woensdag 9 september 2020

BLOGHOP COLLECTIE 8

Hallo allemaal,

Wij, als DT leden van Joy!crafts, zijn weer met de nieuwste artikelen uit Collectie 8 aan de slag gegaan. En wat zijn er weer prachtige artikelen uitgekomen.


Uit bovenstaande artikelen heb ik gekozen om met het polybesastencil bloemdoosje en het tweede, ook nieuwe pakketje spiegelkarton, inspiratie aan jullie te geven. Het spiegelkarton staat helaas niet op bovenstaande afbeelding, maar is wel verkrijgbaar. 


Hier zien jullie de verschillende patronen van het spiegelkarton en het polybesastencil. Na alles "overgetrokken " te hebben, gaan we uitknippen. Het handigst is dan om eerst het doosje te bekleden en dan pas te rillen en te vouwen. Want mocht je de binnenkant ook willen doen, dan kan je er niet zo goed bij. Let wel goed op wat je buitenkant en binnenkant is.


Dit zijn de uiteindelijke doosjes geworden met een chique uitstraling. Er is gebruik gemaakt een wit effen karton vel van 30,5 bij 30,5 cm, verkrijgbaar in een pakket met meerdere kleuren, zoals, creme, blauw, rood en groen.(zie onderaan de post voor artikelnummer) en in totaal 80 vel. Het is goed stevig en handiger dan een A4 voor grotere projekten, dus super geschikt voor onder andere doosjes...etc.


Het patroon met de cirkels geven het doosje een luxe look. Rondom is een lint bevestigd.


Dit witte lintje heb ik voorzien van zilveren en zwartje pareltjes.


Nu denken jullie vast dat het doosje zo niet open kan, maarrrrr....de pointsettia is op een kopspeldje geprikt en als het ware tussen de opening van de bloemblaadjes van het doosje geschoven. Als je het doosje dan ondersteboven houdt, valt de pointsettia er niet eens uit! Leuk, toch? De binnenkant is gewoon wit gelaten.


Het andere doosje heeft ook weer een rondjes patroon en heeft een grijze crisplint rondom. Bovenop zijn zwarte pareltjes toegevoegd en nog een mini pointsettia.



Als we het doosje openen, zie je dat binnenkant ook weer vrolijk bekleed is met het spiegelkarton en de blaadjes een glanzend rondje hebben. Deze doosjes met spiegelkarton zijn een lust voor het oog voor bijvoorbeeld een trouwerij, babyshower, jubileum, kerstverpakking, verjaardag, noem maar op!

Dan gaan we nu over naar wat jullie met de bloghop nog moeten doen:
Wat moet je doen om mee te doen aan de bloghop?
- Hop van 9 SEPTEMBER tot en met 14 SEPTEMBER langs de blogs in deze volgorde :
Joy!crafts, Anke, Ann, Antoinette (je bent nu hier), Doris, Francisca, Henriette, Geertje en Nans. En laat een leuke reactie achter. 
- Als je bij alle dames een reactie hebt achter gelaten kom je terug op het Joy!Crafts blog en laat je een reactie achter dat je hebt meegedaan. 

Onder degene die een reactie achter gelaten hebben bij alle dames, verloten we een leuke prijs. De winnaar maken we, let op, de volgende bloghop pas bekend. Hoppen jullie gezellig mee? Ga dan nu naar het blog van Doris . Veel plezier!

Bedankt voor het langskomen, fijne dag en tot de volgende keer.


Gebruiksmaterialen:
1800/0069 Spiegelkarton A4 bedrukt
6002/1493 Pointsettia
6005/0004 Polybesa stencil vijfkant doos met bloemsluiting
8013/0041 Papierset assorti (wit)




12 opmerkingen:

  1. Wat een leuk doosje met de nieuwe producten! Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow. A very pretty box. You cut it out so beautifully and I love those papers. Hugz

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een leuk papier. Heel stijlvol als kerstverpakking

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Handig, deze doosjes mal. Beide doosjes zijn mooi, maar het doosje met het rondjes-papier en de poinsettia in het midden, springt er voor mij wel uit.
    Groetjes, Wies

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lots of possibilities with this box die! I love the papers and the poinsettia embellishments!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een geweldig leuk doosje is dit Antoinette...vooral de sluiting bobenop is super en die mooie poinsettias past daar perfect bij..
    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk sjabloon voor een kadodoosje ! Heel leuk aangekleed met dat papier! Groetjes, Gina

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Een leuke vorm om zo'n doosje te maken. Heel mooi!
    Groetjes,
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat mooi afgewerkt, ik durf nooit met spiegel karton te werken omdat ik altijd met lijm knoei🤷

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Such a beautiful box. Great design and lovely papers too.
    Valerija xx

    BeantwoordenVerwijderen