zondag 18 oktober 2020

Van Sint, voor Arjan

Hallo allemaal,

Heerlijk avondje is gekomen, avondje van.... kennen we allemaal. Guur winter weer, kaarsjes aan, gevulde speculaas en een lekker bakkie koffie. Open haardje aan... gezellig! En dan wachten op die ouwe met zijn hulpje. Met de nieuwe Sinterklaas stempels van Joy!crafts ontworpen door Jocelijne Brus waande ik mij in deze nostalgische stemming en heb ik onderstaande kaart gemaakt voor manlief!


Op het kraft papier is een patroon uit het Warm & Cozy designpapiersetje geplakt met sterretjes en maantjes, hoe toepasselijk, toch? Op de ondergrond is een "chocoladeletter S" bevestigd ook in kraft met daarop een mooie bruine glinsterende  "S" als mat.


Alle stempeltjes zijn ingekleurd met distressinkt en een waterbrush. Na nog een tweede keer het Pietje gestemepld en ingekleurd te hebben, heb ik zijn beentjes van het lijfje geknipt en onderste boven in de schoorsteen geplakt. Lolll... Het hoofdje kon ook nog gebruikt worden en kijkt om het hoekje van de schoorsteen. Op de sneeuw van wit papier is wat sneeuwpasta aangebracht. Natuurlijk mag manlief zijn schoen zetten als het zover is, hahaha en zal er vast wat van de Sint voor Arjan in zitten. Maar pas, nadat hij een liedje heeft gezongen. (zal ie leuk vinden, ...not)


De rest van de kaart is aangekleed met de kleine huisjes uit de vorige collectie, echte pepernoten en tumtummetjes. De kikkers en de muizen van chocolade en fondant erin zijn mijn favoriet, mmmm. Die eet ik wel op. Moet toegeven dat ik op deze manier knutselen met extra "artikelen" ik heulllemaal niet erg vind en jullie?

Bedankt voor jullie bezoek, fijne dag en tot de volgende keer.


Gebruikte materialen:
6002/1110 Snij-embosstencil - Silent Night - Kerstman in schoorsteen
6002/1551 Stans-embos-debosmal- Huizen
6410/0524 Clearstempel - Jocelijne - Sint & Piet
6011/0653 Glitter karton A4, rood, d.blauw, groen, bruin, zwart
6011/0655 Papierset - Noor - Design - Warm & cozy
8089/0216 Kraft papier A4 220 gr.


2 opmerkingen: