maandag 21 mei 2018

LIFE IS SHORT, ENJOY YOUR COFFEE!

Hallo allemaal,

Zijn er koffieleuten aanwezig? Een bakkie gaat er altijd wel in bij mij, bijvoorbeeld cappuccino en latte macchiato uit mijn Dolce Gusto, mmmmm! Dus was blij verrast met het nieuwe koffiethema met een papierset, stempels en stencil.


Voor deze Coffee to go-kaart ben ik gaan zoeken op het www op "coffee mug" en dan kom je vele varianten tegen om uit te printen en te gebruiken als mal. De ondergrond is van donkerbruin papier met daarop verschillende laagjes van het Hug in a Mug designpapier. Leuke patroontjes hè?


De mini koffiebeker is uit verschillende onderdelen opgebouwd. Je kunt zelf bepalen welke deeltjes je naar voren wilt laten komen door gebruik te maken van foampads. Hier is dat gedaan met het middengedeelte van de beker. Ook zitten er piepkleine koffieboontjes bij, schattig joh! De stempel met de gave tekst is gestempeld met doorzichtige inkt, bestrooid met witte embossingpoeder en verhit met de heattool. De bloemenstans van Mery Cozijnsen is ook weer van de partij in de vorm van hartjes.


Nou dames, de geur van vers gezette koffie is ook niet verkeerd. Op naar de buurvrouw.... om eens gezellig bij te kletsen en te genieten van de geurige aroma's! Oh , o ja...en vergeet je eigen beker niet, hihihihi.

Super dat jullie weer langskwamen, bedankt en een hele fijne dag.


Gebruikte materialen:
6002/0597 Snijstencil - Mery's bloemen hart
6002/0996 Snijstencil - Mery's - Cirkels-golfrand
6002/1022 Snijstencil - Bille's Background - Raster
6003/0085 Snijstencil - VF - Coffeecup
6011/0543 Papierset - Hug in a Mug
6020/0016 Zelfklevende Parels roze
6300/0501 Jute ribbon Set
6410/0476 Clearstempel - Coffee txt - Enjoy
8013/0178 Papierset donker bruin
8013/0024 Paper for cardmaking cardstock wit


4 opmerkingen:

 1. Ha Antoinette,
  Vandaag hebben we net zitten fantaseren. We zagen en oude boerderij in de middle of nowhere. Te koop met veel grond en verschillende schuren. Mooie ruimte voor workshops en we kunnen een mini camping beginnen en een kofieschenkerij! We houden allebei niet zo van thee, maar dat willen we ook best schenken voor wie niet van koffie houdt. EN natuurlijk zelf gebakken appeltaart erbij. En het tweede kopje altijd gratis. Maar of we veel bijzondere koffie gaan doen weten we nog niet. Wel decafe.
  Maar.... het is een dagdroom. Klinkt goed, of niet??
  Dus ja, ik vind je kaart helemaal geweldig!! En dat koffiebonen papier!! Super!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig...je kan mij ook wakker maken voor een bakkie hoor dus ik doe mee met GerJanne haar koffiebar dagdroom haha 🤗☕️🍰
  Je koffiebeker is helemaal top!
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen