maandag 26 juli 2021

HOBBIZZ: TIJD VOOR TAART!

Dag allemaal,

Jullie hebben vast wel gezien dat slimlinekaarten helemaal hot zijn, op dit moment. Lange smalle kaarten met meestal een maat van ongeveer 10,5 bij 21 cm. Te weinig ruimte? Nee hoor, je kunt er genoeg op kwijt en helemaal je eigen ding doen. Ik heb ook een slimlinekaart gemaakt met dit keer het prachtige designpapier Lentekriebels en als basis twee kleurtjes uit de kit karton Smooth.


Deze kits shop je hier en hier


Uit de de Smooth kit heb ik het blok met de pastelkleurtjes groen en pastelroze kozen. Lekker zoetsappig. Het andere blok bevat de primaire kleuren. Beide bevatten 24 vellen op scrapformaat en zijn lekker stevig met zijn 250 grams.



De kaart is gemaakt voor een jarig meisje van acht jaar en gek is van ballet. Daarom is gekozen voor leuke plaatjes uit de eerder genoemde designpapierset Lentekriebels. De bovenkant van de kaart is open en heb daar nog een label in gestopt met de tekst: "Een zonnestraaltje speciaal voor jou". De blikvanger is de Dutch Doobadoo slimline mal Drops uit de kit samen met nog een slimline mal Pocket en een gratis tekst stans "Winter". Deze shop je hier



Het balloncijfertje nummer acht komt uit de kit Feestje. Hierin zit nog een grappig gnome knipvel met een mal van Hobbizz genaamd Kijkkastje. Dus ook weer een hele leuke combi voor verjaardagskaarten!  Deze shop je hier. De konijntjes heb ik in het gras laten spelen en is gestanst met de nieuwe mal grasrand, welke samen met een narcisstans in 1 set zit. Deze shop je hier



En wat zou een kaart zijn zonder tekst? Daar hebben we nu de Hobbizz stempels Gefeliciteerd voor. Dus ook nog eens "Tijd voor Taart" bij een verjaardag. 


Deze stempels shop je hier.


Super leuk dat jullie mijn blogpost hebben bekeken, fijne dag en tot het volgende bericht!

Liefs, 

1 opmerking: