zaterdag 2 november 2019

JASJE, DASJE...SUCCES!

Hallo allemaal,

Daar gaan we dan. Mijn vuurdoop sinds 6 maanden. Vond het super om weer wat te freubelen, maar gaat niet zo snel als eerst. Moet er meerdere dagen voor ui trekken om voor rust te zorgen en geen pijn te krijgen in mijn hand en beide armen. Maar het ging redelijk en heb en labelkaartje gemaakt met produkten uit de november collectie. Het schattige beertje met een bloempotje en de succes stencils van Jocelijne, bekend van de tumblefriends.


Het label is van kraftkarton en gemat met wit linnen structuurpapier. In combinatie met het gave Vintage Jeans designpapier en labelvellen Is het al een echte mannenkaart. Dit knappe ventje heeft dan ook een heel belangrijke sollicitatie en zit strak in het pak. Het beertje is in 3D opgebouwd, bewerkt met distressinkt en de zwarte accenten zijn met een micropen gedaan. De gave sterrenrand is het allermooist, als je dubbelzijdig papier gebruikt en een tegenkleur gebruikt voor de ondergrond.


Om hem geluk en succes te wensen zijn er klavertjes vier en klavertjes drie toegevoegd. Verschillende groottes en in denim kleur. Het woord "succes" is in blauw gestanst en twee keer gemat op een andere kleur karton.


Met deze labelkaart moet het wel lukken om de droombaan van zijn leven te scoren, vinden jullie ook niet? Fingerscrossed, dus.

Bedankt voor het langskomen, fijne dag en tot de volgende blogpost.


Gebruikte materialen:
6002/1087 Snijstencil - Mix&Match - Rand ster + Kerstklokken
6002/1295 Snijstencils - Lint Swirls
6002/1307 Snij-embos-debosstencil - Teddybeer met bloem
6002/1364 Snijstencil - Jocelijne - Succes
6011/0419 Labelvellen/knipvel - Noor - Vintage Jeans
6011/0621 Papierset - Noor - Design Vintage Jeans
8089/0203 Kraft papier
8099/0201 Papier - linnen structuur – wit

         

4 opmerkingen:

  1. Fijn om weer een creatie van je te zien. En wat voor 1, ik vind het prachtig! Zoveel moois op te zien. Ik hoop dat de ontvanger zijn droombaan gaat scoren. Ik ben blij voor je dat het weer wat beter gaat. En al gaat het niet zo snel als eerst. Als je er maar van geniet van het freubelen. Want wat is het toch een heerlijke ontspanning. Sterkte nog met je herstel.

    Liefs, Natasja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig kaartje Antoinette, in etappe's gemaakt maar zo kun je toch lekker bezig zijn.

    groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel mooi, deze kaart! Ziet er top uit. Ook al moet je er langer over doen, het eindresultaat telt. En dat is geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Supermooi gedaan!
    Langzaam opbouwen..,succes!
    Groetjes Ellen

    BeantwoordenVerwijderen