zondag 7 november 2021

KERSTALBUM SILVERBELLS

 Hallo allemaal,

Hebben jullie de LIVE al gezien, welke afgelopen woensdag, 20 oktober, is geweest op facebook bij Creatief met Hobbizz ? Hierin ben ik creabea geweest met de Album Creator mallen van Jilliez met het Kerstalbum.


Deze plastic mallen teken je over en knip je zelf uit, door de aangegeven lijnen te volgen. De basis is gemaakt van stevig kraft karton. Daarop zijn allerlei patroontjes en elementjes toegevoegd uit de kit Scrap designpapier Silverbells. Acht dubbelzijdige vellen van 30,5 bij 30,5 formaat. Hiervan zijn 2 kanten met allerlei teksten in projectlife kaartjes formaat en verschillende labels geprint. Op een derde vel is 1 kant voorzien van allerlei kerst afbeeldinkjes. Op de voorkant zijn drie pointsettia's te zien, welke gestanst zijn uit designpapier en bling bling zilverkarton en voorzien van een hartje van foamballclay. Dit zilverkarton is te verkrijgen in een kit tesamen met goudkarton.

De Album creator mallen kit bestel je {HIER}



Het Scrap designpapier Silverbells bestel je {HIER}



De pointsettia mal bestel je {HIER}


De kit zilver- en goudkarton bestel je {HIER}


Als we de eerste bladzijde omslaan dan zien jullie een gezellige kaarsje branden en een tekststempel uit de kit Kerststempels verrassingswiel. 


De stempels met het verrassingwiel om te stansen bestel je {HIER}



De letter R, daarbij is een tekst met een gedecoreerd kopje verhoogd opgeplakt met foampadjes. Deze tekst komt uit het designpapiervel met de projectlifekaartjes. Daar omheen heb ik de quotes van onze kerstman gestempeld. Deze komen van dezelfde stempels als hierboven. De letter R heeft ook weer de chique pointsettia op het pootje in de kleuren zilver en donker designpapier.


De bladzijde met de letter S. Daarop heb een grote pocket gemaakt met achter het randje twee keer de prachtige Angel bordermal. Eén keer in het zilver en voor contrast, één keer uit donker petrol designpapier. Als je deze gestanst hebt, lijken het net engelenhoofdjes met een kroontje op.

De Angel bordermal bestel je {HIER} 



De pocket is gevuld met 2 labels met daarop weer twee leuke gedecoreerde teksten. Allemaal terug te vinden op die gave vellen met de kaartjes.


Dan de bladzijde met de letter T. Eerst heb ik een banner uitgezocht en die ook weer verhoogd opgeplakt, zodat de pocket met de labeltjes erin konden. Ernaast zijn wat denneboompjes gestempeld met Versafine zwart. Deze horen ook bij een stempelsheet met kerststempels, deze zijn van Hobbizz zelf. De pockets zijn gemaakt met kaartjes, waarbij het "foto"gedeelte heb uitgeknipt, aan de achterkant hele smalle reepjes foam rondom gedaan, maar de bovenkant opengelaten. Wit karton erachter geplakt, zodat je een pocket krijgt. Leuke tekstplaatjes uitgezocht en een label van gemaakt, om erin te schuiven.

De Hobbizz kerststempel kit bestel je {HIER}



Als je de labels eruit haalt, zien jullie dat ik als "surprise" de mogelijkheid heb gecreëerd om een foto op te plakken. Dit heb ik bij beide pockets gedaan. Het label met de kerstboom heeft een heel subtiel randje met zilverkleurig glitter, want in de kit van de verrassingswiel kerststempels kwam ik de tekst: "Schitter want de boom zit vol glitter" tegen! Heel leuk,toch?


Als afsluiting van het album, welke vrij rustig is gehouden, zien we een heel mooi designpapier met in een soort schaduwachtige setting met twee hertjes in het bos. Daarnaast zijn de venstertjes te zien, welke eigenlijk voor het verrassingswiel bedoeld zijn, maar ook prima geschikt om los te gebruiken! Een venstertje omgetrokken op kraft om een matrand te maken, uit onze Kit Karton Smooth pastel ijsblauw karton genomen om de venstertjes uit te stansen met daarop de met Versamark gestempelde tekst. Witte embossingpoeder erover gedaan en verwarmd met de heattool. De afluiting is: "Fijne kerst en bruisend, sprankelend Nieuwjaar". De randjes een sneeuwrandje gegeven met foamballklei en een toefje aan decoratie gemaakt met een appeltje en hier en daar drie kleine pointsettia's .

De kit karton Smooth bestaat uit 2 blokken van ieder 24 vellen , een blok met primaire kleuren en een blok met pastel kleuren. Deze bestel je {HIER}



Wat een leuke bezigheid om zo een album te maken als geschenk, aandenken, fotoalbum. Zoveel mogelijkheden. Je zou zelfs de letters los kunnen gebruiken om op een kaart te plakken!

De filmpje van de bijbehorende LIVE kun je terugkijken op ons Youtube kanaal. Klik op de afbeelding om naar het filmpje te gaan.


Bedankt voor jullie belangstelling, fijne dag en tot de volgende keer.

Veel liefs,

1 opmerking: