donderdag 22 juli 2021

HOBBIZZ BLOGHOP : KIT DESIGNPAPIER FAVORITES

(Onderaan mijn blog vind je een overzicht van de gebruikte materialen)  

Dag allemaal,

Designpapier hebben we nooit genoeg. Dus een kit met leuk designpapier komt altijd van pas. Met deze bloghop willen wij jullie weer inspireren met de prachtige kit Favorites designpapier.

** klik {HIER} om de kit te bestellen **


Deze kit bestaat uit wel 4 blokken met 24 vellen, dubbelzijdig geprint met een maat van 30,5 cm x 30,5 cm. Dus er zal vast wel veel bij zitten met voor ieder wat wils. Uit deze kit heb ik allerlei roze patroontjes gezocht, die bij elkaar passen, zie onderstaand mijn kaart.


Deze sunburst kaart is beplakt met de diverse roze en funchsia tinten en patroontjes, die perfect matchen. 


De stempel is een tekst, welke je terugvindt op de nieuwe sheet clearstempels Gefeliciteerd. De stempel is bevestigd op één van de stansen uit de set van de blauwe mal Angel. De kaart is afgewerkt met lint en een strikje. Het strikje is vastgemaakt met een dotje Collal kit door middel van een spuitje deze zit ook in het doosje en een sleutel, waarmee je de tube makkelijker leeg kan maken of oprollen als je meer kit eruit verbruikt hebt. Echt superhandig!


Dus dit is ook één van de leuke dingen, die je kunt doen met designpapier van dezelfde tint. Als het ware maak je een soort van collage. Leuk, toch? Nu verder met het laatste gedeelte van de bloghop.

Wat moet je doen?
  • Ga 22 juli 2021 langs de blogs van alle Hobbizz meiden en laat een reactie achter
  • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten kom je terug naar het blog van Hobbizz en laat daar ook een leuke reactie achter! 
  • Bedankt voor je bezoek aan mijn blog, ik wens je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

  • Ga nu terug naar het Hobbizz blog klik{HIER} om je rondje af te maken.

Veel liefs,



4 opmerkingen: