vrijdag 17 september 2021

HAPPY SEASHORE: EVERY SUMMER HAS A STORY

 Hallo allemaal,

In de Live van zondag 29 augustus jl. in de Creatief met Hobbizz facebook groep heb ik laten zien hoe je met het bijgevoegde stencil uit de Happy Seashore kit een eigen unieke creatie maakt met de verschillende sierranden die erop staan. Met de andere randen kun je ook albumpjes maken met tabjes eraan. Vandaar, als extraatje, zit er een zakje met boekbindersringen bij. Tevens bevat deze kit de schattige Mon Ami Stans Willy de Walvis.


De kit Happy Seashore bestel je {HIER} 

De basis is van wit karton van 30 cm breed. Daarna heb ik gekeken en berekend hoe hoog ik de kaart wilde. De 30 cm wilde ik in drie delen hebben. De grote sierrand, die ik in het midden wilde was 16 cm breed dus hield 14 cm over, gedeeld door twee is 7. Dus de zijflapjes zijn 7 cm breed.

De drieluik heeft de leuke designpatroontjes uit de kit gekregen met lichtblauw en turquoise tintjes. Labeltjes erbij gemaakt voor in de pockets. Na het toevoegen van de golfrand met de tekst, is er wat koraal langs de rand geplakt. Dan zien we nog een andere soort walvis, een lief dolfijntje en stukjes gestanst visnet, welke allemaal in de kit Ocean Avenue zitten. Ook met een leuk zeethema. Deze kit was al uitverkocht vlak na de LIVE.De kit Ocean Avenue 


Het koraal op de zijflapjes waar de pockets zitten, is weer een onderdeel uit de kit Sea Bottom. Een toffe zee kit, waarmee je met het bijgevoegde stencil leuke flessenpost kunt maken. De kit Sea Bottom incl. Mon Ami stans Willy de Walvis bestel je {HIER}


Voor de rest is de drieluik gepimpt met de schattige voorgestante zee-afbeeldinkjes uit de Happy Seashore kit. Dus geen geknip en das wel fijn voor degene onder ons, die wat moeite hebben met het gebruik van de handen! Walvissen, narwallen, zeemeerminnen, feesthoedjes, sterretjes, schelpjes, visjes etc. Vind je allemaal terug op het cartoonachtige 30 bij 30 cm uitdrukvel.


Als laatste heb ik ook nog een band erom heen gemaakt, zo blijft de kaart mooi dichtgevouwen. De strook is 30 cm lang en 6 cm breed. Daarom een streepjes patroon gemat van 29,5 cm bij 5,5 cm . Waar de strook elkaar overlapt bij het vouwen is de ovale afbeelding geplakt. Zo heb je rondom een mooie afwerking en heb je niet aan de achterkant het zicht van waar de strook elkaar overlapt.


In de video leg ik ook uit hoe je onze Mon Ami Willy de Walvis in elkaar zet, welke natuurlijk ook onderdeel is van de Happy Seashore kit. Hierboven zien jullie een voorbeeldje in het roze erbij.


Het filmpje van deze LIVE kunnen jullie terugkijken op ons youtube kanaal en wordt zowel de uitleg van de kaartvorm als de gemaakte Mon Ami Willy stans gegeven. Klik op de afbeelding om naar Youtube te gaan.


Super leuk dat jullie op bezoek kwamen, bedankt en tot de volgende keer.

Veel liefs,

1 opmerking: