maandag 18 oktober 2021

KERST-GE-DACH-TE

Hallo allemaal,

De labelvellenkit Jinglebells is zo uitgebreid, dat je er echt heel veel kerstkaarten mee kan maken. De inhoud bestaat uit twee labelvellen, een vel met kleine projectlifekaartjes en nog eens twee knipvellen met leuke kerstafbeeldingen. Ik heb mijn creatie dit keer gecombineerd met de slimline mal Pocket uit de kit met nog een slimline mal en er zit gratis de stans "Winter" erbij. 

De kit kun je HIER bestellen


Hieronder mijn voorbeeld met extra vakjes en een sluiting met een lintje. 


De voorkant is beplakt met de leuke items uit de knipvellen. 

De Slimline kit Pocket + Drops incl. de gratis Winterstans bestel je HIER

De stans met het woord winter ziet er zo uit als je deze uitstanst, dus met een matrandje!


Het peperkoekmannetje en de wantjes zijn op een postzegel stans geplakt. Deze komt uit de kit Easterbunnies en bestel je HIER


Bovenin en aan de binnenkant is gebruik gemaakt van de herfstguirlande. Er zijn drie extra pockets gemaakt, maar dan wat minder hoog .


Hierboven zien alle gemaakte labels met de leuke teksten en de sneeuwman heb ik een bordje laten vasthouden met "Warme winter wensen".

De herfstguirlande bestel je HIERIn de rolbloementjes aan de voorkant zijn nog meeldraadjes verwerkt en de blaadjes zijn gestans met de de Vintage Flourishes foamstans takjes. De rolbloemetjes zijn onderdeel van de kit Afternoon Tea

Deze kit bestel je HIER


En de Vintage Flourish stans takjes bestel je HIER


Op ons Youtubekanaal staan nog meer filmpjes met voorbeelden van deze Pocketkaart. Klik op het logo om deze te gaan bekijken. En vergeet je niet te abonneren, zodat je op hoogte blijft, zodra er weer een nieuwe video wordt gepost.Bedankt voor jullie bezoek, word volger van mijn blog, en tot de volgende creatie!

Veel liefs,

2 opmerkingen: