woensdag 17 november 2021

HOBBIZZ BLOGHOP: ADVENT

 Dag allemaal,

In de Noor! Design collectie zit dit leuke advent papierblok. Het bestaat uit mooie vellen papier en bijpassende plaatjes. Tijd voor Adventkaartjes en andere creaties, vandaar deze bloghop met dit leuke designpapier.

** klik {
HIER} om de kit te bestellen **


Deze set bestaat uit A4 papier met 12 vellen, waarvan ieder 3 keer 4 designs. Dit is inclusief 1 vel met advent afbeeldingen, 2 labels en 2 grotere plaatjes, allen in kerstkleurtjes.


Dit adventpapier heb ik gecombineerd met de leuke Album Creator mallen van Jilliezz, waarbij ik de letters los heb gebruikt. Wat dus ook mogelijk is bij deze mallen. In deze kit tref je nog een set Creator mallen, maar dan met het woord BABY. Superleuk voor een geboorte fotoalbumpje, of alleen een kaart.

De Jilliez Album Creator mallen kun je {HIER} bestellen.



Wil je nog meer inspiratie met de Jilliezz Creator mallen? Dan kun je filmpjes hiervan terugkijken op ons youtube kanaal. Klik op de afbeelding.


 

Iedere letter is voorzien van een achtergrond met de Frame Viola als basis en bevat ook nog eens 6 nesting dies. Deze rechthoekige mallen met stiksteekjes zitten als een nestje in elkaar van groot naar klein. Dus extra freubelpret! En iedere letter voorzien van grappige afbeeldingen van het designpapier. Het kleine jongenselfje zwaait naar jullie, zien jullie dat? Het sneeuwmannetje heeft het koud met zijn oorkleppen en gluurt om het hoekje. Ho, Ho, Ho, is losgeknipt uit een label van de set.

De frame Viola kun je{HIERbestellen.



Op alle letters komen jullie de pointsettia tegen, gestanst uit rood en groen karton en een wit hartje. Daarna zijn ze bespetterd met een witte acrylmarker. Het schattige pinguinnitje komt ook even kijken hoe het buiten is en de kerstman is gezellig buiten met zijn maatjes om alvast kadootjes rond te brengen. Alleen zijn broertje is klem komen te zitten, bovenin in de pointsettia, zien jullie hem spartelen? Hahaha...


En Rudolf controleert nog even alles, voordat de slee echt mag vertrekken! Lol....

De Pointsettia kun je {HIERbestellen.




Deze lange kerstkaart is zigzag op te vouwen om te versturen. Zo is het een hele cartoon geworden, hè? Leuk toch? Een hele fijne advent allemaal, veel plezier met freubelen.

Dan nu over naar het laatste stukje van de bloghop. Wat moet je doen?
  • Ga 28 oktober 2021 langs de blogs van alle Hobbizz meiden en laat een reactie achter
  • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten kom je terug naar het blog van Hobbizz en laat daar ook een leuke reactie achter!

Ga nu terug naar het Hobbizz blog klik {HIER} om je rondje af te maken


Veel liefs, 

1 opmerking: