tuintafel, daarop staan twee ronde bakken, eentje met dahliaatjes en eentje met verbena' s. Dus jullie kunnen je voorstellen dat het een vrolijke kleurenpracht is in onze relaxtuin!


Vandaag zijn de Bella Lulu gnooms ook lekker druk bezig in hun tuintje. Deze Garden gnomes wonen in een speciaal gebouwd Treehouse van Dutch Doobadoo met modene gevel in mooie houttinten. Zelfs het tuinhek matcht perfect, ja toch? Samen met het gras en de struiken op de twee rang, lol, behoren deze slimline borders tot een set van  Elizabeth Craft Designs, Adventures Edges genaamd.


De lieve tekst is er een van Marianne Design. De tuin staat vol met andere soorten bloemen en accessoires, welke je op het knipvel terug kunt vinden. Zelfs de bijtjes kunnen hun lol niet op in de Gnome Garden. Ze zweven van naar bloem voor lekker nectar of stuifmeel. Door middel van een reepje Mica heb ik ze boven de  tuin laten zweven.


De deuren en luikjes zijn opnieuw in de lichtblauwe vintage lak gezet en de gordijntjes zijn weer fris gewassen en worden netjes bij elkaar gehouden door een strikje. Langs beide zijden van het Treehouse groeien prachtige lianen met tropische bloempjes. Deze lianen zijn de Jungle Leaves van Elizabeth Craft Designs. Ook de grasjes bij de voordeur en op de uiteinden van de tak als rechtsboven van de boom zijn hiermee gemaakt.


Kijk hem dan stoer zijn, blijkbaar dacht hij dat de dakgoten nog volzaten met bladeren!


Heel erg bedankt voor jullie bezoekje en tot een volgende keer.

Veel liefs,


De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

  


 \