vrijdag 11 september 2020

SUMMER MEMORIES

Hallo allemaal,

Zuchttt....hebben jullie mooie herinneringen aan een vakantie, of aan alle vakanties? Dat kan ook, hoor, hihihi. Mooie blauwe zee, kabbelende golfjes, heerlijk zonnetje en rust. Nou ik wel hoor! Alleen jammer dat we door corona thuisblijven. Dan gaan we maar in ons kikkerlandje ons vermaken en hebben we nieuwe aparte herinneringen. Maar om toch stiekum in je dromen even naar je favoriete strandje te gaan, heeft Joy!crafts weer uitgepakt. Met onderstaande kaart heb je echt weer het gevoel dat je op je eigen vakantiestekje bent. Kijken jullie mee?


Deze kaartvorm is een wel héél bijzondere hè? Deze ontstaat als je het polybesa stencil van de vorm (zie onderaan mijn post) op je papier legt en "over- of omtrekt", hoe je het ook noemen wilt. Volg het patroon, knip uit en ril de betreffende lijnen en vouw deze volgens mijn voorbeeld. Daarna kies je een designpapier uit om de desbetreffende delen te beplakken. Voor onze zomerse kaart is het nieuw te verkrijgen scrappapier Ocean Avenue gebruikt. Vrolijke zalm- en blauwtinten met een strand en zee uitstraling. De visjes, krabbetje, schelpje, zeester en slippertjes zijn allemaal onderdeel van een stans met nog meer vakantie accessoires. Een cameraatje, zonnebril, ijsje, tropisch blad, hibiscusbloempje incluis, hihi!


Centraal op de kaart staat Bille's cirkelachtergrond. Hierin zijn in het midden en nog in twee andere cirkels teksten geplakt met een zomerse touch, ook onderdeel van het Ocean Avenue designpapier. Hierboven op de eerste foto een close-up daarvan. De kaart is ook aangekleed met natuurlijke materialen, zoals een gedroogde zeester, mini schelpjes en wat tillandsia. Er zijn ook nieuwe houten figuurtjes, houten wolkjes, welke je tot schudwolkjes kan maken.


Teken van het wolkje zowel de buiten- als de binnenkant af en knip uit. Dan krijg je dus het dunne randje. Beplak dan het wolkje "aan de achterkant" met een mooi achtergrondje. Hier is voor zalm met witte stipjes gekozen. Vul het wolkje met schudmateriaal, doe op het houten randje een beetje lijm en dek deze af met een transparant wolkje, welke je van te voren ook hebt omgetrokken en uitgeknipt. De afwerking is dan alleen nog het blauwe dunne randje bevestigen!


Nou, als we ons nu nog steeds niet in tropische sferen bevinden, weet ik het ook niet meer! Dit zijn toch erg leuke toevoegingen voor zomerse kaarten.

Bedankt voor jullie bezoek, fijne dag en tot de volgende keer.


Gebruikte Materialen:
6002/1476 Stans-debos-embosmal - Vakantie accessoires
6002/1478 Stansmal - Sketch Art- Zee kader
6002/1569 Stansmal - Bille's cirkels achtergronden
6005/0005 Polybesa stencil kaartvorm met ruit
6011/0663 Scrap Papierset - Noor - Design Ocean Avenue
6320/0020 Woodsters - Wolken - voor schudkaarten + deco
8013/0041 Papierset assorti (blauw)

3 opmerkingen:

 1. Je prachtige kaartje zit lekker vol met de mooiste details. Overal ontdek je weer wat nieuws.
  Onze vakantie zit er bijna op, maandag mogen we weer naar de baas. Maar voor ons heeft corona geen roet in het eten gegooid, want wij zijn echte huismussen. Ik heb pas vakantie als ik het daar beter heb dan thuis, en ik heb het thuis zó goed.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. schitterende kaart hoor en een prachtig model...en ook de details zijn top! Heerlijk sfeertje!
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen