zaterdag 3 april 2021

BLOEMETJES BUITEN ZETTEN

Hallo allemaal,

Terwijl ik deze blogpost schrijf, schijnt al een hele tijd de zon vandaag. En heb ook al wat plantjes gepoot in onze tuinborder. Goh, wat was toch lekker dat zonnetje. Je zou haast alle tuinmeubelen weer klaarzetten om lekker te gaan loungen, hahaha. Mijn projectje, hieronder, geeft al goed sfeer aan waarin ik verkeer. Lente met een beetje zomer en tijd om de bloemetjes buiten te gaan zetten!


Mijn creatie is een boekje geworden met twee kleine schaduwdoosjes en daarin een 3D doorkijkje. De kleuren van lichtblauw, roze en pastelgroen passen goed bij het voorjaar, ja toch?  


We gaan het doosje van de strik ontdoen en je treft aan de binnenkant twee schaduwdoosjes aan, beplakt met het "Birds in paradise" designpapier. Het doorkijkjes zijn gemaakt met de 3 ronde malletjes met beide bloesems en papegaaitjes en een malletje met een bomen/takjes achtergrond. Deze blijven in je papier zitten, zodat je alleen nog rondom de goede maat hoeft te snijden. Dus dan hoefje niet te rommelen met, of je stans goed in het midden van je papier zal blijven zitten, als je deze door je machine haalt. De tekststempels zijn uit de nieuwste schappen van Joy!crafts. Deze stempels zijn veelzijdig en gericht op o.a. Pasen, de lente en wat algemene teksten. Ennn... er zit zelfs een alfabet bij, super joh! Daarmee heb ik het woord "Geniet" gemaakt en gestempeld. De tekst '' Veel liefs" is al kant en klaar en is één van de algemene teksten.


Als we wat dichterbij gaan kijken, zien we lieve papegaaitjes, die zich verschuilen tussen de prachtige 3D bloesembomen. De pioenroos, aan de voorkant van het boekje, heeft ook bezoek en wel van een schattig roze papegaaitje. Alles is met distressinkt ingekleurd of heeft een extra accentje gekregen.


Nog even een keer het vooraanzicht. Deze is aangekleed met het nieuwe takje met blaadjes. Deze is lekker groot met veel blaadjes om de lege plekken op je kaart goed op te vullen. Eigenlijk lijken de pioenrozen wel wat op clematissen, vinden jullie ook niet? 

Bedankt voor jullie bezoek, en twijfel niet om een reactie achter te laten. Hele fijne dag en tot de volgende keer.


Gebruikte materialen:
6002/1463 Snij-debos-embosstencil - Voorjaar kruiwagen - alleen vlindertje
6002/1486 Snij-embos-debosstencils- Paaseieren - Eierlei
6002/1515 Stansmal - Noor - FF – Pioenroos
6002/1571 Snij-debosstencil – Takje met blaadjes
6002/1615 Snij-debos-embosstencils – Vogels & bloemen
6011/0597 Papierset - Birds in Paradise
6011/0649 Papierset - Design Vintage Flowers
6410/0531 Clear stamps Surprise Wheel
8013/0024 Papierset wit


6 opmerkingen: