woensdag 13 februari 2019

KNUFFEL!

Hallo allemaal,

De maand maart staat weer voor de deur en heb met de nieuwste materialen van Joy!crafts mijn hart kunnen ophalen. Met het stencil Passieflora is onderstaande kaart gemaakt met mooie ornamenten. Kijken jullie mee?


Deze rechthoekige kaart is 13 cm bij 21 cm met als ondergrond wit linnen structuur, waarvan de randjes zijn beinkt met groene distressinkt. Het designpapier White Flowers is er prachtig bij met o.a. mooie katoen bolletjes. Van hetzelfde designpapier zijn groene rolletjes gemaakt en met een schaar puntjes schuint afgeknipt, zo lijken het net rietjes. De kleine vlindertjes komen uit de collectie van Mery Cozijnsen. Deze zijn in combinatie met bijbehorende stempeltjes.


Het labeltje is gemat op groen en bestempeld met nieuwe tekst uit de collectie van Jocelijne met speciale babytekstjes. De kaart is aangekleed met de barokke ornamenten welke een sierlijke twist aan de kaart geven. De passiebloemen zijn makkelijk in elkaar te zetten en zijn een lust voor het oog, want ze zijn net echt!


Hierboven zie je de verschillende onderdeeltjes...om deze op te bouwen zijn er tussen de verschillende laagjes foampadjes gebruikt om meer diepte aan de bloem te geven.


Deze passiebloem is een onmisbaar item voor je creaties en geeft vast wel een glimlach op iedere ontvanger van je kaart!

Bedankt voor het langskomen, fijne dag en tot de volgende keer.


Gebruikte materialen:
6002/1223 Snijstencil - Didi cirkel en elementen
6002/1242 Snijstencils - Passieflora
6003/0079 Snijstencil - Vintage Flourishes - Label gestikt
6004/0032 Snijstencils & Stempels - Mery's Vlinders
6011/0551 Papierset A4 - White Flowers
6410/0514 Clearstempel - LWA - Babytekstjes
8099/0101 Papier - linnen structuur - wit

6 opmerkingen:

  1. mooie kaart, heb de passie bloem ook ondekt en al besteld !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een schitterende kaart en die bloemen zijn zo gaaf. Ik heb de mal ook gekocht. Ga hem snel uitproberen. Groetjes, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtig kaartje!!!
    De passieflora komt zo mooi tot z'n recht.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat gaaf Antoinette. Ik zag de passiebloem al ergens en hij is zo mooi! Bij jou is hij echt de blikvanger!!

    BeantwoordenVerwijderen