maandag 11 oktober 2021

SHADOWBOX RAW DENIM

Dag allemaal,

Vandaag wil ik de kit Raw Denim eens uitlichten. In deze set zit naast het designpapier en knipvel ook een stoere gears stans van Noor! Design. Helaas is deze kit niet meer verkrijgbaar. Maar hierbij geef ik jullie uiteraard wat inspiratie met een voorbeeld.


Deze kit heb gecombineerd met 1 van onze shadowboxen, welke verkrijgbaar zijn in wit en kraft. Wat was dit leuk om te maken. Drie verschillende maten fotolijstjes zijn van stevig karton, welke je gemakkelijk in elkaar kunt vouwen en kunt pimpen. Geen lijm nodig, dus je kunt je creatie ook nog eens verwisselen! Want op de aparte inlay maak je creatie en schuif je in je lijstje. Leuk als geboorte en huwelijkskado, om een herinnering in te bewaren of gewoon als eyecatcher op je kast.


De shadowboxen hebben al een ingebouwde standaard, heel handig, toch? Je kunt ze {HIER} bestellen.Ik ben begonnen met de randen van de lijst te beplakken met designpapier en daarna te bewerken met stoere Streetwear stempels. Deze stempels zitten samen met een gaaf klokken maskstencil van Jilliez in 1 kit. 


Daarnaast heb ik gebruik gemaakt van witte structuurpasta met een maskstencil met bubbels en steentjes om een muurtje te maken. Zo lijkt het net of de skater erover heen jumpt! De Streetwear stempel met het maskstencil met klokken (hier niet gebruikt) bestel je {HIER}


De structuurpasta bestel je {HIER} en de verschillende soorten maskstencils  {HIER}


Dan begin je aan je inlegvel. Die heb ik bespetterd met bijbehorende kleurtjes distressinkt in combinatie met water en een kwastje. Vervolgens weer wat stempels aangebracht. In het designpapiersetje tref je ook een vel met een paatr flatgebouwen erop. Deze heb ik uitgeknipt en samen met een afgescheurd reepje geruit designpapier een tafereeltje gemaakt. Door de klokgears stans te gebruiken en het stoere beertje op het skateboard er voor te plakken.


De stans klokgears zijn bewerkt met doorzichtige Versamark inkt met zilver en groen gespikkelde embossingpoeder. Daarna verhit met de heattool totdat je ziet dat het gaat smelten.


Hier een close up van de gears met verhitte embossingpoeder, gaaf toch? En de beertjes op het knipvel zijn echt super tof.


Zo hoop ik weer dat het gelukt is wat inspiratie door te seinen door het beeldscherm. Echt een must have kit voor onze jongens en mannen. Echt een leuk aandenken in zo een shadowbox!

Leuk dat jullie mij weer een bezoekje brachten, en tot ziens, tot een volgende keer.

Veel liefs,

1 opmerking: