maandag 22 november 2021

BELLA LULLU BLOGHOP - COW PARTY

Dag allemaal,

Wat was ik blij verrast, toen ik even geleden werd gevraagd om gastdesigner te zijn bij Noor & Zo. En nu gelijk met mijn neus in de boter val met direkt een bloghop! Hahaha... Maar laat ik mij eerst even voorstellen voor degene, die mij nog niet kennen.


Mijn naam is Antoinette Voorn, afgelopen dinsdag 16 november mocht ik de 47 jaar aantikken en ben sinds januari 2019 woonachtig in Hoek van Holland, waar we een huis gekocht hebben. Daarvoor woonde we van 1996 tot en met januari 2019 in De Lier, 7 km vanaf Delft in een huurhuis. Ook wel het Westland genoemd. Ik ben getrouwd met Arjan van Leent, ook sinds januari 2019, maar we zijn al sinds 1993 een stel. Ik heb in Leiderdorp het licht mogen zien en ben opgegroeid in Alphen aan den Rijn. De HAVO en de MEAO heb ik met succes doorlopen. Arjan heb ik leren kennen in Hoofddorp, maar hij woonde in Monster in het Westland ,hahaha bijna heel Nederland gehad 😉. Dus zo doende ben ik in dit deel van het land terechtgekomen. Mijn hobbies zijn bloemschikken, zwemmen, wandelen in het bos en strand, maar op het strand vooral liggen! Tis maar drie minuutjes fietsen naar de beach voor mij en ik kijk ook graag films.


Ik ben al heel wat jaartjes gek op freubelen. Van kaartjes maken tot home decoraties pimpen. Zo begon het bij mij met 3d kaartjes, echt nog allemaal handwerk en wat bloemenponsjes had ik toen, daarop volgde de kaartjes met stansjes toen de stansmachine op de markt kwam. Voor mij was dat de Double Do XL en Marianne design malletjes (nog steeds te zien op mijn blog, nostalgie 😄đŸĨ° En de verzameling breidde zich steeds meer uit, zoals met de allereerste blauwe Noordesign mallen! Bij iedere kaart verzon ik wel een leuk verhaal of een heel passend verhaal met een schepje humor erbij voor op mijn blog, waarmee ik in november 2012 was begonnen. Een aantal jaar later, in het najaar 2013, was er bij Joycrafts een DT oproep en durfde ik eindelijk de stoute schoenen aan te trekken om er op te reageren met inderdaad als resultaat dat ik bij het DT team gevoegd was. Na 7 jaar DT-schap bij Joy!crafts, is het voortgevloeid naar een DT-schap bij Hobbizz. Zodoende ben ik in de creabeawereld beland en nu, een hele eer, om bij Noor & Zo mijn voetstapjes te zetten.

Ik hoop jullie te inspireren met mijn creativiteit, spontaanheid en gewoon gezellig knutselen. 😉😀

Dan gaan we nu over naar onze bloghop met het een cute knipvel van Bella Lullu, Cow party genaamd.
Dit koetjes knipvel is zo leuk. Niet alleen voor een verjaardag, maar ook om iemand een hart onder de riem te steken voor betere dagen is het heel geschikt. Echt een opkikker 2.0, zeg maar. Hihihi...

** klik {HIER} om het Bella Lulu knipvel te bestellen **


Op onderstaande creatie heb ik het verwerkt op een slimline kaartje van Dutch Doobadoo Diamonds. Deze is in laagjes opgebouwd met venstertjes. Als ondergrond heb ik voor de kleuren zwart en geel gekozen, waarvan ÊÊn bespetterd met zwarte gesso gemengd met wat water en een kwastje.


De bovenste laag is verhoogd met wat foamtape om diepte te geven in de venstertjes. Zo kun je net zoals bij het bovenste koetje, deze verwerken in je venstertje. Zie je hem hangen over de rand en bungelen met zijn pootje? Schattig, toch? Het gele met witte designpapier komt uit de set To the Beach. Hierin zitten echte zomerse printjes met vrolijke kleurtjes. Het lichtblauwe designpapier in de venstertjes met de witte sterretjes heb ik genomen uit de set Advent. Dit is heeft een echt kerstthema. Je zou denken: Dat past toch niet? Nou , kijk maar, het kan prima. Dus als je ergens niet uit komt met kleurtjes, ga dan eens struinen door je stapel met designpapier en combineer gewoon uit andere sets!


Om de blauwe sterretjes achtergrond nog meer een lucht te laten lijken zijn de wolkjes gebruikt uit het Mask Art stencil Clouds. Het is niet gebruikt als maskstencil, maar ze zijn nagetrokken op papier, uitgeknipt en hier en daar aangebracht in de venstertjes.


 Zien jullie het kleine cupcakeje op het wolkje? Om alles niet te laten "wegzweven" van je creatie, is de sterkte lijm van Dutchdoobadoo gebruikt, welke transparant opdroogt en je ook nog wat kunt verschuiven om je onderwerp op de goede plaats te krijgen.

Dan nu over naar het laatste stukje van de bloghop. Wat moet je doen?
  • Ga 22 november 2021 langs de blogs van alle Noor & Zo meiden en laat een reactie achter
  • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten kom je terug naar het blog van Noor! & zo en laat daar ook een leuke reactie achter!
  • Vergeet niet  mij te volgen via mijn blog. Aan de rechterkant kun je je aanmelden en mis je niks extra's. Tevens heb ik een aparte pagina op facebook, meld je daar ook aan en klik vervolgens op Volgen. Ook kun je mij vinden op instagram onder de naam antoinettecreacards.
Hoop dat ik jullie voor deze eerste keer wat inspiratie heb kunnen geven met dit schattige knipvel Cowparty!

Ga nu door naar het blog van Judith.

Super leuk dat jullie op bezoek kwamen, bedankt en tot de volgende keer.

Veel liefs,


De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)7 opmerkingen: