dinsdag 26 januari 2021

BIRD IN PARADISE

Hallo allemaal,

Hebben jullie deze stempel al voorbij zien vliegen? Hij is ontworpen door onze Geertje en geïnspireerd op haar volière vol van deze vrolijke zangers. Kleur hem in met fantasiekleurtjes of probeer hem zo écht mogelijk te laten lijken. Ik hem hem ingekleurd met distressinkt en een waterbrush op aquarelpapier en daarna uitgeknipt. Met nog wat stansen, welke, net zoals de stempel, uit collectie 11 komen, is onderstaande kaart ontstaan.



De rechthoekige kaart heeft een basis van lichtblauw en wit karton, waarop patroontjes uit het Sweet Herbs designpapiersetje is gemat. In dit setje tref je ook knipvellen met passende kleuren. Zowel vlinders als afbeeldingen van mooie kruiden en bloemen, takjes etc... De randjes zijn de nieuwe randstansjes van de mal Angel. Is het geen schatje?


Herkennen jullie de klokjes aan de lange groene stelen? Het is het "meiklokje" ook wel genoemd met een wat bekendere naam, Lelietje-van dalen! Ja, echt waar. Deze bestaat ook in het wit met lila/paars en is dus niet altijd spierwit. De "Gefeliciteerd" stempel met een hartswirl eromheen hoort bij de parkiet. De parkiet is ingelijst met de prachtige Laura stans met als extraatje bloempjes en wat blaadjes, die je mooi kunt schikken op de rand. Ook heb ik er wat pareltjes aan toegevoegd met een parelpen.


Nu ben ik eigenlijk toch ook wel een vogel liefhebber. Dat komt door onze vakanties naar Tenerife. Daar heb je het, o zo prachtige, Loro Parque. Echt een hele grote dierentuin, opgezet als een park, waarin je als het ware in een grote, bloeiende jungle loopt. Gorilla's, zeeleeuwen, chimpansees, pinguins, dolfijnen, orca's, witte tijgers... ja, ja, ook parkietjes, etc.hihihi. Maar vooral allerlei tropische soorten papegaaien en kakatoes! Tis een paradijs op aarde, zo mooi. Ik mis het wel en hoop dat het coronovirus snel ingedamd wordt, zodat we weer lekker vrij zijn en op vakantie kunnen naar ons favoriete land.

Bedankt voor jullie bezoekje, fijne dag en tot de volgende keer.

Gebruikte materialen:
6002/1563 Stansmal - Noor - LH - Lelietje van dalen
6002/1589 Stans-embosmal - Noor - Laura
6002/1604 Stans-embosmal - randstans Angel
6011/0668 Papierset - Design Sweet Herbs
6410/0536 Clear stempel - Geertje - Grasparkiet
8013/0041 Papierset KERST voor scrapbooking of kaarten maken -wit
8013/0172 Papierset – Paars


2 opmerkingen: