vrijdag 7 september 2018

BEWONDER...

Hallo allemaal,

Houden jullie van avontuur en fantasy? Ik zeker, hoor. Lekker wegdromen bij bijvoorbeeld Disney films. En een betoverende wereld ontdekken met de vreemdste, maar liefste wezentjes. Nu kan dat zelfs ook bij het maken van je kaarten. Er zijn schattige stempeltjes van elfjes verkrijgbaar met prachtige bloemetjes. Een prachtige bloemenborder, ornament, bloemenswirl en een ovale stans met bladpatroon. Hiermee kun je je eigen fantasiewereld tot leven brengen op je creaties! Kijk maar mee met onderstaande kaart.


De vierkante kaart met pastelgroene en witte ondergrond heeft een designpapiertje gekregen uit het Vintage Soul pakket. Uit het midden een ovaal gestanst en vellum erachter bevestigd.  Zet er eens een nep waxinelichtje op batterijen achter en je krijgt een heel mooi effect. Bovenop het bladpatroon van de ovale stans in een ander kleurtje, ook genaamd Vintage Soul. Op drie plekjes heb ik het weggelaten zodat het witte papier tevoorschijn komt. Met brushmarkers zijn de bloemen ingekleurd. De drie toefjes lijken erg op lelies, vinden jullie ook niet?


De vlindertjes zijn uit de nieuwe collectie van Mery Cozijnsen. Dit zijn stenciltjes in combinatie met bijbehorende stempeltjes. Zo kun je in een handomdraai een leuk patroon geven aan de vleugeltjes, zoals je hierboven op alle drie de foto's kunt zien. De sierlijke bloemenswirl is 2 keer uitgestanst en op bepaalde delen op elkaar geplakt. Uit blauw zijn de bloempjes gemaakt, bewerkt met een blauwe brushmarker en een mooi pareltje als afwerking. De schattige elfjes passen perfect in deze bloemenwereld, ook in het blauw en roze heb ik ze aangekleed met de alcoholmarkers en met foampadjes verhoogd op het designpapier bevestigd. Wat een lieffies, hè?


De barokke border, die rondom de kaart zit, is bewerkt met distressinkt en water om de pastelkleur naar voren te brengen. De roze en blauwe bloemetjes even laten drogen en de geëmbosste gedeelten iets meer kleur gegeven. Een wondere wereld waar veel te bewonderen is... ook op ons hobbygebied, dus! hihihi...

Leuk om jullie weer te mogen inspireren, bedankt voor jullie bezoekje en een creatieve dag gewenst.


Gebruikte materialen:
6002/1074 Snijstencil - Ovaal met bladpatroon
6002/1095 Snij-embos-debosstencil - Bloemenpret
6002/1098 Snijstencil - Ornament
6002/1124 Snij-embosstencil - Bloemenrand barok
6004/0032 Snijstencils & Stempels - Mery's Vlinders
6011/0568 Papierset - Vintage Soul
6410/0478 Clearstempel - Mery's Welkom
6410/ 0483 Clearstempel - Elfen & Bloemen
8099/0104 Paper for cardmaking linnen structuur wit



4 opmerkingen: