dinsdag 8 oktober 2019

ZULLEN WE DAN MAAR WEER?

Hallo allemaal,

Na een half jaar afwezig te zijn geweest vanwege een herseninfarct en moest revalideren met ergotherapie, fysio en de hoge impact ervan etc...ging het kaarten maken voor Joy!crafts helaas de ijskast in. Nu is na 6 maanden de tijd aangekomen om de uitdaging aan te gaan en het mijn doel is om langzamerhand weer meedoen met het DT team van Joy!crafts.

Ben dat van plan om het in een opbouwende fase te doen om te kijken hoe het gaat met mijn linkerhand, die nog steeds doof is en tintelt en soms zijn eigen leven leidt. Zo hoop ik weer volledig mee te kunnen draaien in deze leuke hobby!. De aftrap is al geweest, afgelopen 30 september en wel met de altijd leuke en gezellige DT dag in Ochten op kantoor bij Joy!crafts met alle meiden van het team!

Van l naar r: Anke, Geertje, Petra, Francisca, Sandra, Doris, Henriëtte, Nans, Welmoed en Bille.
Onderste 2: Ikku en Ann



Onderstaande creatie heb ik al een tijdje gleden gemaakt als opdracht van mijn ergotherapeute om mijn hobby weer op te pakken. Ben begonnen met 5 minuten, hihihi.... en dan denken jullie "Wat is nou 5 minuten?", dacht ik ook hoor. Wekkertje erbij en dat iedere keer opgebouwd. Soms ook een dag overgeslagen, hoor. Dus in totaliteit erg lang over gedaan.


Heb de gave borduurring gebruikt en de randen met frantage bewerkt. Het houten tekstje is daarmee ook gedaan. Het zeethema was nog bij mij blijven liggen en heb de schattige zeepaardjes uitgezocht en deze een bijbehorende kleur gegeven met distressinkt. De kogelvissen zijn super gedetailleerd door het debossing effect. Wat koraal uitgestanst en schelpjes toegevoegd. |In het kleine plastic halve bolletje zitten turquoise en parelmoerkleurtje mini sterretjes met een echt schelpje. Nog 3 zeesterren weten te vinden en vond hem helemaal af! Leuk om neer te zetten en of op te hangen door de handige bevestiging bovenop.

Soms viel het tegen en soms ook niet. Het wekkertje erbij helpt mij wel heel goed. Maar ben wel tevreden met het resultaat hoor... hihihihi.

Nu is het wachten op de nieuwe spulletjes van Joycrafts met de november collectie... dus tot snel met nieuwe creaties van mijn kant, dus houd mijb blof en of facebook in de gaten!

Bye, bye en een hele fijne dag.

11 opmerkingen:

  1. Oh Antoinette, wát heb je een schrik en heftige tijd te verwerken gehad maar wat ontzettend fijn dat je er nog bent en je ziet er stralend uit op de foto!
    Hou de wekker én alle signalen van je lichaam maar héél goed in de gaten, op tijd je rust en af en toe een mooie freubel en dan komt het vast weer helemaal goed met je!
    Lieve groetjes, xxIrene
    (hier ook véél veranderd dit jaar!)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ach Antoinette, het was zo leuk jou te ontmoeten op de dt dag van Joy!Crafts.
    Je borduurring is prachtig geworden, wens je alvast heel veel succes met je dt pakketje en dat zal wel lukken je maakt prachtige creatie's! Liefs Doris x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh Antoinette wat heb je een moeilijke tijd gehad! Ik vind het heel knap dat je weer je hobby gaat oppakken. Zo samen met een therapeut en de wekker moet dat wel goed komen! Je kaartje is al heel mooi gemaakt! Zie je er niet aan af dat je er zo lang over hebt gedaan! Hij staat prachtig te shinen! Veel succes en hopelijk zien we nog meer mooie dingen uit je handen komen! Groetjes Marijke.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Fijn dat je er weer bent Antoinette. En wat goed dat je rustig aan je hobby weer op gaat pakken, kijk weer uit naar je mooie creaties.

    Groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Antoinette,
    Sorry meis ik heb je laatste bericht helemaal niet gelezen (door renovatie badkamer en vakantie), wat een rot tijd heb je gehad en maar goed dat je zo positief bent ingesteld en zo geknokt hebt! Heel fijn dat je weer terug bent en wat goed dat je therapeut samen met jou weer deze draad heeft opgepakt en je weer zo ver bent dat je langzaam aan je hobby kunt oppakken en natuurlijk met steun van het thuisfront en JOY team!!!
    En ook al heb je lang over je project gedaan, het ziet er prachtig uit!
    xx Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat fijn dat je alweer zo ver bent hersteld dat je weer een beetje kunt knutselen, goed idee van de ergo om met een wekkertje je grenzen te bewaken.
    Succes met je herstel het begin is gelukkig positief ingezet en fijn dat we weer mee mogen genieten van je mooie creaties.
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Knap Antoinette om weer zo een mooie creatie te maken na die moeilijke periode. Een goed idee om met een wekkertje je grenzen te bewaken. Welkom terug in blogland ;)
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Antoinette,
    wat fijn dit allemaal te lezen! Dat je nu zo ver bent opgeknapt dat je weer aan de freubel kunt. Knap dat je je dan zo goed aan de tijd houdt!
    En je creatie is in een woord: Schitterend!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Antoinette. Wat heb je een nare tijd gehad en fijn dat je er weer bent en gelijk weer met een hele mooie creatie. Heel veel sterkte en maar rustig aan... groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat fijn om weer je hobby op te kunnen pakken na zo'n zware tijd. Heel veel succes. Deze creatie is heel mooi gelukt

    BeantwoordenVerwijderen