maandag 21 oktober 2019

BLOGHOP RELEASE NOVEMBER JOY!CRAFTS: BELLS WILL BE RINGING...

Dag allemaal,

Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe bloghop. Wat zijn er weer prachtige producten uitgekomen en voor ieder wat wils. Weer een serie van leuke kabouter stencils voor de kabouter liefhebbers. 2 schattige stencils met beren. Winterstencils met sterren. Een handige standaard voor je kaarten en leuke stempelsets. Teveel om op te noemen, maar hieronder het complete overzicht...


Dit is mijn bijdrage geworden met o.a. de plastic kerstklok met kerstboom en de houten cirkels.




Met de kerstklok ben ik begonnen om eerst de kerstboom om te trekken op papieren, uit te knippen en op te plakken aan beide kanten. Let op dat je het boomstammetje vrijlaat, anders past deze niet meer in het gleufje van het standaardje. Eén helft van de kerstklok is de bodem met een stukje gluesheet bewerkt. Gewoon aandrukken en er weer afhalen en je bodem is met miniscule lijmdotjes bedekt. Héél makkelijk en geen geknoei met lijmdruppels! Nu kunnen de sneeuwwatten aangebracht worden, niet te veel, anders zien we het tafereeltje niet meer. Plaats nu de kerstboom met wat tackyglue in de ene helft van de kerstklok. 


De andere helft is versierd met twee hertjes en aan beide helften is wat schudmateriaal toegevoegd. Nadat de houten ringen voorzien zijn van het designpapier uit de Sleigh Ride serie, is er een ring op een helft gelijmd. Als je zorgt dat het hanggedeelte precies op de ring valt, blijft deze perfect zitten en kun je de andere helft erop doen. Nu zitten we wel met een opengedeelte aan de zijkant door de ring. Dit kun je oplossen door een strookje designpapier aan beide kanten erover heen te bevestigen.

Nu is het tijd om de buitenkant te pimpen en te voorzien van een touwtje. Er is gebruikt gemaakt van een toef van een denneappel, rood pepertje, naturel spiraalvorm en een takje met naturel kleurige besjes. Beide kanten hebben een pointsettia en een label met een tekst, ook afkomstig uit Sleigh Ride designpapier met labelvellen.


Ook zijn er wat sterretjes verdeeld over het plastic, die van het stencil Bille's sterrenhemel komen en hier en daar afgemaakt met rode pearldrops. Het bovenste gedeelte is gemaakt door twee ringen in elkaar te schuiven en te bevestigen met touw. In het midden bengelt een mini balletje, gevuld met schudmateriaal en piepschuimballetjes. 

Dit is een gaaf DIY projectje en natuurlijk super leuk om met kerst kado te geven!!

Tijd om de details te lezen van de bloghop!

Wat moet je doen om mee te doen aan de bloghop?
- Hop van  21 t/m 29 oktober langs het blog in deze volgorde :
Joy!crafts , AnkeAnn, Antoinette (je bent hier), Doris,  Francisca , Henriette GeertjeNans, Petra, Sandra, en Sybille laat een leuke reactie achter. 

- Als je bij alle dames een reactie hebt achter gelaten kom je terug op het Joy!Crafts blog en laat je een reactie achter dat je hebt meegedaan. 

Onder degene die een reactie achter gelaten hebben bij alle dames, verloten we een leuke prijs. De winnaar maken we maandag 29 oktober bekend. Hoppen jullie gezellig mee? Ga dan nu naar het blog van Doris . Veel plezier!


Gebruiksmaterialen:
6002/1070 Snij-embosstencils - Denneappels
6002/1181 Snij-embos-debosstencil - Reeen
6002/1398 Snijstencil - Bille's Sterrenhemel
6011/0633 Papierset - Noor - Sleigh Ride
6211/0001 Transparante bollen
6211/0005 Transparante kerstklok met houten kerstboom
6320/0011 Woodsters- Ringen
6370/0074 Artificial Flowers - Rode Pepers
6370/0075 Artificial Flowers - Spiraal naturel
6370/0076 Artificial Flowers - Besjes naturel
7900/0015 Sneeuwwatten


20 opmerkingen:

  1. waow, wat een leuke spulletjes en wat heb je hier mooie voorbeelden mee gemaakt. Dan heb je gelijk zin om te beginnen. Groetjes Geesje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een prachtige creatie is dit geworden echt heel mooi

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw wat maakte je prachtige kerstornamenten met de spulletjes Antoinette. Ik zou ze zo in de boom hangen, heel mooi met oog voor detail gemaakt.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw!! wat een supermooie kersthanger is dit geworden!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Schitterend zijn deze kersthangers.
    Super mooi gemaakt met de nieuwe hobby spulletjes .
    Groetjes , Elle-Jeanne

    BeantwoordenVerwijderen
  6. prachtig gedaan Antoinette :) en het leuke was op het moment dat jij met deze creatie aan de gang was( ik had hem toevallig gezien in de dt chat) was ik er ook net mee bezig dus ontzettend toeval onze borduur ring creaties :) maar ik vind de jouwe ook echt schitterend :) xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een super leuke creatie heb je gemaakt!
    Groetjes Cobie

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wow, such an amazing project. I really love all the details. So gorgeous!
    Valerija xx

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een super leuk project. Lijkt me leuk om te maken.het ziet er echt geweldig uit. Gr karen

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuke hanger echt een heel leuk idee💟💟

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Nou Antoinette, wat is dit weer leuk en mijn complimenten dat je je hobby weer oppakt. Wat een tijd heb je gehad en wat heb je moeten knokken om weer zover te komen. Leuke creatie maakte je en het is gewoon weer mooi om jouw creaties te zien. groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Oh wauw, wat gaaf dit. Een x-masmobiel. Ik zie deze al bij iemand (mij dus) in het raam hangen, hihi. De cirkel woodsters gaan nu echt één van mijn favorieten worden. Liefs Monica

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat leuk dit,heb het nog niet eerder gemaakt :)groetjes Maura

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Whow weer eens heel iets anders.erg mooi hoor gr kare

    BeantwoordenVerwijderen